Jump to content
BulForum.com

За или против чукането с яйца на Великден

bochistiq

Recommended Posts

Моето мнение е че това е една масова злоупотреба със този

продукт.Няма никакъв смисъл от това да се изхвърлят яйца нали?

И е глупаво хората да го правят само защото им е хрумнало

че е забавно.Тази традиция не е една от най-добрите според мен.

то нова класация трябва за нея... аз съм твърдо ЗА чукането с яйца. що да се хвърля продукта? нали се яде после. ти пък. къде му е чара на празника иначе ако не в чукането с яйца?

bochistiq, ако успееш да махнеш традицията, ще те призная! :bgrin:

Абе тая традиция с яйцата, знаеш ли изобщо от кога е и какво символизира....всъщност за к'во ли си хабя думите изобщо..... ;)

Малко офтопик, ама нали за великден става дума.

Вуйчо ми на покрива има гнездо с гларуси и все го нападат като се качва горе. Беше сварил на кучето за великден малко яйца от гларуси :)

Да бе, седяли си двама и си казали "ей, дай да се чукаме с яйца, ей така, щото няма кво да правим " . И всички видяли от тях и започнали масово да чупят яйца на великден. Това е традиция , питай мама и тати какво точно значи традиция другия път да не се излагаш.

Аве бах маа му. Кажете ми какво хубаво има в това, ей така да си вариш нещо живо и да го ядеш след това, само защото нямакъв педераст с брада и парцали е умрял на някакъв шибан кръст? Абе вий си живеете баш като стадо - поведение, виждания - всичко е като на "мама и тати". Е че не се ли развивате? Мама и тати също са слушали техните мама и тати, и какво се получава - никакъв прогрес. :confused

Като е традиция на Георгиоведен да се коли агне да не би да е хубаво да се убива само защото, човек е комплексиран за сума ти неща и няма на кой да си го изкара, ай?

Аве бах маа му. Кажете ми какво хубаво има в това, ей така да си вариш нещо живо и да го ядеш след това, само защото нямакъв педераст с брада и парцали е умрял на някакъв шибан кръст? Абе вий си живеете баш като стадо - поведение, виждания - всичко е като на "мама и тати". Е че не се ли развивате? Мама и тати също са слушали техните мама и тати, и какво се получава - никакъв прогрес. :confused

Като е традиция на Георгиоведен да се коли агне да не би да е хубаво да се убива само защото, човек е комплексиран за сума ти неща и няма на кой да си го изкара, ай?

а кат си гладен рупаш само марули нали? и по някое време имаш недостиг на витамините от Б групата, глутамин, пада ти хемоглобина, понижава ти се кръвното налягане, следва обща атрофия. това е положението. ние сме направени да убиваме и нямаме друг избор. все едно щраусите да решат, че им е по-добре да карат колело, вместо да тичат.

относно яйцата - не виждам нищо лошо да изям една гигантска яйцеклетка, подложена на топлинна обработка. а и кога друг път ще може да кажеш без да се замисляш на някое момиче "Хайде да се чукаме!" ?

Леееко с възмущението... Това за "педераса с брада и парцали" изобщо няма да го коментирам - по-глупаво и невежо изказване едва ли може да има. Колкото до яднето на нещо живо - деца, не говорете на изуст, просто за да блеснете като защитници на някаква кауза. Или преди да го правите поне се запознайте с подробностите, защото иначе само предизвиквате усмивки. Варят се и се ядат само и единствено неоплодени яйца. Неоплоденото яйце е нещо доста далеч от живото - дори зародиша в едно пшеничено зърно е по-жив от неоплодено яйце. Защото неоплоденото яйце, приятелчета, никога и при никакви обстоятелства, веднъж снесено, живот няма да даде на нищо. Биология. Внимавайте в час повече. Докато едно пшеничено зърно - винаги може да даде живот на ново растение. Та - ядете ли пшеничени зърна?! И защо?! Вегетарианството е хубаво и полезно, но с подобни невежи изказвания изобщо не допринасяте за убеждаването на хората в това. Повече четене му е майката и чак тогава надъхване. И тъй като Великден е чак някъде къде 1 май - темата се затваря до тогава.

mobo - ти също демонстрираш фрапиращо незнание и приказки на изуст, ама хайде... То ви е навик тук да приказвате неподготвени.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...