shtaiga Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ne znam tuk li e nai podhodiashto da popitam no niakoi moje li da mi kaje tracker s PS1/2 igri v zamunda i arena neshto mnogo malko ima kadeto imat seed za tova ako znaete niakoi specializiran spodelete Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon81 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Търся пасианси,които да може да се играят от двама един срещу друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Привет на всички! От доста време ми се играе някаква игра с бой, но все не мога да си намеря ..и за това ви моля да предложите нещо от типа на "UFC Undisputed", но за PC ! Благодаря на всички предварително! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Здравейте, Търся работеща версия 4,19 ; 4,21 или 4,23 на Rulers of Nations: Geopolitical simulator 2. В БГ торентите има само 4,18 която е супер бъгава. Ако някой я намери работеща ще черпя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Здравейте, Търся работеща версия 4,19 ; 4,21 или 4,23 на Rulers of Nations: Geopolitical simulator 2. В БГ торентите има само 4,18 която е супер бъгава. Ако някой я намери работеща ще черпя! С ъпдейт до 4.23 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3465075 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Благодаря, но това е за руската версия, ако намерите същото за английската ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
MediaSys Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Бих искал да помоля някой ако има възможност да качи Half life 2 epizode one и epizode two... мерси предварително ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battleground Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Здравейте! Ако я има някъде вече Half-Life 2 - Episode Three моля да я качите Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Здравейте пичове, Видях, че няма PS3 Move игри. Молбата ми е ако може да качите няколко Move или Move compatible игри. Някои от тях са: High Velocity Bowling Top Spin 4 Heavy Rain UFC Personal Trainer SingStar Dance The Shoot Dust 514 Wipeout 2 NBA 2K12 Virtua Tennis 4 Killzone 3 Която от тези игри да намерите, ще е радост за малкото ползватели на PS3 Move. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battleground Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Здравейте! Предполагам много хора помнят една доста стара игра, която се играеше преди години в интернет залите SEGA Rally? Имаше доста неща тая игра, поне това помня... Имаше опции за избор на каски, гуми и други подобни. Ако някой я намери да я качи, моля! Търся я от много време ама никъде не я намирам, а искам да си припомня какво беше... Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battleground Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Здравейте! Ако може да качите Need For Speed - Porsche 2000 ® Само, че готова инсталирана за XP??? Аз я имам обаче поради вирус във файловата система, антивирусния софтуер премахва част от някои файлове на играта и сега, нямам музика в играта също и част от пистите. Иначе си е наред и играя дори през IP обаче, тая музика ме дразни, че я няма и не пуска няколко писти! Ако някой я има чиста, портабъл версия, моля да я качи Или ми кажете как мога да добавя плейлиста и от къде??? Благодаря предварително! Има и една стара игра, преполагам ще е чрез емулатор Star Gladiator - Някой ако се добере до нея дори и двете части, моля, качете я!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.