gerji Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Незнам дали точно тук е мясото на този въпрос,но ще рискувам!Аз съм студентка и си търся някаква работа,която мога да съчетавам с ученето!Ако имате някакви идеи или преложения ще съм доста благодарна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Иди на www.job.bg или www.jobtiger.com Желая ти успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Освен сервитиорка не знам какво друго да ти кажа ..... много е сложно да съчетаваш особено ако си редовно и най-вече ако си техническия (там съм аз) Този семестър часовете ми бяха от 9 сутринта до към 5 .....просто нямя време за нищо друго.....Цял ден висиш там и каталясваш .... пълнят ти главата с глупости и ти остава единствено да се прибереш и да захапеш възглавницата ........ ужас........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 Освен сервитиорка не знам какво друго да ти кажа ..... много е сложно да съчетаваш особено ако си редовно и най-вече ако си техническия (там съм аз) Този семестър часовете ми бяха от 9 сутринта до към 5 .....просто нямя време за нищо друго.....Цял ден висиш там и каталясваш .... пълнят ти главата с глупости и ти остава единствено да се прибереш и да захапеш възглавницата ........ ужас........ <{POST_SNAPBACK}> Пределно ми е ясно за какво говориш,защотот също съм в техническия,но все пак...мама и тати са до едно време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Мога да ти помогна, ако си трети или четвърти курс по накоя от специалностите: Педагогика, Социална педагогика, Социални дейности, Психология. Работата е за четири часов работен ден. Ако те интересува.... ще ти пратя подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 @ hipnoticer ами в техническия таквиз специалности няма специалностите са само инжинерни @gerji толкова ли е зле положението бих ти предложил да потърсиш ако желаеш в някое кафе близо до университета например пожарната. Не съм много сигурен, но май имаше бележка че си търсят сервитиорка не знам .....зависи и ти какво искаш да правиш.....каква специалност си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ох , в пожарната така плащат , че почти да ти стигнат за пътните. Каква специалност си в техническия и кой курс ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Е поне ще е близо до училище пък и аз там редовно ходя .......иначе другаде .....може да пробва в Сафарито дето е на кино Веста една позната също от техническиа работи там ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 http://www.happy.bg/index.php?happy=job_view&sid=&id=41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Оф, тоя технически. И аз съм там! Доскоро бачках, ама...ме уволниха Пък и аз неиздържах да уча и работя едновременно. Аз работих само Петък, Събота и Неделя. Зависи каква е ситуацията при теб Ако много ти трябват и искаш да работиш и през седмицата, или ако просто искаш кинтите за барове, дрешки и т.н. да си ги изкарваш сама. Ако е първият варянт, може да пробваш някъде само 2ра смяна. В ТУ свършваме към 3:30, и рядко в 5ч. Просто ще се уговориш някой да те замества за 30мин. пък ти когато можеш ще му ги връщаш. За съжаление обаче, освен сервитиорка или барманка (определено по-добрият вариант), незнам какво друго би могла да работиш. Все пак Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Абе какво ви плаши тоя технически толкова. Нагласяш си упражненията да са ти в един ден, максимум и половина от друг и през останалото време си свободна да си работиш. Аз така направих. Само сряда в Аонсо на упр и после айде на бач. Все пак късмет, че случих на шефове де и не ми правят проблем. Gerji - все пак дай малко информация какво искаш да работиш, че така търся работа кажете нещо... Примерно полска работа колкото щеш - ей сега от февруари , началото на март. Иначе сериозно - трудно ще се намери нещо различно от сервитьорка с това учене. Всички по-хубави работи си искат 100% ангажираност и пълен работен ден Има едни агенции за търсене на работа - отиваш даваш някакви пари и си казваш условията. Те ти търсят работа по твойте критерии и като намерят ти звънят. сега ще потърся някои телефони, дето ми се намираха и като ги намеря ще ги сложа тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Абе какво ви плаши тоя технически толкова. Нагласяш си упражненията да са ти в един ден, максимум и половина от друг и през останалото време си свободна да си работиш. <{POST_SNAPBACK}> Тва малко извън темата. в смисал, майната им на колегите, пък ти ходиш с други групи?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Тва малко извън темата. в смисал, майната им на колегите, пък ти ходиш с други групи?! <{POST_SNAPBACK}> Какво значение има, че съм с друга група. Нали е едно и също на упр. и за тяхната и за моята група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.