Jump to content
BulForum.com

Bulgaria- Eurovision

James_Bond007

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Малеее-изкефи ли ви Слави как ги насра :lol:

Браво на него :punk :punk :punk ...ааа-много ме изкефи

Не знам как събра смелост,но постъпката му вече страхотна.Видяхте ли реакцията на публиката

Какъв запис бе....всичко е на живо....нали и там ще пеят на живо....просто няма начин....А иначе от останалите участници имаше няколко пълни недоразумения....айде няма да ги казвам....те са си ясни.... :ph34r:

Не за пеенето доворя.За представянето на песента.Много ясно,че ще пеят на живо иначе-това да не са наградите на "Нов Фолк" и "Планета" да пеят на плейбек.

Обаче вчера ми изтекоха очите като гледах Евровизията в Турция.Честно до сега такова осветление и такава сцена не бях виждал.А пък сега като гледам нашата Евровизия :cry .Вярно,че това е предварителен конкурс-и все пак си мисля,че мноооооого изоставаме.

мен ми се струва че след изказването на Слави на останалите певци ентусиазма им изчезна,пък и ако изберът Каффе няма ли да много да им падне рейтинга....

Не за пеенето доворя.За представянето на песента.Много ясно,че ще пеят на живо иначе-това да не са наградите на "Нов Фолк" и "Планета" да пеят на плейбек.

Обаче вчера ми изтекоха очите като гледах Евровизията в Турция.Честно до сега такова осветление и такава сцена не бях виждал.А пък сега като гледам нашата Евровизия :cry .Вярно,че това е предварителен конкурс-и все пак си мисля,че мноооооого изоставаме.

Знам....изоставаме и в озвучаването и в представянето....видя ли украинската песен колко свежа беше и как беше представена... :)

а и сега със скандала с купената песен....направо за никъде не сме :cry

Бахти....токови удари....за това си има UPS-и....много тъпо....пак гаф....а и ме съмнява да са токови удари......Май по-скоро работят под Windows и им се е явило синьо екранче... :bgrin:

Не съм гледал толкова гафове наведнъж не си спомням от кога(сигурно е нямало ама айде .... :P :D )Господари на Ефира ще имат доста работа поне за 3-4 седмица им се уредиха предаванията :P :D :devil

Малеее-изкефи ли ви Слави как ги насра :lol:

Браво на него :punk  :punk  :punk ...ааа-много ме изкефи

Не знам как събра смелост,но постъпката му вече страхотна.Видяхте ли реакцията на публиката

Може би той точно на това разчита? На реакцията на публиката, на феновете си и т.н. . Може и истина да е (за купения вот на "Каффе"). Обаче ние няма да разберем истината и можем само догадки да си правим. Но честно казано, не ми се вярва да го прави така безкористно, както на пръв поглед изглежда...

Може би той точно на това разчита? На реакцията на публиката, на феновете си и т.н. . Може и истина да е (за купения вот на "Каффе"). Обаче ние няма да разберем истината и можем само догадки да си правим. Но честно казано, не ми се вярва да го прави така безкористно, както на пръв поглед изглежда...

Дори и да е истина за Кафе, нищо чудно да ги жертват в името на това да го начукат на Слави...няма как да разбера вота какъв е....нито вие....

XAXAXA kak e vuzmojno Kaffe da imat 62%??? Da vi kaja chestno veche naistina vze da izglejda naglaseno vsichko... Poredniqt proval v bulgarskiq shoubiznes....

:confused ама те 62% ли имат :confused

edit:wow ve4e na kaffe sa 42% a na Slavi i Sofi sa 27% i + tva 6to BTR peqt o6te edna pesen?t6efovete na Evro Vision sa si namislili ne6to spored men...

Pesenta na keffe men me kefe6e ama sled tva 62%-mnogo me podrazni bg muzikata.

Az iskah gravity co. da spe4elqt 6toto te imat nai-golqm 6ans ot vsi4ki.

Awe sled tva "6oy" BG musik STINKS

Moje bi slavi e iskal da kupi nagradite ama hora na kaffe sa dali pove4e kinti i toi sq se opitva da izleze sveta voda nenapita(no puk moje i da e prav)

XAXAXA kak e vuzmojno Kaffe da imat 62%??? Da vi kaja chestno veche naistina vze da izglejda naglaseno vsichko... Poredniqt proval v bulgarskiq shoubiznes....

Каффе и 62 % :sick Тва си е пълна простотия! С тоя вот изкараха Каффе като всенародни любимци! :confused На тва може да се върже единствено 3 годишно дете. А и песента им е пълна боза! :sick

Наистина, който иска документални кадри да превключва между канал 1 и канал 3....там май ще излъчват нещо при първа възможност....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...