Jump to content
BulForum.com

Къде по дяволите ми е Force Fedback-a!!!

Recommended Posts

Предполагам не са много притежателите на волани, но все пак реших, че някой може да ми помгоне.Та купих си аз воланче преди около 2 месеца и всичко си беше ОК(с НФСто нямах никакви проблеми), докато не подкарах дългоочакваната Colin 2005 и естествено - сещате се, няма и помен от ФФ, даже и в средата не се връща :angry1 :confused :angry1 .Пробвах и Richard Burns, но и там същия проблем(не всъщност връщаше се в средата)Все пак аз за тия игри съм си взел волана пък да не баца :angry1 .Не ми се вярва да съм купил боклук, по скоро си мисля че проблема е в драйверите или в самата игра.Въпросният модел е Trust FF380 Racemaster,а от сайта на производителите не намирих никаква информация относно проблема, свалих последните драивери но пак не стана.Айде ако някой знае как да оправя нещата ще съм му много благодарен

Ами да, той всъщност волана с педалите си бачка, но имам чувството, че държа геврек, защото без елекромоторчето е абсолютно хлабав и е някак си изкуствено така да караш.А в настроиките има само vibration on/off i Vibration strength Light/Normal/Maximum.Няма разлика като променя нещо :huh:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...