Jump to content
BulForum.com

Търся си работа!

gerji

Recommended Posts

Незнам дали точно тук е мясото на този въпрос,но ще рискувам!Аз съм студентка и си търся някаква работа,която мога да съчетавам с ученето!Ако имате някакви идеи или преложения ще съм доста благодарна!

Освен сервитиорка не знам какво друго да ти кажа ..... много е сложно да съчетаваш особено ако си редовно и най-вече ако си техническия (там съм аз) :) Този семестър часовете ми бяха от 9 сутринта до към 5 .....просто нямя време за нищо друго.....Цял ден висиш там и каталясваш .... пълнят ти главата с глупости и ти остава единствено да се прибереш и да захапеш възглавницата ........ :cry ужас........

Освен сервитиорка не знам какво друго да ти кажа ..... много е сложно да съчетаваш особено ако си редовно и най-вече ако си техническия (там съм аз) :)  Този семестър часовете ми бяха от 9 сутринта до към 5 .....просто нямя време за нищо друго.....Цял ден висиш там и каталясваш .... пълнят ти главата с глупости и ти остава единствено да се прибереш и да захапеш възглавницата ........ :cry ужас........

Пределно ми е ясно за какво говориш,защотот също съм в техническия,но все пак...мама и тати са до едно време!

Мога да ти помогна, ако си трети или четвърти курс по накоя от специалностите: Педагогика, Социална педагогика, Социални дейности, Психология. Работата е за четири часов работен ден. Ако те интересува.... ще ти пратя подробности. :D :P

@ hipnoticer ами в техническия таквиз специалности няма специалностите са само инжинерни :)

@gerji толкова ли е зле положението :blink: бих ти предложил да потърсиш ако желаеш в някое кафе близо до университета например пожарната. Не съм много сигурен, но май имаше бележка че си търсят сервитиорка не знам .....зависи и ти какво искаш да правиш.....каква специалност си?

Е поне ще е близо до училище пък и аз там редовно ходя :D .......иначе другаде .....може да пробва в Сафарито дето е на кино Веста една позната също от техническиа работи там ...... :)

Оф, тоя технически. И аз съм там! Доскоро бачках, ама...ме уволниха :cry Пък и аз неиздържах да уча и работя едновременно. Аз работих само Петък, Събота и Неделя. Зависи каква е ситуацията при теб :confused Ако много ти трябват и искаш да работиш и през седмицата, или ако просто искаш кинтите за барове, дрешки и т.н. да си ги изкарваш сама. Ако е първият варянт, може да пробваш някъде само 2ра смяна. В ТУ свършваме към 3:30, и рядко в 5ч. Просто ще се уговориш някой да те замества за 30мин. пък ти когато можеш ще му ги връщаш. За съжаление обаче, освен сервитиорка или барманка (определено по-добрият вариант), незнам какво друго би могла да работиш.

Все пак Успех ;)

Абе какво ви плаши тоя технически толкова. Нагласяш си упражненията да са ти в един ден, максимум и половина от друг и през останалото време си свободна да си работиш. Аз така направих. Само сряда в Аонсо на упр и после айде на бач. Все пак късмет, че случих на шефове де и не ми правят проблем. Gerji - все пак дай малко информация какво искаш да работиш, че така търся работа кажете нещо... Примерно полска работа колкото щеш - ей сега от февруари , началото на март. Иначе сериозно - трудно ще се намери нещо различно от сервитьорка с това учене. Всички по-хубави работи си искат 100% ангажираност и пълен работен ден Има едни агенции за търсене на работа - отиваш даваш някакви пари и си казваш условията. Те ти търсят работа по твойте критерии и като намерят ти звънят. сега ще потърся някои телефони, дето ми се намираха и като ги намеря ще ги сложа тук.

Абе какво ви плаши тоя технически толкова. Нагласяш си упражненията да са ти в един ден, максимум и половина от друг и през останалото време си свободна да си работиш.

Тва малко извън темата. в смисал, майната им на колегите, пък ти ходиш с други групи?!

Тва малко извън темата. в смисал, майната им на колегите, пък ти ходиш с други групи?!

Какво значение има, че съм с друга група. Нали е едно и също на упр. и за тяхната и за моята група.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...