Jump to content
BulForum.com

Bulgaria- Eurovision

James_Bond007

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply
И някой ще каже ли все пак какво е казал толкова славито за хората, които не са го гледали :confused

Ми аз и линк даже съм дал, ама кой да чете

Ми аз и линк даже съм дал, ама кой да чете

Линка го видях просто нямам звук затова питам. толкова ли някой не може да го напише????????????????

edit:а ти толкова ли не можеш поне един път да се заядеш?? сигурно си имам причина да питам, а и да нямам кво толкова. вместо да пишеш безсмислени постове можеше да ми кажеш :angry1

Аз смятам, че зад мероприятието да спечелят Каффе, стои Камен Воденичаров. Точно за този човек намекна Слави и не поиска да му каже името. А вие как мислите?

Аз смятам, че зад мероприятието да спечелят Каффе, стои Камен Воденичаров. Точно за този човек намекна Слави и не поиска да му каже името. А вие как мислите?

Твърде е вероятно! Каффе непрекъснато ги пускат по телевизия ММ, която е на Камен.

Имала си крушка опашка ... за пореден път.

Чавдар

Линка на мен никакви проблеми не ми прави, не знам защо да не можете. Нека поне един човек каже, че работи, защото... не виждам какво може да му има.

Линка на мен никакви проблеми не ми прави, не знам защо да не можете. Нека поне един човек каже, че работи, защото... не виждам какво може да му има.

Аз в момента го точа и чакам с нетърпение да се източи защото изпуснах главното. Мерси че си го записал.

Ч.

Grupa Kaffe se nai usvirkvaniqt pobeditel v sveta... nezavisimo v kakuv konkurs... :( Chestno da vi kaja, az se otkazvam poveche da gledam bulgarski "konkursi", ako razbira se mojem da gi narechem taka :(

Айдеее..Свърши се с поредната помия! Победител - група Каффе  :sick  Обаче ме накефи реакцията на публиката в зала 1 на НДК!!! :punk

:punk :punk Mene sushto...

много съм разочарован,. каффе са си педалчета. да годухат! Айя си е пи, много ме кефи, deepzone са със супер модерно звучене, щяхме да ги смелим на евровизия, а сега тия педалчета ще си развеят пишките на конкурса и ще си се върнат. да го духат

извиннявам се за грубите думи.

Айдеее..Свърши се с поредната помия! Победител - група Каффе  :sick  Обаче ме накефи реакцията на публиката в зала 1 на НДК!!! :punk

Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги :censored2: в тъпаците... :blowup: и аз се извинявам

Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги  :censored2: в тъпаците... :blowup:

Каффе могат много достойно да ни представят на конкурса. Въпросът е, че не тях е избрала България.

Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги  :censored2: в лайнарите... :blowup:     и аз се извинявам

Тук не става дума за лични вкусове...кой кого харесва....не мога да кажа, че харесвам Кафе....нито пък Слави....и още по-малко Софи....обаче въпросът е в принципа...

Едит: До половин час по канал 3 ще има интервюта с Кафе и продуцентите им....да видим дали ще отрекат....

Каффе могат много достойно да ни представят на конкурса. Въпросът е, че не тях е избрала България.

Не знам как ще ни представят,но мисля че ако бяха победили Слави и Софи Маринова,половин България щеше да се радва..а трябваше да победи българска песен според мен-с български мотиви и текст,дори да не бяха Слави и Софи,повечето участници се справиха много добре...

На Каффе поне песента да им беше на български

Те тва е основния проблем! Зрителите гласуват за едно, а някой чичко-паричко с дебелата пачка с едно щракване на пръсти и манипулира зрителския вот!...Ама не схванахте ли далаверата? :bgrin: Организатора на кастинга за България се казва "Жокер Медия", които са "малко случайно" и продуценти на група Каффе... Усетихте ли сега как яко ни :censored2: !

fuck! яко в гъза, момчета и момичета. не мисля че може да се каже повече. всеки си има фаворит. няма да дочакаме събитие на българския музикален пазар. всичко се диктува от яки богаташи и никого не го ебе за музиката и представянето на българия.

Abe ne znam za vas no men shte me e sram ako izberat nqkoi ot onezi tam deto se muchat da peqt ( e ne sum gi vidql vsichkite, no tezi koito vidqh sa UJAS).Vasheto mnenie po vuprosa kakvo e???

Не съм го гледал, ама щом Слави и Софи са там значи ще е някъв сто процентов рекламно маркетингов комерсиален фарс. По-смелите да заповядат в единствения House клуб в Пловдив - Bash за да си корегират вижданията за качествена музика :Д

P.S. Има фейс контрол :):):):):):) Баси кефа :):):):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...