kinnamus Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Imam tuner TV TUNER ASUS B-tv7135FM, software koito warwi e s nego e inter video home theatre. Pri skeniraneto na programite se poluchawa postoyanno shumene i razminawane na gowora s kartinata , ili palna lipsa na gowor.. Nastrojkite za zwetnostnata sistema sa DENMARK , PAL_B.. Niakoj srestal li e tozi problem.., kak da go resha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Home Theatre е много тромава и с доста недостатъци. Опитай се да настроиш каналите от друго място: Start>Programs>InterVideo HT settings (говоря по памет). Оттам задай Cable; Bulgaria; Pal-B; и на другата страница Rescan channels. Намира повечето канали. След това стартираш Home Theatre и пак следва досадна процедура по rescan на каналите. Алтернативата е Fly2000TV RC2, но на мен нещо ми се оплесква звука. Иначе е много лека и хубава програмка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Доста време е минало,а аз си го имам още този проблем с флай 2000 Ако някой го е решил да пише Сега се поитвам да намеря нещо ниво в сайта на програмата,но там всичко е застинало от миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Както са ти запаметени каналите, Settings->TV Channels->слагаш отметка на Tune by frequency и започваш да мърдаш честотите - първо нагоре, докато изчезне канала, и после обратно, докато дойде картина със звук. С мишката кликваш на следващия канал и връщаш на досегашния, за да провериш дали си на правилна позиция (ако има картина и звук, значи си). Така процедираш с всеки канал, който има проблем със звука. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Да бе,аз този номер го знам,обаче като мръдна до изчезването на канала и после върна картината ми е черно-бяла. Единствения начин е да мърдам до развалянето на картината,но преди да изчезне напълно и крайния ефект е звук с гадна катрина или звук с черно-бяла картина. Голяма гадост. Тези дни насвалях разни работи от тук-там и ако имам някакъв напредък ще постна тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.