Jump to content
BulForum.com

TV TUNER ASUS B-tv7135FM

Recommended Posts

Imam tuner TV TUNER ASUS B-tv7135FM, software koito warwi e s nego e inter video home theatre. Pri skeniraneto na programite se poluchawa postoyanno shumene i razminawane na gowora s kartinata , ili palna lipsa na gowor..

Nastrojkite za zwetnostnata sistema sa DENMARK , PAL_B..

Niakoj srestal li e tozi problem.., kak da go resha..

Home Theatre е много тромава и с доста недостатъци. Опитай се да настроиш каналите от друго място: Start>Programs>InterVideo HT settings (говоря по памет). Оттам задай Cable; Bulgaria; Pal-B; и на другата страница Rescan channels. Намира повечето канали. След това стартираш Home Theatre и пак следва досадна процедура по rescan на каналите.

Алтернативата е Fly2000TV RC2, но на мен нещо ми се оплесква звука. Иначе е много лека и хубава програмка.

• 10 months later...

Доста време е минало,а аз си го имам още този проблем с флай 2000

Ако някой го е решил да пише

Сега се поитвам да намеря нещо ниво в сайта на програмата,но там всичко е застинало от миналата година

Както са ти запаметени каналите, Settings->TV Channels->слагаш отметка на Tune by frequency и започваш да мърдаш честотите - първо нагоре, докато изчезне канала, и после обратно, докато дойде картина със звук. С мишката кликваш на следващия канал и връщаш на досегашния, за да провериш дали си на правилна позиция (ако има картина и звук, значи си). Така процедираш с всеки канал, който има проблем със звука.

Успех!

Да бе,аз този номер го знам,обаче като мръдна до изчезването на канала и после върна картината ми е черно-бяла.

Единствения начин е да мърдам до развалянето на картината,но преди да изчезне напълно и крайния ефект е звук с гадна катрина или звук с черно-бяла картина.

Голяма гадост.

Тези дни насвалях разни работи от тук-там и ако имам някакъв напредък ще постна тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...