Jump to content
BulForum.com

Bulgaria- Eurovision

James_Bond007

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

С тези постове доказвате колко е прост българина и че няма европейско мислене.И дори да са платили, пак си заслужава защото Каффе са групата с най-голям шанс да спечелят - имат стил, визия, Орлин може да пее за разлика от Слави и др. подобни индивиди където само грачат като гарги и си мислят че пея. И песента определено трябва да е на Английски език това си пролича и от предишната Евровизия 2004. Песента на Руслана - Wild Dancers. Вземете да се стегнете защото ако продължавате с глупавите си размисли, не вярвам че България ще се оправи. Слави казал едикакво си, тоя е най-противният от всички толкова е лицемерен и престорен, само за пари мисли. Помислете преди да говорите глупости.

fuck! яко в гъза, момчета и момичета. не мисля че може да се каже повече. всеки си има фаворит. няма да дочакаме събитие на българския музикален пазар. всичко се диктува от яки богаташи и никого не го ебе за музиката и представянето на българия.

Това всички го знаем, но ти го каза кратко и ясно. :punk Там където играят престиж, интереси, и пари....влизат в действие още повече пари.... :angry:

Тоя линк нещо не се отваря. Айде да дадете някой друг който работи.

edit: Всъщност се сваля но само 00 секунди от началото. искаме повече :( .

Казва се Богородица!  ... 

Но не там е проблема! Вапроса е, че се подиграха с цяла България!

abe te se podigravat neprestano we prosto slavi se qdosa 4e e dal po malko !vsu6nost toi se podigra s nas taka pone go vijdam az

ako nqko mi kaje edin konkurs v koito da ne bilo naglaseno tana !!!! I BigBrother beshe naglaseno

Вземете да се стегнете защото ако продължавате с глупавите си размисли, не вярвам че България ще се оправи

Надали с такива като теб някога ще се оправи...

И трябва да е българска песента, на български, все пак се представя България, нали?

На графа песента също беше много хубава, а защо гласовете за нея бяха толкова малко???

...защото Каффе са групата с най-голям шанс да спечелят - имат стил, визия, Орлин може да пее за разлика от Слави и др. подобни индивиди където само грачат като гарги и си мислят че пея.... Слави казал едикакво си, тоя е най-противният от всички толкова е лицемерен и престорен...

То е ясно. че не харесваш Слави, но пък да говориш, че Каффе имат стил и визия... :sick А и в крайна сметка важна бе песента, а не изпълнителя. Все пак Евровизия е конкурс за песен, а не за изпълнител!

Надали с такива като теб някога ще се оправи...

Просто няма какво да коментирам. Ами песента определено си заслужава и определено Орлин има сто пъти повече гласови данни и възможностти от Слави и Софи Маринова.

Da ni e 4estita porednata ose....q pred Evropa i zeliq svqt.

Po hubavo da nqma6e vaob6te takav konkurs v BG za6toto se okaza 4e o6te ne sme gotovi za ne6ta ot takav golqm rang kato evrovisiq vmesto da si pravim redovnite balgarski mrasotiiki na principa: 'Q ne sakam da sam dobre, sakam vute da e zle!!'.

Zatova Kaffe :sick :angry1 :sick :angry1 :sick :angry1

Slavi i drugite u4astnici :punk :love :punk ;) :punk B)

Не знам как ще ни представят,но мисля че ако бяха победили Слави и Софи Маринова,половин България щеше да се радва..а трябваше да победи българска песен според мен-с български мотиви и текст,дори да не бяха Слави и Софи,повечето участници се справиха много добре...

На Каффе поне песента  да им беше на български

I sam saglasen 4e trqbva da ima balgarsko v pesenta, koqto 6te ni predstavq. Dori da ne e na balgarski pone da ima balgarski motivi v muzikata. Primer da vzemem Ukraina ot minalata Eurovisia ili Turciq ot po minalata.

A nai golqmata taotiq ot vsi4ko si ostava glasuvaneto :sick

Просто няма какво да коментирам. Ами песента определено си заслужава и определено Орлин има сто пъти повече гласови данни и възможностти от Слави и Софи Маринова.

От Слави всеки втори има по-добри така, че няма какво да се коментира - те две негърки певици му го казаха в собственото му шоу - "По-добре прави това което можеш най-добре" - т.е. води си шоуто не се прави на певец :)

да, щото трифонов винаги е бил водещ, браво пич, браво.

трифонов няма кой знае какви певчески способности, но песните ме изпълват. слушайте "Звездице" от "Девети трагичен". слушайте "Море сокол пие" в негово изпълнение.

С тези постове доказвате колко е прост българина и че няма европейско мислене

...

Помислете преди да говорите глупости

Виж ти също трябва да помислиш преди да говориш, но за теб явно това е вярно така че няма да ти се меся в мислите, но за мен начинът ти на мислене не е правилен. Европейско мислене е да купуваш, да подкупваш и т.н. така ли??? 'Малко' не съм съгласен

На мен Каффе ми харесват много, готини са и пеят добре, но трябваше всички да се представят с българска песен на български. Това, че Слави е един от малкото, които не ги е страх да говорят, не трябва да дразни някои хора. Това, че зад него седят много хора и може би това му дава смелост да говори също е неуспорим факт, но пак беше провалено едно 'състезание', защото не може за една песен която не е кой знае какво да има толкова много гласове...

да, щото трифонов винаги е бил водещ, браво пич, браво.

трифонов няма кой знае какви певчески способности, но песните ме изпълват. слушайте "Звездице" от "Девети трагичен". слушайте "Море сокол пие" в негово изпълнение.

Честно да ти кажа в изпълнението на някой дядо преселник от Македония ще има повече чувство ("Море сокол пие").

Хубаво, че имаше фал ;) Щеше да ме е яд ако Каффе бяха отишли на финал без да се знае истината.

Впрочем, мисля, че Графа наистина трябваше да ни представя. Тази песен на Каффе е.. прекалено стандартна, че и на английски. Не, че Графа не е педал, де. Ама поне песента щеше да се хареса повече...

А Трифонов пак го удари на популизъм ;) И все пай, евала.

Не сме дорасли за такъв конкурс наистина.

Прочетох всички постове в темата и уважавам всяка една позиция..Сега смятам да си кажа моето мнение-стана ми смешно да гледам кака националната ни телевизия я правят на нищо...за поред път си пролича,че изоставя много назад от големият си конкурент БТВ.Сега за самият скандал-чест прави на Славито,че излезе и разкри "далаверата".Тук се чуват някакви реплики,че Каффе ще ни представят добре...За съжаление,това ще стане голям скандал и те вече ще се бъдат представяни на Евровизия като изпълнители на "купена" песен...Не благодаря...Такива хора не искам да ме представят по света...А за самият конкурс-няма значение на какъв език е,но по-принцип по-виско се котират песните,които са народен език....И не на последно място-Каффе ми паднаха в очите-наглостта,която проявиха с репликите:"Благодаря,че гласувахте за нас" и"Хайде,сега,всички знаете припева на песента" и мазната усмивкамкоято пусна този Орлин,когато го обявиха за победител.....Ако не беше смешно,щеше да е жалко.....Както е всъщност...

ЕДИТ:Май и ти не си по-малък селяндур......Нека да ни представят хората,които олицетворяват корупцията.....

Страшно много се кефя че спечелиха Каффе!!! Те са истински кадърни музиканти и затова заслужават да представят България.Освен това много се радвам,че ония СЕЛЯНДУР от село Учин дол в дует с циганката отпадна:-), защото всеки нормален здравомислещ човек знае че те не могат да бъдат лице на България. Могат да бъдат само ГЪЗ :-)

Страшно много се кефя че спечелиха Каффе!!! Те са истински кадърни музиканти и затова заслужават да представят България.Освен това много се радвам,че ония СЕЛЯНДУР от село  Учин дол в дует с циганката отпадна:-), защото всеки нормален здравомислещ човек знае че те не могат да бъдат лице на България. Могат да бъдат само ГЪЗ :-)

Въпросната циганка някак си обаче е няколко класи като певица над Слави, така че не ги слагай в един кюп.

1во трябва да отбележим,че песента за да стане хит и да се върти в цяла Европа,пък и отвъд нея,трябва да е на всеобщо познат език,като например английски.Все пак дори Руслана,Таркан и Тату имат миксове на английски,които се въртят по телевизиите и явно друг начин просто нямя.Иначе е ясно че всеки обича българското,но това си е бизнес и друг начин нямя.А за конкурса мисля че се скриха едни от най-големите таланти на България,като Румънеца и Енчев,Руши,Каризма и т.н. и си мисля че нито една от песните не е достатъчно добра за да пробие,дори и у нас (с малки изключения). Но това е лично моето мнение! :)

Страшно много се кефя че спечелиха Каффе!!! Те са истински кадърни музиканти и затова заслужават да представят България.Освен това много се радвам,че ония СЕЛЯНДУР от село  Учин дол в дует с циганката отпадна:-), защото всеки нормален здравомислещ човек знае че те не могат да бъдат лице на България. Могат да бъдат само ГЪЗ :-)

ne e vajno kude si izrastan l i kukuv cvqt si trqbva talant ;) slavito moje da pee

sofito nz ne sum q 4uval

sujelqvam 4e govorish za horata po tova kade sa izrastnali i 4e sa Romi :huh:

po skoro e jalko i govori dosta za teb kato 4ovek ili puk moje bi prosto se izkazanepodgotven ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...