Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Лелеее, супер смях :) Вие пък веднага монтаж, монтаж.. Може пък и да не е. Малко по-дълго ми се вижда от нормалното иначе.

ROBIN said:
Лелеее, супер смях :) Вие пък веднага монтаж, монтаж.. Може пък и да не е. Малко по-дълго ми се вижда от нормалното иначе.

заради пикапа е удължена версията (с удължена база), половина 760I са с такава удължена версия, която обаче просто не ни прави впечатление...

Че е яко - яко е:D Че не е монатж - не е :P Ама чак пък в София да е видяно това не вярвам,то и на снимката се вижда,че колата не е с българска регистрация и обстановката изобщо не мяса на България ;)

hEka said:
орезелил е колата не ми харесва :allien

Така е ми!!

Да дадеш луди пари(ако не си я крал пича :) ) и после да я орежеш така!!

sk8er said:
Да дадеш луди пари(ако не си я крал пича :) ) и после да я орежеш така!!

Това сам човек трудно ще го направи.То да не става така зимаш шлайфа и електрожена и почваш. Ако е истинска значи е поръчкова. Най ми е интересно тази особено висока кола като я натовариш как ще върви (особено офроуд). :wacko:

James_Bond007 said:
на мен също, но приятел от София каза че го бил видял...

na taq snimka nqma ni6to bulgarsko... dori edna bukvi4ka

taka 4e kak go e vidql v Sofiq :confused

a otnosno samata kola... grozna rabota

Ami na men nikak ne mi haresva taq kola i kakto moga da povtorq ve4e nqkoi hora na taq snimka nqma ni6to Bylgarsko !!!Tva izob6to ne e v BG :punk

James_Bond007 said:
Snimkata ne e ot Sofia, tova e qsno... Prosto mi kaza che q bil vidql v Sofia i mi pokaza snimkata...

Ami struva mi se ve4e 4e taq tema stana mnogo podbna na Tazi :P Kakto stana i v neq 6te se okaje 4e izob6to nqma takava kola v BG! :punk

Brat4ed said:
Тва ако е истина тоя дето го е направил няма акъл ;)

Няма акъл ама ако имаш пари да си купиш едно такова значи няма да ти пука какво ще го направиш понеже ще имаш пари да си вземеш още едно или n на брой :bgrin:

Dobre de kakvo pravite spor za edna kola ve4e.4oveka si e re6il kolata mu da ne mqsa na ni6to i tva e.Kvo tolkova ve4e e stanalo.Hubavo nqkoi go e vidql v Sofia.I da go e vidql vse pak samo toi si go e vidql.Znam za kuv sporite.Ne si mislete 4e vi se karam ili se qdosvam.Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG :P

P.S.-ai 4ao,do drugia put ;)

pyro said:
Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG :P

P.S.-ai 4ao,do drugia put  ;)

AUDI :blink: pi4 q pak vij vnimatelno.No i men ne me kefi ina4e, prosto nqma smisul ot taq modifikaciq, makar 4e i na men mi prili4a na montaj( i to dosta dobur) Ima si dostatu4no dobri pikapi, 4e da se orizilqwa hubavata koli4ka :wacko:

Много яка кола.Само това мога да кажа.....

pyro said:
Prosto nqma smisul da sporite zaradi nqkvo stranno tuningovano audi(ako moje da se opi6e s dumata tunning:))Izvinqvaite 4e pi6a na 6liokavica ama me murze6e da pi6a na BG :P

P.S.-ai 4ao,do drugia put  ;)

Лол тва ми прилича повече на BMW 745 или 760 не знам къде го видя тва Ауди :blink:

А бре хора тва е бато простотията....кой ли ще е тоя идиот дето ще оризили така колата.....пък и на мен ми се струва монтаж....пък и да не е монтаж мога да кажа само "ТЪПО"

и както казаха някои хора.....ТАЗИ КОЛА НЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ... :allien

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...