Jump to content
BulForum.com

Процесор и дъно продавам, Duron 750MHz + ABIT KT7A

Recommended Posts

Процесорът е AMD Duron 750MHz - не е клокван, не е омазван с паста и т.н.

Дъното е ABIT KT7A, снимка,със сменен радиатор на чипсета (сложен е по-голям, с термопаста Zalman), вентилаторът си стои. Има книжка и диск с драйвъри (старички).

firmajiq ми предлага 45 лева за двете в комплект. Ако някой има желание да даде повече и да ги получи, да пише до четвъртък, в петък ги нося на firmajiq-ta.

Процесорът е AMD Duron 750MHz - не е клокван, не е омазван с паста и т.н.

Дъното е ABIT KT7A, снимка,със сменен радиатор на чипсета (сложен е по-голям, с термопаста Zalman), вентилаторът си стои. Има книжка и диск с драйвъри (старички). ....

50 лв. за комплекта

Към горното предложение добавям и бонус една клавиатура PS/2, в отлично състояние - измита, работеща, без изтрито. Остана ми, тъй като ми изгоря PS/2 конектора и сега съм с USB.

BTW, за сега нещата са за MyOwnSummer, въпреки че получих още предложения за същите пари на ЛС - все пак той беше първи.

Вече имам предложение за 55 лева и нещата сигурно ще отидат там, освен ако някой не даде повече ;) Deadline - четвъртък, 18:00.

Dai malko powe4ko info za sistemata. Koq godina e proizwodstwo s kakyf BIOS e t.n. Bih se nawil za 60 kinta.

ЕДИТ: Видях инфото горе:

Отказвам се.

Не очаквайте чудеса от старо дъно за 25-30 лева :rolleyes: Работи идеално, но не е последна дума на техниката тип "N-Force 4". Единственото, което гарантирам, е безпроблемната работа на двата компонента според спецификацията им, могат да се правят всякакви тестове (с ваш радиатор).

Край на залаганията :)

Взима го k.minchev за 60 лева, ако разбира се се свържем утре до 10 часа. Първа резерва smsdeliverer с 55 лева, втора inherit.hit.bg със същата оферта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...