Wesker Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Хора, много ви моля, от бая време си търся две стари игри и не мога никъде да ги намеря .. та бихте ли ги качили ? Става въпрос за Gabriel Knight 2: The Beast Within и Broken Sword 2. Благодаря все пак ако някой отвърне на молбата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Да не е Post Mortem(макар че само малка част от играта се развива в хотела) ? Post Mortem съм я врътвал и не е тя... Edit: Wesker има ги тук , но сървъра е временно даун...изчакай малко и трябва да се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesker Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Е мерси, това беше бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Става ли някой да даде линк за фифа стрийт или да я шерне в дц++... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Става ли някой да даде линк за фифа стрийт или да я шерне в дц++... PS2 варианта ли искаш? Ако да - упоменавай, ако искаш PC вариант - такъв няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Търся една много стара логическа игра. Но не и знам името. Представляваше една мрежа от квадратчета и отстрани на тая мрежа има числа които показват колко квадрат4ета трябва да са запълнени в реда или колоната и така се получаваха различни картинки (лодки, елхи и други ....). Ако някои може да ми каже името на играта, че от доста време я търся и не мога да я намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 PS2 варианта ли искаш? Ако да - упоменавай, ако искаш PC вариант - такъв няма. пс2 варианта няма къде да го подкарам..а мислех че има и за пц...благодаря се пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Хехе... ами рекуеста ми е малко идиотски но все пак. Ако някой може да намери Плейстейшън версийка на Мортал комбат 4... Искам да я кача на диск и да я цъкам на Плейстейшън. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Хора качете Crime Life: Gang Wars,моля.Играта я продават в пулсар от много време,ама тук я няма още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Хора качете Crime Life: Gang Wars,моля.Играта я продават в пулсар от много време,ама тук я няма още. Приятел играта е има качена в арената Link вместо да е чакаш в японеца да си е дръпнал 100 пъти вече да кажа че е AlcoholClone (може би за това е няма в японеца) и се подкара със разкачане СД, ДВД-то Sorry за OFF-а но много взе да се пита за тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Приятел играта е има качена в арената Linkвместо да е чакаш в японеца да си е дръпнал 100 пъти вече да кажа че е AlcoholClone (може би за това е няма в японеца) и се подкара със разкачане СД, ДВД-то Sorry за OFF-а но много взе да се пита за тази игра Нямам акаунт в арената.Иначе,ако имах нямаше да чакам изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Нямам акаунт в арената.Иначе,ако имах нямаше да чакам изобщо. bubu.to, data.bg ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Какво стана с Lada Racing Club? Трябва вече да е излизнала ама не мога да я намеря в нета... малко помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Преди време пак бях питал ама...става въпрос за играта CRASHDAY.По Геймъри шоу гледах преди 4-5 месеца(може и пожече)и ми направи впечатление но... Няма е.Някой ако случайно я е играл нека ми каже как е щото да ми са маща от главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Преди време пак бях питал ама...става въпрос за играта CRASHDAY.По Геймъри шоу гледах преди 4-5 месеца(може и пожече)и ми направи впечатление но... Няма е.Някой ако случайно я е играл нека ми каже как е щото да ми са маща от главата http://www.tothegame.com/game.asp?id=2786 RELEASE: 24-Feb-2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 http://www.tothegame.com/game.asp?id=2786 RELEASE: 24-Feb-2006 Ааа мерси много Явно игрицата ша е яка.Кат глеам шотовете Ша я дочакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Ще се радвам на линк, торент или ed2k линк за Pokemon Trading Card Game. Нещо като Yu-Gi-Oh е, само дето не ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 REBEL MOON RISING Taq igra mnogo mi lipsva trqbva mi palnata versiq ! mnogo mi trqbva 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Tърся играта "Blitzkrieg II" - 10X предварително !!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Имам една голяма молба: OUTLAWS на LucasArts ed2k://|file|OUTLAWS_cd1.BIN|688449216|687A37AC09C4D335F62438010936F758|/ ed2k://|file|OUTLAWS_cd2.BIN|690711840|2F4C39C401B2A64A469658F7998C153A|/ Ако някой я качи, и то пълна версия ще съм на седмото небе! Верно, че играта е стара, но има прекрасни филмчета, много добър саундтрак и страхотна атмосфера. Ако стане работата пуснете един РМ моля Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 търся industry giant 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_doom Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Хора, днес гледах повторение на Gamery Show от 31.12.05 и там играха някаква игра Warock изглеждаше мноого яка, ама нямаше никакво инфо и даже сайта не й дадоха, ако имате информация или поне линк плз да го споделита(изглежда като Battlefield 2 ама ме радва повече) Просто незнам как точно се пише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Ако може нещо старичко и готинко за ценители : UFO: Aftermath http://pc.ign.com/articles/454/454583p1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Ще съм Ви много благодарен ако успеете да ми намеритепълната версия на играта AGE OF SEAL II!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Nqkoi slu4aino da moje da ka4i Risk 2? Igrata e stara kolkoto sveta ama multy-to kyrte6e mivki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.