veseo Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Искам играта Airport Tycoon 3.Ако може разбира се или поне да ме опътите от къде мога да я сваля.Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Виж прикачения файл Edit: Не съм го тествал дали работи, дали не е фейк и т.н., сваляй на свой риск _isoHunt__Airport_Tycoon_3.ISO.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не е това мерси все пак ...ако някой има други идеи да казва че много ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Offtopic : Хаха пича сам си говори такъв Сега по темата - търся играта Beach life -> Играта е един вид tycoon, понеже целта е да строиш курорти и да ги развиваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Offtopic : Хаха пича сам си говори такъв Сега по темата - търся играта Beach life -> Играта е един вид tycoon, понеже целта е да строиш курорти и да ги развиваш <{POST_SNAPBACK}> Here U R Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Here U R <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Някой ще ми даде ли линк към играта Grand Prix 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 2005-07-27 PC Game Rips Salvo FILTH 29x05 MB И рип-а ми стига, тъй като не е много претенциозна игра, а и не съм умрял за Company logo-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Здравейте незнам дали играта е искана ама ще рескувам да питам дали някой може да я качи D-Day се казва и е от създателите на Afrikan Corps и Desert Rats доста заребена играх демото излезна на 6 Декември миналата година това е от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 na4i trqqmi igara wwe raw ke4a det e nemoga da namera nikade samo v nqkoi mejdunarodni hubs na dc++ no darpam s 1 k ako nqkoi q ima da q sharne v dc++ mnoo mi trq ili nqkoi da q ka4i znam 4ee na 2 diska igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ON_FIRE Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ако може някой да ми каже откъде да си сваля Counter-Strike 1.6 no steam защтото има линк за нея в play-evrocom.net но като тръгна да си я свалям като стане 1% и скороста става 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ако може някой да ми каже откъде да си сваля Counter-Strike 1.6 no steam защтото има линк за нея в play-evrocom.net но като тръгна да си я свалям като стане 1% и скороста става 0 <{POST_SNAPBACK}> Прочети, виж че са забранени повече от 1 конекция към сайта, като сваляш, заинтересувай се какво е това, и си го свали като бял човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ако може да бъдат качени игрите Delta Force:Land Warior и Project IGI:I'm going in бих бил много благодарен. И ако може да попитам как ще разбера дали някой е качил игрите? Да проверявам редовно сайта с игрите ли или ще получа някакво съобщение когато бъдат качени? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ~PC MANIA Majesco Entertainment най-накрая пуснаха в продажба и PC версията на BloodRayne 2 - тяхната най-нова вампирска екшън-приключенска игра от трето, която се появи в края на миналата година за PlayStation2 и Xbox. Тя използва подобрена версия на енджина Infernal Engine, нейното действие ще се развива в модерни времена, ще имате на разположение нов набор от свръхестествени сили и движения и ще се сражавате с чисто нови босове. RQ:..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 <{POST_SNAPBACK}> http://www.nforce.nl/index.php?m=sections&id=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abazure Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Амм... има ли нужда да казвам, че Dungeon Siege II вече ни чака: http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=93830 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Трябва ми първо цд на Sacred, това което го има на бившия варез беше прецакано и още е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Трябва ми първо цд на Sacred, това което го има на бившия варез беше прецакано и още е. <{POST_SNAPBACK}> И се оправя за 1 минута, като го конвертнеш с WinIso до .ISO формат Edit : Искам DVD5 рилийза на SPITFIRE на Act of War .. смятам е ясна причината да желая да се замени рилийза на DVD9 с този на DVD5 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 RQ : Serious Sam 2 Ся видях по Giga.de играта - мноо готина ) Искам да я поиграя Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 RQ : Serious Sam 2 Ся видях по Giga.de играта - мноо готина ) Искам да я поиграя <{POST_SNAPBACK}> Изчакай първо да излезе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Изчакай първо да излезе? <{POST_SNAPBACK}> offtopic Опс! Сори . Ами аз пък забравих да погледна дали вече е излязла,моя решка ,мда.Гледах че там вече я играеха и тръгнах да я търся,ама наистина не съобразих да видя официално излязла ли е или не Ми ша чакам,ма е много готина ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Мислех, че ще се появи, тъй като ще е хит, но след няколко дена чакане, виждам, че рекуест ще е нужен Advent.Rising.CloneDVD-MiRROR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Някой може ли да качи WW2 Fighters? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Не съм сигурен дали тук е точното място,но някой от игрите имат ъпдейти примерно,с тях как стоят нещата ? Някой качва ли ги някъде локално ? Ето едни ъпдейти да речем,които ако някой ги сложи нейде на локално ниво хич няма да му се сърдя Те са за Counter Strike :Source версията на Емпорио и без тях : ми не виждам как някой ще играе в сървъри без да си ги е накачил тия неща. линкове: 1)Update 11 той съдържа всички останали преди него , 400МБ някъде е . 2)update 12 - 40MB 3)update 13 - към 20MB 4)update 14 - под 40MB 5)update 15 - 15MB 6)update 16 -82MB ЕДИТ : нещата са свалени,може да изтриете поста ми.Ако някой го интересуват : да ми драсне един ПМ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Някой може ли да ми каже откаде мога да намеря играта Invictus. Търсих я из разни торенти но без резултат а играта си я бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Moto.GP.3.Ultimate.Racing.Technology-CLONECD. Естествено ако може де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.