DJ Mighty K Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Апарата е в ОТЛИЧНО състояние... спокойно мога да кажа че е нов.Ползван е 3-4 пъти за кратко. Разбира се точно през този период майка ми решила да го сложи в чантата си и са станали савсем ама наистина съвсем леки 2 драскотинки на корпуса които изобщо не са фатални! Някои от характеристиките на апарата: 4,1 мегапиксела видео със звук много режими на снимане 3х оптичен зуум и о6те 3 мисля дигитален 16 мб мемори стик (оригиналния) и други.... Апарата върви с оригиналната си кутийка 2 оригинални батерии сони със оригинално зарядно и всички останали екстри в комплекта като кабели и дискове с драйвъри... Гаранция НЯМА понеже ми е подарък от леля ми която се върна от Щатите за коледа. Който се притеснява че има някъв дефект да го разгледа и пробва и ако толкова настоявате мога да ви дам примерно 1 месец гаранция за да се убедите че наистина си заслужава... както казах стоката е почти чистак нова и да ви кажа доста съм доволен. Ако зависи от мен изобщо няма да го продавам но за жалост много ми трябват пари за едно миксерче Pioneer DJM 600 който не е малко пари и това е едно от малкото неща които ми остана да продам. Ще гледам след време като посъбера пари да си купя същия... Цена: 420 лева Моля да не изпростявате с излишни постове относно цена или артикул.Задръжте безмислените постове за вас си... който има сериозен интерес може да ми пише на майла или ай си кю-то или тука k_246@abv.bg ICQ: 257084240 Местожителство: Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 нова цена 400 лева и нито стотинка по малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 оф... глупава работа. Даже и с уарн се сдобих! Защо никой не иска апаратчето.... нова цена 390 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 ако смъкна цената на 360 лева има ли кой да го купи още днеска максимум утре защото утре най-късно трябва да направя едно плащане по интернет а нямам пари!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_fire Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 ако смъкна цената на 360 лева има ли кой да го купи още днеска максимум утре защото утре най-късно трябва да направя едно плащане по интернет а нямам пари!!! <{POST_SNAPBACK}> ami vij as iskam da go kupa... ama nove v magazina struva 400lv... ako smakne6 cenata do 300...6a go zema Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 ami vijas iskam da go kupa... ama nove v magazina struva 400lv... <{POST_SNAPBACK}> ... без ддс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 ами... не знам къде струва 400 пък дори и без ДДС да е... апарата се продава за 500 лева нов и мога да приема че го има на места за малко по-евтино да речем 460... съжалявам но не мога да го дам за под 360 лева.Дори е прекалено малко но правя компромис защото парите ми трябват спешно днеска! Гарантирам че който го вземе няма да съжалява... помислете си още 2-3 часа и ако някой се навие спешно да идвам да му го нося... благодаря все пак за интереса Link to comment Share on other sites More sharing options...
broiko Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 ами... не знам къде струва 400 пък дори и без ДДС да е... апарата се продава за 500 лева нов и мога да приема че го има на места за малко по-евтино да речем 460... съжалявам но не мога да го дам за под 360 лева.Дори е прекалено малко но правя компромис защото парите ми трябват спешно днеска! Гарантирам че който го вземе няма да съжалява... помислете си още 2-3 часа и ако някой се навие спешно да идвам да му го нося... благодаря все пак за интереса <{POST_SNAPBACK}> 6te si pomislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Айдеее май ще го купя прати ми ПМ с телефона ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 най-накрая някой да вземе правилно решение... надявам се всичко да е точно и бързо Ако Джис го купи другите можете само да съжалявате че сте изпуснали такава оферта.... все пак нищо не е свършено.. ако на някой му се дават повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Продаде ли го ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 по принцип не макар че е запазен за JIS но той не знам къде изчезна... ако имаш някакво желание да го купиш давай да стане по бързо че заминавам днеска за София... пиши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Tova trqbva da e aparat4eto nali ? A interesuva me MP3 moje li da se slushat na nego.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Interesuvam se dali prodade aparata.Imam edna oferta za teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.