Jump to content
BulForum.com

The Curse of Monkey Island Proooobleeem

N00KiE

Recommended Posts

А бе преди да почна да се оплаквам от CD 1 на въпросната игра мисля да попитам... поради каква причина ми праи следния проблем... iso файл с големина 544 MB след като го маунтна с Deamon Toolz и влезна във виртуалното CD (щото чаках 10 секунди ауторън ама на...) и кво да видя аз..Autorun.inf файла съдържа следната глупост:

utorun]

open=curse.exe

icon=curse.exe

дотука добре... ама къде е въпросния файл curse.exe?Отговор.. няма го!както и предполагам още доста.Но за компенсация на всичко си имам URSE.EXE( .. което вероятно се води че е curse.exe ама поради разпространеното позлване на разширението ".exe(" явно така ще и за занапред.... Та не разбрах защо след като виртуалното CD показва че е голямо 540 mb(прибилизително) общия сбор на мегабайтите в CD-то е 70??!?!?!?С две думи ISO-то е преебано... Еми извининявайте как може да качвате подобни неща без да ги проверите?! Ми проверявайте си игрите преди да ги качите а не да ги свали някой и след това да се чуди кво да прави поради немарливоста ня ъплоудващия... Е за тва по добре да си има ъллоуд тийм и те да се занимават... а не сульо и пульо дето мама му купили компютърче че да става нашто дете ha40r .... :angry1 :angry1

Та не разбрах защо след като виртуалното CD показва че е голямо 540 mb(прибилизително) общия сбор на мегабайтите в CD-то е 70??!?!?!?С две думи ISO-то е преебано...

Brad4ed, tva 4e CD ustroistvoto tvardi 4e cd-to e 540Mb, a sbora ot failovete ima niama 70Mb si e v reda na ne6tata- ako, razbira se, si naiasno kak e ustroena failovata sistema na edno CD...

Ina4e, 4e ISO-to e breebano si prav - niakakav 6iban bug na zapisva6tata programa e "izial" parvata

bukva na "curse.exe" i e stanalo "urse.exe"... Tuka se izgovoriha tonove prikazki za tova kak predi da se ka4va ne6to triabva da se testva, no efekt kakto vijda6 niama. Ako znae6 samo kolko narod e izgorial s ne edno i dve CD-ta ot takiva "defektni" ISO-ta i BIN-ove... Ima6 kasmet, 4e ne si tragnal da go pe4e6 napravo - 6te6e i ti da si edin ot tiah.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...