Jump to content
BulForum.com

Vapros za domeini i hostvane

basten

Recommended Posts

Всичко зависи от това какво точно търсиш, за колко пари, с какви екстри и да ли ще е в България или САЩ примерно.

Ami bih predpo4el da razgrani4im hostinga ot domaina, poneje hosting-a znam, 4e e baq pari i na nqkoi mesta stiga do 500$ na godina, neshto nenujno kato razhod v slu4aq.

Zna4i interesuva me neshto kato oferta za malka firma, s bizens v bg.

Domein - firma koqto regestrira domeini i ste dovolni ot neq. V smisal korektna e, ne e suzdadena v4era i se polzva s dobra reputaciq. Edit:Domeina me interesuva da e .com .

Hosting - Neshto, koeto ne e izlishno skupo. PHP/CGI scripts ne sa neobhodimi za momenta. Trafika, kojto shte se generira ot poseshteniqta nqma da e nad 2 GB na mesec. Samiq site nqma da e mnogo golqm kato obem. Imenno zatova oshte se kolebaq dali da se minava kum platen hosting. Za hostinga imashe i stara tema v wareza, koqto pro4etoh, no reshih, 4e taka i taka pitam za ednoto da pitam i za drugoto...moje puk da ima promqna na pazara.

Mersi predvaritelno.

аз бих ти препоръчал dom.bg - най-коректните провайдъри за мен.пробвал съм още няколко други (даже и всеизвестните хоствайс) и от всички дом.бг са най-добрите за мен.цените може да има малки разлики,не съм сравнявал,обаче за мен лично е по-важно поддръжката.успех!

http://goto.bg

Цените са сравнително ниски, качеството добро, а и има една доста готина оферта със голямо намаление, ако поставиш техен банер в сайта си, като банера е супер незначителен на фона на намалението, което получаваш...

Банера е hosted_by_goto_bg.gif

Аз не съм регистрирал нито домейн, нито съм си взимал платен хостинг, но скоро и аз се интересувах. Видях, че http://dombg.com имат доста добри клиенти(може и ти да ги разгледаш), а и като сравнявах цените с други сайтове, техните бяха най евтени. За година домейн+хостинг излиза някаде 55 лв.

Аз бих ти препоръчал да погледнеш и Host.bg. Аз хоствам при тях и съм много доволен, цената е приемлива а подръжката за мен е перфектна.

Имат и сървър който е в щатите ако ти трябва сайта да е добре видим отвън.

Предлагат и виртуакни сървъри.

ами двата най-добри избора за хост в БГ ги казаха, dom.bg и host.bg, като при втория в зависимост от плана който избереш, може да ти излезне по-евтино, а и имаш контролен панел, докато при dom.bg почти нищо не можеш да правиш :) Всичко със заявки по е-мail правиш ;)

Za domein ti preporachvam register.com predlagat mnogo domeini i ne te ogranichavat v opcite v kontrol panela. Sam smenqsh IP-ta DNS-i Frowd mowd...

http://qhoster.net/

Подържа абсолютно всичко, каквото ти е нужно. Можеш да добавяш неограничен брой домейн-и и email-и....

Виж сайта и си избери пакет.

При тях ще си регистрираш и домейн-а за 12,95 лв/год.

Аз ползвам:

План "Стандартен"

200MB пространство

3GB месечен трафик

Цена: 4,95 лв./месец

Доволен съм.

Успех! B)

Edit: Сетих се, че ако платиш хостинг за една година, домейн-а ти го регистрират безплатно...

Az puk ne...imam shell pri tqh ot okolo 6-7 meseca.Dosega nqmah nikakvi problemi no ot nachaloto na tozi mesec mi se izsraha v bukvalnia smisal varhu acocunta (iztriha mi bnc-to, pak go instaliraha i mu promeniha portove, useri i t.n..., proeniha mi parolata za dostap do shella i oshte kvoto mojete da se setite)Taka che ne bih ti gi preporychal za nishto na sveta :sick

Аз бих ти препоръчал: icsbg.net

Много съм доволен от тях  :punk

http://qhoster.net/

Аз ползвам:

План "Стандартен"

200MB пространство

3GB месечен трафик

Цена: 4,95 лв./месец

В dom.bg получаваш:

План ОК:

2,90 лв./месец

200 mb дисково пространство

2 GB месечен трафик

10 поддомейна

10 pop3 адреса

Сървъра ти е на БГ територия, което ще рече че е бързо, и се вижда от чужбина.

• 4 months later...

Здравейте, отново 'събуждам темата' с един въпрос относно уеб хостинг.

Нуждите ми са:

PHP, Perl, MySQL, SSH (не е задължително), ~300MB, 2-3GB traffic, контролен панел, за препоръчване е да има неограничени e-mail account-и и forward-и.

До момента съм се спрял на host.bg и на qhoster.net. Кое от тях бихте ми препоръчали като съпорт, качество и стабилност? Или евентуално други предложения по горните показатели, за към ~70 лв. на година с домейн-а.

Благодаря :)

А ако ми кажете къде мога да преместя зооманията, сега е хостван от evro.net и по обясними причини ще се отказваме от "услугите" им. Доколкото знам ни дават неограничено пространство (имаме няколко гигабайта снимки).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...