Lil Scrappy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Oshte ne moga da si dam mnenieto za neq poradi prostata prichina che ne moga da e podkaram oshte ush sichko sam ispalnil kakto trqbva no moje bi barkam neshto neka ako nqkoi e podkaral da kaje kak stava Help Edit: igrata e podkarah mi moga da kaja che ne e losha no opredeleno ochakvah mnogo poveche ot neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerosis Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 утре като я сваля ще се пробвам... пък дано успея. А като цяло стява ли за игра че я свалям ей така щото няма на кво да играя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 утре като я сваля ще се пробвам... пък дано успея. А като цяло стява ли за игра че я свалям ей така щото няма на кво да играя ? <{POST_SNAPBACK}> mi da stava za igra no ot vidqnite traileri za neq si e predstavqh kade kade po dobra no i tova e zadovolitelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Дано излезе друг релейз или поне mini image че така ме дразни, да моунтвам постоянно големия имидж Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 дано се научите да гледате преди да пишете следващия път. вече има тема за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 а дабе то имало тема пусната от теб бях сигорен че няма sorry ако модераторите преценят да затворат тази тема и да почваме да пишем в: http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...acing+syndicate edit: sega poigrah malko na igrata i ustanovih che e jiv tashak game-play-a e pod sqkakva kritika pone ot izigranoto DEMO na Juiced se nadqvam kato izleze full versiqta da si zaslujava Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.