PSYCHOSIS Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 Ta taka, swalih si Port Royal, instalirah si go s Daemon Tools i vsi4ko izglejda6e nared. Da, ama ne. Igrata mi trygna, ama na edni golemi, nedygavi, rybati kvadrati. Vidqh iziskvaniqta i -ma6inata mi gi pokriva, ta i otgore. Instalirah si novi driveri na G-force-a, ama pak ne stava-vse o6te e grozno. Ako nqkoi ima ideq kakyv moje da e problema, please da spodeli, 6tot mnogo mi se iska da q cykna taz igri4ka. Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 Ako nqkoi ima ideq kakyv moje da e problema, please da spodeli, 6tot mnogo mi se iska da q cykna taz igri4ka. Bye Сложи си един туикър за джи форса и вдигни малко мегахерците и ще играеш спокоино но не прекаляваи с вдигането да не се усмихнеш накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2003 Author Share Posted July 20, 2003 ok,10x. Sega oba4e ako mi obqsni6 kvo e tuikyr, cena nqma da ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted July 21, 2003 Share Posted July 21, 2003 Twaker e programka s koqto overclokvash video kartata(raboti po barzo) ka4il sam ti Tyk otivash na display propertis ot tam na poslednoto mislq 4e e setings (ot kadeto opravqsh razdelitelnata sposobnost) ot tam advanced i otivash na video kartata trqbva da imash novo menu Clock Frequencies vdigash malko 4estotite tva e igrata trqbva da varvi kakto trqbva (ako iskash mi pishi PM i mi kaji 4estotite az shte ti kaja do kolko mojesh da gi vdignesh) ei sq ve4e se nadqvam da me razberesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.