Jump to content
BulForum.com

продавам: Дигитален апарат SONY DSC-P73

Recommended Posts

Апарата е в ОТЛИЧНО състояние... спокойно мога да кажа че е нов.Ползван е 3-4 пъти за кратко. Разбира се точно през този период майка ми решила да го сложи в чантата си и са станали савсем ама наистина съвсем леки 2 драскотинки на корпуса които изобщо не са фатални! Някои от характеристиките на апарата:

4,1 мегапиксела

видео със звук

много режими на снимане

3х оптичен зуум и о6те 3 мисля дигитален

16 мб мемори стик (оригиналния)

и други....

Апарата върви с оригиналната си кутийка 2 оригинални батерии сони със оригинално зарядно и всички останали екстри в комплекта като кабели и дискове с драйвъри... Гаранция НЯМА понеже ми е подарък от леля ми която се върна от Щатите за коледа. Който се притеснява че има някъв дефект да го разгледа и пробва и ако толкова настоявате мога да ви дам примерно 1 месец гаранция за да се убедите че наистина си заслужава... както казах стоката е почти чистак нова и да ви кажа доста съм доволен.

Ако зависи от мен изобщо няма да го продавам но за жалост много ми трябват пари за едно миксерче Pioneer DJM 600 който не е малко пари и това е едно от малкото неща които ми остана да продам. Ще гледам след време като посъбера пари да си купя същия...

Цена: 420 лева

Моля да не изпростявате с излишни постове относно цена или артикул.Задръжте безмислените постове за вас си... който има сериозен интерес може да ми пише на майла или ай си кю-то или тука

k_246@abv.bg

Местожителство: Пловдив

ако смъкна цената на 360 лева има ли кой да го купи още днеска максимум утре защото утре най-късно трябва да направя едно плащане по интернет а нямам пари!!!

ако смъкна цената на 360 лева има ли кой да го купи още днеска максимум утре защото утре най-късно трябва да направя едно плащане по интернет а нямам пари!!!

ami vij

as iskam da go kupa... ama nove v magazina struva 400lv... ako smakne6 cenata do 300...6a go zema

ами... не знам къде струва 400 пък дори и без ДДС да е... апарата се продава за 500 лева нов и мога да приема че го има на места за малко по-евтино да речем 460... съжалявам но не мога да го дам за под 360 лева.Дори е прекалено малко но правя компромис защото парите ми трябват спешно днеска! Гарантирам че който го вземе няма да съжалява... помислете си още 2-3 часа и ако някой се навие спешно да идвам да му го нося...

благодаря все пак за интереса

ами... не знам къде струва 400 пък дори и без ДДС да е... апарата се продава за 500 лева нов и мога да приема че го има на места за малко по-евтино да речем 460... съжалявам но не мога да го дам за под 360 лева.Дори е прекалено малко но правя компромис защото парите ми трябват спешно днеска! Гарантирам че който го вземе няма да съжалява... помислете си още 2-3 часа и ако някой се навие спешно да идвам да му го нося...

благодаря все пак за интереса

6te si pomislq

най-накрая някой да вземе правилно решение... надявам се всичко да е точно и бързо :) Ако Джис го купи другите можете само да съжалявате че сте изпуснали такава оферта.... все пак нищо не е свършено.. ако на някой му се дават повече.... :punk

по принцип не макар че е запазен за JIS но той не знам къде изчезна... ако имаш някакво желание да го купиш давай да стане по бързо че заминавам днеска за София... пиши!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...