NRG_God Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Търся стария "Pinball Fantasy" 1994.(Вървеше на ДОС имаше 4 нива и много зарибена музичка) Това бе една от първите игри на които съм играл и имам сантименти към нея така ,че ако някой може да помогне ще съм много доволен . 10Х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Търся "Call to power 2" Хайде някой да каже от каде мога да изтегля Heroes III In The Wake Of Gods ама там с някви генерали.Свалям наред от DC++ и eMule и все версий дето няма такива генерали.Все още не съм свалил всичко,ама ако някой знае да каже! "In the wake of god" е мод за Heroes 3...ето линк към страницата на мода да си го дръпнеш Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
toneff Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Трябват ми Ботове за Half-Life v 1.1.1.0... преди сам играл с тях, но сега немога да ги намера... Нека ако някой има да даде линк, за да си ги изтегля. Благодаря много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atanask0 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Трябват ми Ботове за Half-Life v 1.1.1.0... преди сам играл с тях, но сега немога да ги намера... Нека ако някой има да даде линк, за да си ги изтегля. Благодаря много... Мисля че това ще ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Търся Cabela's Dangerous Hunts 2, ако някой може да съдейства russsi много благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Търся Cabela's Dangerous Hunts 2, ако някой може да съдейства Виж това в arenabg и прочети коментарите преди това... Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
toneff Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Мисля че това ще ти свърши работа. ами нестават... трябват ми други не ги засича Халфа, като ги сложа... Ако се сешташ за други пиши, ако не 10х много все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adagarn Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Търся от доста време една стара игричка. Казва се Spellcross. Всъщност съм я намерил, но не иска да тръгне под Win XP . Ако някой може да ми намери версия, която да вървии под ХР, ще съм му мн благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerazur Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Моля за малко помощ: нА ПМ плийс Търся игра която да има мултиплей през директно IP а не да се мъча с нелегални сървари пачове и тем подобни. RPG или Action Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAS07 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Намерих в локалния преди доста време една стара Стратегийка казва се Tiberium sun Проблема е че няма крак и не иска да се стартира без него! Намерих Кракове от другаде обаче не става с тях, а цялата игра съм я търсил на доста места в нета в доста сървъри и не мога да я намера Кракната ? Някакви идеи ? Другата игра която искам да попитам е Фифа стрийт 2 за PC четох че ще излиза, но проекта е забавен поради някакви проблеми в екипа. Някой да знае нещо по въпроса повече ? Също така ми е интересно какви ще са и системните изисквания ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Aze Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 някой може ли да ми даде линк за Rails of War? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Искам да помоля някой да качи на FTP-то клиента за WarRock. Много зарибителен FPS от рода на Battlefield. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Търся някаква игра, в която играча управлява самолетче,обаче искам да е супер елементарна, смисал в локалния има такива, видях ги, но те не ми вършат работа.Идеята ми е самолетчето да го дава отгоре както при електронните игри!И неще важно не искам да е с емулатор, а да може да се играе без него!Ако някой помни 4К.. имаше там една подобна, но не се сещам ка се казваше..ама и одавна беше преди 4 години някаде Не настоявам за тази игра, а за някава подобна и не е задължително да е качвате, върши ми работа само името да ми кажете Благодаря, че ми прочетохте изявлението Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Някой ще ми препоъча ли игра за 7-8 годишно момче.Нещо подобно на Asterix and Obelix XXL и XXL 2 .Такава приключенска и със средна трудност Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Ще бъде чудесно ако се качат в локала Alien Shooter 2 и Alien Shooter Vengeance (възможно е и да е едно и също така и не разбрах) Продължение на една страхотна игра Официална сраница Link to comment Share on other sites More sharing options...
burning soul Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Много ще съм благодарен ако някой успее да ми намери една игра .Казва се "Мaya the Bee". Ако някой успее да ми помогне няма да има равен защото Google не даде нищо съществено като информация за нея , поне като Download линкове. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Някой ще ми препоъча ли игра за 7-8 годишно момче.Нещо подобно на Asterix and Obelix XXL и XXL 2 .Такава приключенска и със средна трудност тарзан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Някой ще ми препоъча ли игра за 7-8 годишно момче.Нещо подобно на Asterix and Obelix XXL и XXL 2 .Такава приключенска и със средна трудност Т`ва може да му хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 abe hora 6te izliza li ''jade empire'' za PC i koga??? a sa6to da pitam i za FABLE 2!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Искам да помоля да качите една игра. Още не е излезнала, но се очаква да излезе на 31.11.2006г. Името е "Armed Assault" и е наследник на "Operation Flashpoint 2". Официален сайт на играта: http://www.armedassault.com/ http://www.bistudio.com/games/ofaa.html Интервю с производителите: http://www.firingsquad.com/features/armed_assault_interview/ Редица кратки филмчета от играта качени на youtube: http://youtube.com/results?search_query=Ar...p;search=Search ps. enjoy http://bt.wrzru.com/details.php?id=1057 enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_To_ Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Хора може ли да ми кажете някакъв сайт от където да си тегля игри,щото от ggwarez.hit.bg/gamez не мога да свалям??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Хора може ли да ми кажете някакъв сайт от където да си тегля игри,щото от ggwarez.hit.bg/gamez не мога да свалям??? За сайт не знам но има DC,EMule,Torrents ако теглиш нещо към 4ГБ за 1 нощ си ок. Ае наслуки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Преди време, по някоя телевизия, гледах една игра от типа на Onimusha беше. Вървиш с един меч и мажеш. Лети кръв, разни ефекти навсякъде. Отличителното тук беше, че меча беше доста доста голям (поне в откъса който гледах). Човека тичаше по някакви улици. Яд ме е че не си я записах тогава. Някой сеща ли се по мизерното ми описание. Аз мислех да не е Devil May Cry 3, но все ми се струва, че меча беше по-голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 То това си прилича точно на Devil May Cry. Тя не е само една част, та може да си гледал някоя от другите по телевизията. В 3-ката меча не е чак толкова голям, но например в двойката е доста солиден. Та е възможно да си пропуснал номерчето след името и да не си обърнал внимание на платформата за която се издава играта Другото за което се сещам е нещо култово, ама предполагам си го играл та едва ли е тази игра. Blade of Darkness. Силно се съмнявам да си я пропуснал. Честно казано друго за PC дето да си заслужава не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Другото за което се сещам е нещо култово, ама предполагам си го играл та едва ли е тази игра. Blade of Darkness. Силно се съмнявам да си я пропуснал. Честно казано друго за PC дето да си заслужава не се сещам. Ами пропуснал съм я, но гледайки шотове, самата обстановка не прилича на това което аз гледах. Сега ще разгледам и предните версии на Devil May Cry, а ако някой друг има предложения.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.