DeBUG Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Процесорът е AMD Duron 750MHz - не е клокван, не е омазван с паста и т.н. Дъното е ABIT KT7A, снимка,със сменен радиатор на чипсета (сложен е по-голям, с термопаста Zalman), вентилаторът си стои. Има книжка и диск с драйвъри (старички). firmajiq ми предлага 45 лева за двете в комплект. Ако някой има желание да даде повече и да ги получи, да пише до четвъртък, в петък ги нося на firmajiq-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Процесорът е AMD Duron 750MHz - не е клокван, не е омазван с паста и т.н.Дъното е ABIT KT7A, снимка,със сменен радиатор на чипсета (сложен е по-голям, с термопаста Zalman), вентилаторът си стои. Има книжка и диск с драйвъри (старички). .... <{POST_SNAPBACK}> 50 лв. за комплекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Към горното предложение добавям и бонус една клавиатура PS/2, в отлично състояние - измита, работеща, без изтрито. Остана ми, тъй като ми изгоря PS/2 конектора и сега съм с USB. BTW, за сега нещата са за MyOwnSummer, въпреки че получих още предложения за същите пари на ЛС - все пак той беше първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Вече имам предложение за 55 лева и нещата сигурно ще отидат там, освен ако някой не даде повече Deadline - четвъртък, 18:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Dai malko powe4ko info za sistemata. Koq godina e proizwodstwo s kakyf BIOS e t.n. Bih se nawil za 60 kinta. ЕДИТ: Видях инфото горе: Отказвам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Dai malko powe4ko info za sistemata. Koq godina e proizwodstwo s kakyf BIOS e t.n. Bih se nawil za 60 kinta.ЕДИТ: Видях инфото горе: Отказвам се. <{POST_SNAPBACK}> Не очаквайте чудеса от старо дъно за 25-30 лева Работи идеално, но не е последна дума на техниката тип "N-Force 4". Единственото, което гарантирам, е безпроблемната работа на двата компонента според спецификацията им, могат да се правят всякакви тестове (с ваш радиатор). Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.minchev Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 i az dawam 60lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 Край на залаганията Взима го k.minchev за 60 лева, ако разбира се се свържем утре до 10 часа. Първа резерва smsdeliverer с 55 лева, втора inherit.hit.bg със същата оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBUG Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Нещата са продадени, моля модераторите да закрият темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.