Jump to content
BulForum.com

Bulgaria- Eurovision

James_Bond007

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Утре е финала на т.нар. "Българска Евровизия".Песните не са на нужното ниво...Толкова ли не се намери някоя хубава народна българска песен,че трябва да си кривя ухото,за да ги разбера на английски.....и това е конкурс за млади таланти,които им прокарва път за бъдеща кариера,в този ред на мисли-къде са тръгнали Орлин Горанов и Васил Найденов да участват.......Но и тук основна роля имаха парите...не е важно кой е,важното е да се гласува с смс-и и определени хора да си напълнят гушите....Още щом видях,че е с смс-и и че участва Слави Трифонов ми стана ясно кой ще е победителят......дано поне той да вкара малко патриотична нотка...Но драги колеги от форума :D не се изненадвайте,че ще ни представят "подходящите хора"...погледнете основният претендент в Аглия кой е-Кати Прайс(по-известна като Джордан....)На къде отива този свят..........

Аз предпочитам Слави и Софи да спечелят...От всичките тези между които трябва да се избира те са най-добре. А иначе ако Азис участваше.....:)

Български мотиви...български език...много хубаво....обаче Софи Маринова и Слави...хм...няма нужда :( Според мен има далеч по-талантливи от тях, които са достойни да ни представят (без значение, че песните им не са на български). Каффе и Gravity Co., например, са далеч по-представителни. Или там трите момичета от бон-бон. В крайна сметка говорим за песен на Европа, а не на Балканите или Близкия Изток!!! :blink: :huh: :confused

Само ще се изложиме с тия изпълнители и песни >>>.

И аз съм на това мнение - единственото парче, което на мен ми хареса е това на Слави и Софи Маринова/въпреки че не съм им почитател/.

Лошото е, че най-малко половината от песните са аматьорски, а това не би трябвало да се допуска - нали уж ги "подбират"?

Абе Вие не сте добре.То е факт,че никой не може да пее,но хиляди пъти предпочитам да спечели оня с кларинета и нечленоразделните звуци,откокото да ни представлява Дългия с една циганка.Това е пълен резил и е много по-добре никой да не ходи в Киев,отколкото да пуснат някой от тия смешници.А иначе май за жалост наистина ще спечели оня селянин от плевенско.Ама то ще е нормално за обърканата ни държава...

Peace!!!

Aeshh :ph34r: ,pi4 tva da ne ti e konkurs po krasota ue :blink: :angry: .Tama nikoi nqma da gleda koi izpulnqva pesenta ami sha ocenqvat ka4estvata na pevcite i samata pesen.Verno e 4e Slavi ne e nikak dobur pevec no pone pei ot surce i vduhva jivot na pesnite si ,a za Sofi Marinova moga da kaja 4e nqma drug takuv glas v Bulgariq ;) B)

Are i ot mene PEACE !!

Може ли някой да пресъздаде цялата ситуация, за хората, които не са успели да я хванат (в това число и аз)

Може ли някой да пресъздаде цялата ситуация, за хората, които не са успели да я хванат (в това число и аз)

Ами излезе на фона на инструментала си....и съобщи вота на публиката досега(което е забранено)....каза, че вотът е купен и той няма да участва и т.н. това беше в общи линии, но сега ще се спре гласуването, защото обяви кой със сигурност щял да спечели, а така ония ще изгубят много от SMS-те....абе омаза се работата...

Ами стана тя каквато стана! Слави току-що разкри поредната машинация - победител щели да бъдат група Каффе, щот си били купили гласовете за 50 000 лв. Ква била процедурата - до вчера за Каффе имало само 3 000 гласа, а днес в 12:00 наобяд имали кам 50 000 гласа. Врътката ставала по следния начин: от определени (заинтересовани) хора били закупени доста SIM карти, които били раздадени на стотина души с една единствена цел - да пращат SMSи в подкрепа на Каффе... Та Слави отказа да си изпълни песента и хвърли голямата "бомба"!!!

Най-ме е яд,че най-яката песен отпада.А дали това,което Слави каза е истина,едва ли някой ще го докаже.Колкото някой може да докаже и манипулирането на вота в Биг Брадър.Само че понеже всички обичат Слави,ще му повярват.

А мисълта ми беше как се стигна до там, какво ставаше до момента на излизането на Слави.?

Ами всичко си варвеше нормално - излиза поредния изпълнител, пее си песничката и т.н. ... Докато не излезе Славито!

Кой знае..може и той да се е пробвал да го купи, но вече да е било продадено и да се е ядосал и да се направи на много честен да каже какво се е случило. Сега в понеделник ще си направи предаването с това. Най-якото ще е ако Кафе не спечелят :)

А другия вариант е да е видял класирането и да усъзнава, че няма никакви шансове да спечели и да си изкара гнева на победителите ги обвинява в корупция :)

Добре де,изказването на Славун на живо ли беше(че аз го изтървах за малко)?Щото аз си мислех,че представянията на песните е на запис.А е повече от малкоумно от страна на организаторите да се оставят Слави да им извърти такъв номер.Ми вижте само оная водещата,как и беше името вее....ми не знае как да реагира,нито пък Део.

А ве вие на всичко ли вярвате, каквото чуете? Може и Славито да е прав, но може и да не е...ще се разбере.

Ooооо дълбоко се съмнявам да се разбере каквото и да а!!! Мисля си все пак че Слави бе най-достойния!!!

PEACE

Добре де,изказването на Славун на живо ли беше(че аз го изтървах за малко)?Щото аз си мислех,че представянията на песните е на запис.А е повече от малкоумно от страна на организаторите да се оставят Слави да им извърти такъв номер.Ми вижте само оная водещата,как и беше името вее....ми не знае как да реагира,нито пък Део.

Какъв запис бе....всичко е на живо....нали и там ще пеят на живо....просто няма начин....А иначе от останалите участници имаше няколко пълни недоразумения....айде няма да ги казвам....те са си ясни.... :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...