N00KiE Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 А бе преди да почна да се оплаквам от CD 1 на въпросната игра мисля да попитам... поради каква причина ми праи следния проблем... iso файл с големина 544 MB след като го маунтна с Deamon Toolz и влезна във виртуалното CD (щото чаках 10 секунди ауторън ама на...) и кво да видя аз..Autorun.inf файла съдържа следната глупост: utorun] open=curse.exe icon=curse.exe дотука добре... ама къде е въпросния файл curse.exe?Отговор.. няма го!както и предполагам още доста.Но за компенсация на всичко си имам URSE.EXE( .. което вероятно се води че е curse.exe ама поради разпространеното позлване на разширението ".exe(" явно така ще и за занапред.... Та не разбрах защо след като виртуалното CD показва че е голямо 540 mb(прибилизително) общия сбор на мегабайтите в CD-то е 70??!?!?!?С две думи ISO-то е преебано... Еми извининявайте как може да качвате подобни неща без да ги проверите?! Ми проверявайте си игрите преди да ги качите а не да ги свали някой и след това да се чуди кво да прави поради немарливоста ня ъплоудващия... Е за тва по добре да си има ъллоуд тийм и те да се занимават... а не сульо и пульо дето мама му купили компютърче че да става нашто дете ha40r .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 21, 2003 Share Posted July 21, 2003 Abe obadi mi se i shte ti gi dam dvata diska ..daje shte ti gi podaria ..pri mene i bez tva sabirat samo prah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 22, 2003 Share Posted July 22, 2003 Та не разбрах защо след като виртуалното CD показва че е голямо 540 mb(прибилизително) общия сбор на мегабайтите в CD-то е 70??!?!?!?С две думи ISO-то е преебано... Brad4ed, tva 4e CD ustroistvoto tvardi 4e cd-to e 540Mb, a sbora ot failovete ima niama 70Mb si e v reda na ne6tata- ako, razbira se, si naiasno kak e ustroena failovata sistema na edno CD... Ina4e, 4e ISO-to e breebano si prav - niakakav 6iban bug na zapisva6tata programa e "izial" parvata bukva na "curse.exe" i e stanalo "urse.exe"... Tuka se izgovoriha tonove prikazki za tova kak predi da se ka4va ne6to triabva da se testva, no efekt kakto vijda6 niama. Ako znae6 samo kolko narod e izgorial s ne edno i dve CD-ta ot takiva "defektni" ISO-ta i BIN-ove... Ima6 kasmet, 4e ne si tragnal da go pe4e6 napravo - 6te6e i ti da si edin ot tiah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.