Stenli Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 И някой ще каже ли все пак какво е казал толкова славито за хората, които не са го гледали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 И някой ще каже ли все пак какво е казал толкова славито за хората, които не са го гледали <{POST_SNAPBACK}> Ми аз и линк даже съм дал, ама кой да чете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ми аз и линк даже съм дал, ама кой да чете <{POST_SNAPBACK}> Линка го видях просто нямам звук затова питам. толкова ли някой не може да го напише???????????????? edit:а ти толкова ли не можеш поне един път да се заядеш?? сигурно си имам причина да питам, а и да нямам кво толкова. вместо да пишеш безсмислени постове можеше да ми кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Защо не участват БТР примерно със Спасение. Това е песен която заслужава да спечели 110%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз смятам, че зад мероприятието да спечелят Каффе, стои Камен Воденичаров. Точно за този човек намекна Слави и не поиска да му каже името. А вие как мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ми аз и линк даже съм дал, ама кой да чете <{POST_SNAPBACK}> Тоя линк нещо не се отваря?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 A kamen vodeni4arov kakvo ob6to ima s kaffe Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Аз смятам, че зад мероприятието да спечелят Каффе, стои Камен Воденичаров. Точно за този човек намекна Слави и не поиска да му каже името. А вие как мислите? <{POST_SNAPBACK}> Твърде е вероятно! Каффе непрекъснато ги пускат по телевизия ММ, която е на Камен. Имала си крушка опашка ... за пореден път. Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Т'ва е уе, хубава работа. Пак се изсрахме на пометеното. За сетен път се обеждаваме, че с пари всичко става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Линка на мен никакви проблеми не ми прави, не знам защо да не можете. Нека поне един човек каже, че работи, защото... не виждам какво може да му има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Тоя линк нещо не се отваря?!! Тоя линк се отваря съвсем добре.....а това за Кафе излезна истина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
celsi Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Тва с sms гласуването за мен е малко глупаво, един вид парите не се дават под масата, ама ефекта е същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Айдеее..Свърши се с поредната помия! Победител - група Каффе Обаче ме накефи реакцията на публиката в зала 1 на НДК!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Линка на мен никакви проблеми не ми прави, не знам защо да не можете. Нека поне един човек каже, че работи, защото... не виждам какво може да му има. <{POST_SNAPBACK}> Аз в момента го точа и чакам с нетърпение да се източи защото изпуснах главното. Мерси че си го записал. Ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Grupa Kaffe se nai usvirkvaniqt pobeditel v sveta... nezavisimo v kakuv konkurs... Chestno da vi kaja, az se otkazvam poveche da gledam bulgarski "konkursi", ako razbira se mojem da gi narechem taka Айдеее..Свърши се с поредната помия! Победител - група Каффе Обаче ме накефи реакцията на публиката в зала 1 на НДК!!! <{POST_SNAPBACK}> Mene sushto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 много съм разочарован,. каффе са си педалчета. да годухат! Айя си е пи, много ме кефи, deepzone са със супер модерно звучене, щяхме да ги смелим на евровизия, а сега тия педалчета ще си развеят пишките на конкурса и ще си се върнат. да го духат извиннявам се за грубите думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Айдеее..Свърши се с поредната помия! Победител - група Каффе Обаче ме накефи реакцията на публиката в зала 1 на НДК!!! <{POST_SNAPBACK}> Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги в тъпаците... и аз се извинявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги в тъпаците... <{POST_SNAPBACK}> Каффе могат много достойно да ни представят на конкурса. Въпросът е, че не тях е избрала България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Реакцията беше супер,но тва нищо не променя-пак Каффе ще ни представят на Евро Визия.Да ги в лайнарите... и аз се извинявам Тук не става дума за лични вкусове...кой кого харесва....не мога да кажа, че харесвам Кафе....нито пък Слави....и още по-малко Софи....обаче въпросът е в принципа... Едит: До половин час по канал 3 ще има интервюта с Кафе и продуцентите им....да видим дали ще отрекат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Каффе могат много достойно да ни представят на конкурса. Въпросът е, че не тях е избрала България. <{POST_SNAPBACK}> Не знам как ще ни представят,но мисля че ако бяха победили Слави и Софи Маринова,половин България щеше да се радва..а трябваше да победи българска песен според мен-с български мотиви и текст,дори да не бяха Слави и Софи,повечето участници се справиха много добре... На Каффе поне песента да им беше на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 kade v reglamenta pi6e 4e ne moje da se glasuva ot edin nomer spove4e ot 1 glas slavi prosto se e qdosal 6toto oniq sa dali pove4e ot nego ne za6titavam kaffe no i slavi ne e sveta blagorodica Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Каффе могат много достойно да ни представят на конкурса. Въпросът е, че не тях е избрала България. <{POST_SNAPBACK}> Те тва е основния проблем! Зрителите гласуват за едно, а някой чичко-паричко с дебелата пачка с едно щракване на пръсти и манипулира зрителския вот!...Ама не схванахте ли далаверата? Организатора на кастинга за България се казва "Жокер Медия", които са "малко случайно" и продуценти на група Каффе... Усетихте ли сега как яко ни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Bahti tapata naglasena rabota ? trqbva6e Slavi da spe4eli Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 fuck! яко в гъза, момчета и момичета. не мисля че може да се каже повече. всеки си има фаворит. няма да дочакаме събитие на българския музикален пазар. всичко се диктува от яки богаташи и никого не го ебе за музиката и представянето на българия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Abe ne znam za vas no men shte me e sram ako izberat nqkoi ot onezi tam deto se muchat da peqt ( e ne sum gi vidql vsichkite, no tezi koito vidqh sa UJAS).Vasheto mnenie po vuprosa kakvo e??? <{POST_SNAPBACK}> Не съм го гледал, ама щом Слави и Софи са там значи ще е някъв сто процентов рекламно маркетингов комерсиален фарс. По-смелите да заповядат в единствения House клуб в Пловдив - Bash за да си корегират вижданията за качествена музика :Д P.S. Има фейс контрол :):):) Баси кефа :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.