Death_rideR Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 zna4i do4uh qki raboti za igrata Fable oba4e do4uh i edna mnogo gadna vest - 4e 6te e samo za konzola aide ako nqkoi ima nqkvainformaciq da mi kaje 6toto mnogo mi se 6te da q igraq na pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Google и геймърските сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 уу ov3rm4n флудър j/k За повече информация - тук Накратко - за Xbox само и е излязла октомври Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 moje da e neshto iako ama az pak chuh che e samo hype. mnogo obeshtania i nai-nakraia prosto RPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 moje da e neshto iako ama az pak chuh che e samo hype. mnogo obeshtania i nai-nakraia prosto RPG. Абе що нещо не ти вяряам.Аз я гледах по Гига Геймс,когато създателят й Питър Молиньо(Black & White,Popilus) я представяше,тогавам ми стана кофти,че нямам X-Box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Или че по-скоро няма и един свястен емулатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 na4i ne e predvideno da se portva za pc... taka sa bqh nato4il ama karai az i na wow sam se nato4il sq 4akam da vidsa dali 6te moje da se igrae v piratski serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Da ne govora za igrata Jade Empire koqto se ochakva da e neveroqtno dobra i kakto vinagi za sega se ochakva samo za XBOX za PC nishto interesno ne izliza deiba samo drugia meses shte se poqvi Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords koqto e ochakvam s netarpenie edit: Fakt e che badeshtite igri (hubavite) shte izlizat samo za konzolite kato Xbox 2, PS3 skoro shte se sdoviq s XBOX konzola chakam da prestigne po chovek ot USA za tova sam si drapnal 13 novi (zlatni) zaglaviq ostava samo da prestigne konzolata deiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.