Jump to content
BulForum.com

Bulgaria- Eurovision

James_Bond007

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply
Въпроснат циганка някак си обаче е няколко класи като певица над Слави, така че не ги слагай в един кюп.

Njakolko klasi nad Slavi:), tova zna4i ocenka -96,za6oto toj e -100:) abe taja mangalka moje samo da vrjaka,tova nejnoto ne e peene a e jiva muka i za neja i za slu6atelite:)

Teddy-King свалих записа, обаче филма го гледам наобратно. Знака на БНТ ми е долу в ляво и т.н. Няко ще каже ли как мога да го преобърна филма.

10х

Вие сериозно ли вярвате, че Слави би направил такова нещо за пари. Той пари си има. Другите си нямат! Слави го направи заради честната игра и опорочаването на идея. Евала!

А тези от Кафе се оказаха наистина много плоски парчета. Предаването на Канал 3 го показа ясно. Вместо да кажат "Съжаляваме, ако има нещо такова, то е без наше знание", те се направиха на велики музиканти, обидени от Слави. Много ми е интересно дали наистина продават само по 1000 албума както ги заби журналистката. Това може да се провери.

Нещата ще се оправят само ако има кой да казва истината в очите. Напук на всички продажни копелета.

Чавдар

ne e vajno kude si izrastan l i kukuv cvqt si trqbva talant  ;) slavito moje da pee

sofito nz ne sum q 4uval

sujelqvam 4e govorish za horata po tova kade sa izrastnali i 4e sa Romi  :huh:

po skoro e jalko i govori dosta za teb kato 4ovek ili puk moje bi prosto se izkazanepodgotven  ;)

еййй днеска си с добрата душа...

ПС: какво го мислите толкова каквото било било нищо неможете да промените!

Njakolko klasi nad Slavi:), tova zna4i ocenka -96,za6oto toj e -100:) abe taja mangalka moje samo da vrjaka,tova nejnoto ne e peene a  e jiva muka i za neja i za slu6atelite:)

мм, циганска музика не си слушал, а? много си зле, никаква представа за музика нямаш. не се изказвай бе, майна!

да си я затворим темата. сега само някой друг невежа да го отнесе,

Страшно много се кефя че спечелиха Каффе!!! Те са истински кадърни музиканти и затова заслужават да представят България.Освен това много се радвам,че ония СЕЛЯНДУР от село  Учин дол в дует с циганката отпадна:-), защото всеки нормален здравомислещ човек знае че те не могат да бъдат лице на България. Могат да бъдат само ГЪЗ :-)

Много е лесно да даваш квалификации, но не забравяй, че независимо дали е селянин или циганка, те са БЪЛГАРИ!!! В крайна сметка целта беше да се избере песен, която най-добре да представи страната ни на такъв престижен конкурс, от където са тръгнали световноизвестни звезди като Хулио Иглесиас и Селин Дион. А то к'во се получи?!! Няква тъпа песничка, при това на английски... И като я чуеш тази песен как си представяш България??? Ами никак! Щот няма нито специфичнита българска музика, нито и ред българска реч!!!

А само си спомнете победителите от миналата и по-миналата година - Руслана и Сертаб! В песните им хем имаше от специфичните балкански ритми, хем и половината текст беше на родните им езици!

Така че ще ме извиняват тези, които казват, че Каффе могат да представят България перфектно на конкурса, но мисля, че точно тяхната песен е най-малко подходяща да е "лицето" на България на Евровизия!!!

Вие сериозно ли вярвате, че Слави би направил такова нещо за пари. Той пари си има. Другите си нямат! Слави го направи заради честната игра и опорочаването на идея. Евала!

А тези от Кафе се оказаха наистина много плоски парчета. Предаването на Канал 3 го показа ясно. Вместо да кажат "Съжаляваме, ако има нещо такова, то е без наше знание", те се направиха на велики музиканти, обидени от Слави. Много ми е интересно дали наистина продават само по 1000 албума както ги заби журналистката. Това може да се провери.

Нещата ще се оправят само ако има кой да казва истината в очите. Напук на всички продажни копелета.

Чавдар

В ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА СЕЛЯНИ!!! НЕКА ДА СИ СЕДЯТ НА СЕЛО!!! :P

мм, циганска музика не си слушал, а? много си зле, никаква представа за музика нямаш. не се изказвай бе, майна!

да си я затворим темата. сега само някой друг невежа да го отнесе,

Не слушам циганска музика, защото съм расист и не ги понасям :sick

нямаш място сред хората, пич. твоето не е расизъм а лиготия, всичко го правиш напук. нямаш си представа какво е расизъм. абе гола вода си :)

Много е лесно да даваш квалификации, но не забравяй, че независимо дали е селянин или циганка, те са БЪЛГАРИ!!! В крайна сметка целта беше да се избере песен, която най-добре да представи страната ни на такъв престижен конкурс, от където са тръгнали световноизвестни звезди като Хулио Иглесиас и Селин Дион. А то к'во се получи?!! Няква тъпа песничка, при това на английски... И като я чуеш тази песен как си представяш България??? Ами никак! Щот няма нито специфичнита българска музика, нито и ред българска реч!!!

А само си спомнете победителите от миналата и по-миналата година - Руслана и Сертаб! В песните им хем имаше от специфичните балкански ритми, хем и половината текст беше на родните им езици!

Така че ще ме извиняват тези, които казват, че Каффе могат да представят България перфектно на конкурса, но мисля, че точно тяхната песен е най-малко подходяща да е "лицето" на България на Евровизия!!!

Извинявай ама циганите не са Българи. Те са си просто цигани. Знаят по-добре цигански отколкото Български, значи не са Българи

offtopic//:Не ме интересува какъв си и за какво се бориш,но използвай ЕДИТ-бутона,за да не спамиш в темата.......

нямаш място сред хората, пич. твоето не е расизъм а лиготия, всичко го правиш напук. нямаш си представа какво е расизъм. абе гола вода си :)

Ами като не знам какво е расизъм, моля те обясни ми за да си легна по-малко тъп тази вечер:)

Pesenta na keffe men me kefe6e ama sled tva 62%-mnogo me podrazni bg muzikata.

Az iskah gravity co. da spe4elqt 6toto te imat nai-golqm 6ans ot vsi4ki.

Awe sled tva "6oy"  BG musik STINKS

Moje bi slavi e iskal da kupi nagradite ama hora na kaffe sa dali pove4e kinti i toi sq se opitva da izleze sveta voda nenapita(no puk moje i da e prav)

Гравити Ко. пък бяха още по-зле!

1во трябва да отбележим,че песента за да стане хит и да се върти в цяла Европа,пък и отвъд нея,трябва да е на всеобщо познат език,като например английски.Все пак дори Руслана,Таркан и Тату имат миксове на английски,които се въртят по телевизиите и явно друг начин просто нямя.Иначе е ясно че всеки обича българското,но това си е бизнес и друг начин нямя.А за конкурса мисля че се скриха едни от най-големите таланти на България,като Румънеца и Енчев,Руши,Каризма и т.н. и си мисля че нито една от песните не е достатъчно добра за да пробие,дори и у нас (с малки изключения). Но това е лично моето мнение! :)

Каризма не са от най-талантливите певци. показали са го на участията си в центъра на Пловдив.

ne e vajno kude si izrastan l i kukuv cvqt si trqbva talant  ;) slavito moje da pee

sofito nz ne sum q 4uval

sujelqvam 4e govorish za horata po tova kade sa izrastnali i 4e sa Romi  :huh:

po skoro e jalko i govori dosta za teb kato 4ovek ili puk moje bi prosto se izkazanepodgotven  ;)

Напълно съм съгласен с това за таланта. чуй някоя песен на софи маринова.. на мен лично ми харесват.

Teddy-King свалих записа, обаче филма го гледам наобратно. Знака на БНТ ми е долу в ляво и т.н.  Няко ще каже ли как мога да го преобърна филма.

10х

почовъркай се в кодеците и си го обърни.

В ЕВРОПА НЯМА МЯСТО ЗА СЕЛЯНИ!!! НЕКА ДА СИ СЕДЯТ НА СЕЛО!!! :P

то няма... ама така като гледам ти си от България, а щом ти си в Европа.. значи селяните вече са вътре. няма смисъл да обиждаш собственото си потекло нали?

колкото до темата... Каффе били дали повече пари от Слави.. о боже боже... Слави има достатъчно пари, за да си купи състезанието. Каффе се омазаха напълно и репортерката по Канал 3 им го каза. "как може група която продава по 1000 албума да има толкова гласове?"

Канал 1 е синоним на провал. Кафе са много зле или по-точно тази им песен е зле. Няма да имат никакъв успех и ще изложат България! Скандала е невероятен, защото гласуването нито е на зрителите, нито е за качествен продукт. А Nakabass първо да прочете правилата и след това aдмините да се оправят с него :excl:

TAQ tema ve4e samo za spam !!!! nqma li koi da q zaklu4i ?!!?!?

това ти е 2-ри или 3ти такъв пост. какво мислиш, че е? знаеш ли, че и ти спамиш в момента! когато админите преценят ще я затворят.

Spama za da me 4ue nqkoi i kade gi vijdash tiq admini ??? nikoi takuv ne 4ete temata v momenta ina4e ot davna da q e e zatvoril

аз пък съм сигурен, че поне един модератор чете тази тема. това, че не ги виждаш не значи, че ги няма ;)

това ти е 2-ри или 3ти такъв пост. какво мислиш, че е? знаеш ли, че и ти спамиш в момента! когато админите преценят ще я затворят.

Spama za da me 4ue nqkoi i kade gi vijdash tiq admini ??? nikoi takuv ne 4ete temata v momenta ina4e ot davna da q e e zatvoril

Nakaboss na kolko si ?????

Канал 1 е синоним на провал. Кафе са много зле или по-точно тази им песен е зле. Няма да имат никакъв успех и ще изложат България! Скандала е невероятен, защото гласуването нито е на зрителите, нито е за качествен продукт. А Nakabass първо да прочете правилата и след това aдмините да се оправят с него :excl:

ами пич админите явно са по-умни от теб, иначе се щеше да ме няма:)

Извинявай ама циганите не са Българи. Те са си просто цигани. Знаят по-добре цигански отколкото Български, значи не са Българи

А тва, че българските турци в Родопите знаят и говорят по-добре турски, отколкото български, турци ли ги прави или не?.. Абе пич, я вземи и отвори един учебник по история, за да си попълниш знанията по темата. Цигани има навсякаде по света - те не са народност, а едно малцинство. И след като живеят в България и са български граждани, значи са и българи! Отделно стои въпроса, че масовото мнение за циганите е силно негативно, но измежду тях също има много свястни... Абе във всяко стадо си има черни овце, така че нека не обръщаме темата на расизъм!

Аз също уважавам всяко едно мнение тук, но помислете Славито е готин човек, има хубави песни защото има кой да му пише текстовете и музиката. Грижа го е за България и се старае да потдържа българското в песента. От друга страна това че песните са му хубави не означава че той може да ги представи достойно защото,съгласе те се, не може да пее :wacko: Това е ясно. И в това е въпроса, че никой няма да оцени текста на песента ами самото изпълнение. Също така не е важно да е на български, а самото и звучене,мелодия, да са български(както Руслана пее на английски, но стила е балкански :P ). И още нещо....ще ме прощава те ама тази Софи Маринова може да има глас, но няма нищо българско в нейните песни. Тя е туркиня, както всички знаете. Може да живее тук, може да обича България, но е факт че тя не пее "по български". Пее по начин по който пеят турците, с много извивки в гласа(което междудругото е много досадно :angry: )

Това е моето мнение! Нямаше значение кой ще изберът. Стига той да можеше да пее и да се осеща българското в негова песен, но уви като типични българи, ние пак се изложихме. Жалко, че сме силен народ и че сме създали ТРИ държави след като сме падали под под робство двапъти!

Стига толкова от мен, че май малко прекалих :bgrin:

Edit:

А тва, че българските турци в Родопите знаят и говорят по-добре турски, отколкото български, турци ли ги прави или не?.. Абе пич, я вземи и отвори един учебник по история, за да си попълниш знанията по темата. Цигани има навсякаде по света - те не са народност, а едно малцинство. И след като живеят в България и са български граждани, значи са и българи! Отделно стои въпроса, че масовото мнение за циганите е силно негативно, но измежду тях също има много свястни... Абе във всяко стадо си има черни овце, така че нека не обръщаме темата на расизъм!

Прав си, но те самите не искат да са такива. Защо тогава ние да се натискаме да ги правим :P

Обръщам на расизъм, защото съм расист, а това че в България живеят цигани не ми харесва. Мисля че ако ги няма ще е по-добре

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...