Стоянчо Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Някой има ли играта Rising Kingdoms (Вълшебни Кралства) , ако има BG версията ще е най-добре ... ама като гледам цената ще се сдобия бързо с нея ако си я купя . http://www.mofunzone.com/download_games/ri...kingdoms.shtml# дано да ти помогне P.S абе как правите например линка да не излиза а да излиза надпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Човек , на мен не ми трябва демо версията . Линковете се правят с [url=LINK.COM]TEKST[/url] и вече си имаш надпис към линка на станицата . Сега ако може дай линк за пълната версия на играта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лорена Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Здравейте моля ви помогнете да си намерв играта blood ties за да си я сваля.Никъде не мога да намеря нещо за нея само сайтове където може да я играя един час което не е задоволително за мен. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Ето: Blood Ties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лорена Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Благодаря много златен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkiko Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 може ли някои да качи играта Fifa Street2 и Fifa Street3 за PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 може ли някои да качи играта Fifa Street2 и Fifa Street3 за PC не са ли само за плейстейшъните Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Някой може ли да качи LMA MANAGER 2007? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchercho Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Много дълго време търся една игра НЕУСПЕШНО Играта представлява:ти си един вампир с дълга бяла коса варвищ из някви тъмни улички биеш се с вампири и пиеш кравта на разни невинни хорица преди години я играех по залите и сега имам много голямо желание да я играя сигорен съм че ще се хареса на сички Моля които си я спомня да ми помогне с търсенето и да я качи или поне да кайе името и . БЛАГОДАР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Много дълго време търся една игра НЕУСПЕШНОИграта представлява:ти си един вампир с дълга бяла коса варвищ из някви тъмни улички биеш се с вампири и пиеш кравта на разни невинни хорица преди години я играех по залите и сега имам много голямо желание да я играя сигорен съм че ще се хареса на сички Моля които си я спомня да ми помогне с търсенето и да я качи или поне да кайе името и . БЛАГОДАР да не е тази... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchercho Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 yeeeeeeees mnogo mnogo mnogo ti blagodarq maaaaaan Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchercho Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 mersi nogo ve4e q igraq to4no tova e igrata nogo sum ti blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Atlantis 3 The new world help,отникъде не мога да я издърпам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лорена Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Моля ако някой има ROME PUZZLE да ми я пусне никъде не мога да я намеря цялата.Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverScent Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Дали не може да се намери от някаде Homeworld 2 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Дали не може да се намери от някаде Homeworld 2 ??? Има е в замунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoras Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Моля ако някой има ROME PUZZLE да ми я пусне никъде не мога да я намеря цялата.Благодаря предварително. само че оригинала се казвал Cradle of Rome и ето: LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Търся игра с картинг. Знам, че има, но повечето са стари и некъдърни и затова си търся нещо сравнително добро и ново. Само не ми предлагайте онази немската с ония пилета и снежни човеци и нз си още кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Търся игра с картинг. Знам, че има, но повечето са стари и некъдърни и затова си търся нещо сравнително добро и ново. Само не ми предлагайте онази немската с ония пилета и снежни човеци и нз си още кво... Cart Mania ???? http://www.play-publishing.com/?id=127 ---------------- Now playing: D-Formation-Beautiful (Original Mix) via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Cart Mania ???? http://www.play-publishing.com/?id=127 ---------------- Now playing: D-Formation-Beautiful (Original Mix) via FoxyTunes Не се излгагай! Това са го играли когато баба ми е била абитуриентка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velizar4o Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 plssss някой да качи Ю ГИ О 2008 за компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Абе я кажете един хубав Pinball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dip4ikov Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Като малък играх на Луней Тюнс игра като куест със Койота.Някаква представа коя е играта и ако може да я качите примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milen Mladenov Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Търся една игра която не помня как се казва. Въпросната игра е шутър но 2Д камерата е отгоре героя трепе динозаври като в началото има малко динозаври които се мотаят в ограничено поле и колкото повече убие толкова повече се пръкват, като ги трепе и дават бонуси оръжия. Няма нива колкото повече трепе толкова повече се пръкват и така докато не убият героя идеята е в точките които се трупат за време и убити динозаври. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Някой случайно да има Teddy boy на някакъв емулатор ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.