James_Bond007 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Абе не знам за вас но мен ще ме е срам ако изберат някои от онези там дето се мучат да пеят (е не сум ги видял всичките, но тези които видях са УЖАС). Вашето мнение по въпроса какво е? Edit: ЯКО се изложихме за пореден път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Here... И този път се придържайте към обсъждане на музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Според мен наистина бяха зле, но Слави и Софи Маринова ще спечелят Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 Според мен наистина бяха зле, но Слави и Софи Маринова ще спечелят <{POST_SNAPBACK}> Дано, и мен ме кефи тяхната песен.Пък и смятам че само той може да ни представи успешно от тези кандидати там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Паднах от смях и се чудя как въобще имат очи да се появяват по ТВ-то??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 повечето песни бяха глупави. иначе хората хубаво си пеят. дано Слави Трифонов и Софи Маринова идат на Евровизия. макар че... и Софи Маринова не пя както трябва песента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Според мен наистина бяха зле, но Слави и Софи Маринова ще спечелят <{POST_SNAPBACK}> Доста зле бяха ако трябва да бъдем честни,но наистина Слави и Софи Маринова трябва да спечелят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Знаете ли кои са се класирали? А Каффе как се представиха? Според мен трябва да спечели песен с български мотив, а не рап или нещо изпято на английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Знаете ли кои са се класирали? А Каффе как се представиха? Според мен трябва да спечели песен с български мотив, а не рап или нещо изпято на английски. <{POST_SNAPBACK}> Аз точно това имам в предвид все пак нали ще представят България нека испеят нещо Българско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Аз точно това имам в предвид все пак нали ще представят България нека испеят нещо Българско <{POST_SNAPBACK}> Изпеят, пише се със "з" Като говорим за нещо българско, нека поне родния правопис научим. ---mod note: Тая забележка нещо не схващам какво общо има с темата... Ако това е всичко което ти идва на ум да напишеш - не занимавай всички с него, пиши ЛС на Petio^ и му прави забележки за граматиката. Иначе леко спамене и флуд на темата със странични неща се получава, а нали се сещаш какво казват правилата за това? Особено за подобни самоцелни саркастични забележки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSTA Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Vsi4ki bqha mn zle osobenno VASKO MARINOV .Samo Samo slavi i sofi marinova pqha shto gode dobre. te zasluzavat da otidat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Според мен трябва да отидат Славито и Софка.Те се представиха най-добре! Другите мноооого издишаха.Харесвам и Орлин Горанов и Васил Найденов, но тяхната песен беше направо жалка-никакъв аранжимент, а за текста да не говорим.Също ме кефят и Каффе, но тая англоезична песен нещо не ми се нрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ако този некадърник Слави отиде на Евровизия ще е върхът на всичко... Аз не съм за никой,но като че ли Каффе заслужават най-много,в сравнение с останалите.Не че и те са стока,но са най-доброто от възможното...слаба работа...много слаба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 O6te edno Petno lepnato na Bulagria Kva Evroviziq kvi pet leva Samo ni izlagat.To nie ne gi haresvame ta te li ? .Nito edna ot pesnite ne mi haresva i 6te sam dovolen nikoi da ne spe4eli .Kato si sednat na z*dnicite da napravqt hubava pesen togava moje bi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 napulno sum suglasen s tvardeniqta 4e pesnite na naste izpulniteli ne strvata. vse pak mi se struva 4e izpulnenieto na caffe ne be6e tolkova lo6o i se nadqvam da gi izberat zastoto(ne sum suvsem naqsno s konkursa) ako ima cialostna klasacia ot purvo do posledno mqsto kakto izglejda naste ste sa na poslednoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Абе голяма мъка са всички, но каквото и да изберат само дано не е мазната гнусна чалга. Това просто ще е върхът на всяка излагация. То стана малко "борим се да се изложим по-малко"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 napulno sum suglasen s tvardeniqta 4e pesnite na naste izpulniteli ne strvata. vse pak mi se struva 4e izpulnenieto na caffe ne be6e tolkova lo6o i se nadqvam da gi izberat zastoto(ne sum suvsem naqsno s konkursa) ako ima cialostna klasacia ot purvo do posledno mqsto kakto izglejda naste ste sa na poslednoto <{POST_SNAPBACK}> абе с тея песни и на последно място да ги сложат, трябва да викат УРА и да бягат... Не знам как не ги е срам да излагат Б-я пред Европа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Абе голяма мъка са всички, но каквото и да изберат само дано не е мазната гнусна чалга. Това просто ще е върхът на всяка излагация. То стана малко "борим се да се изложим по-малко"... <{POST_SNAPBACK}> То и тая песничка на Руслана си пада малко чалга ама спечели Като се заслушаш всичките имат еднакво звучене:dance или каквото и да е друго.Друг е въпросът че нашето повече се накланя към кючеци и разни турски измишльотини дето само те си ги понасят А за участието-незнам,ама най-малкото ще се изложим:Устата,Графа.....тея пък кой ги слуша??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 GeorgiK, аз не чух "мазна гнусна чалга". Наистина ли е имало Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Доколко знам е имало няколко...иначе имах неблагоразумието да чуя плешивия гъз и цигането...за това говорех...много болно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Съгласен съм с жорето, че тая пее супер противно не, че славито е цвете за мирисане ама много писклив глас има тва момиче. Вчера чух песните по канал 1 и даже и да имах някакво намерение да гласивам ми се отщя като ги чух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Има един пич дето пее,танцува и свири на някакъв инструмент-много ме кефи.Но смятам,че Софи Маринова и Слави ще спечелят Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Дано, и мен ме кефи тяхната песен.Пък и смятам че само той може да ни представи успешно от тези кандидати там <{POST_SNAPBACK}> Абе Вие не сте добре.То е факт,че никой не може да пее,но хиляди пъти предпочитам да спечели оня с кларинета и нечленоразделните звуци,откокото да ни представлява Дългия с една циганка.Това е пълен резил и е много по-добре никой да не ходи в Киев,отколкото да пуснат някой от тия смешници.А иначе май за жалост наистина ще спечели оня селянин от плевенско.Ама то ще е нормално за обърканата ни държава... Peace!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafo Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 am....xora....tozi konkurs sled po ruskata televiziq pove4e ot 5 godini... i mai bylgarite ne sa go razbrali to4no kak stava xavata (az ne sam BG no silno stiskam palci pone da ste v desqtkata). tozi konkurs e s evropeiski xarakter i BNT postoqnno kazvat: Bylgarska pesen na evroviziq. NE! pesenta koqto trqbva da se izprati na evrovizia trqbva da e takava 4e da dopadne na vsi4ki evropeici, za da xvanat nqkoe po svqstno mqsto. kakto 6te vidite na konkursa Bulgaria nqma da moje da glasuva za xorata koito e izpratil a za drugite....tai 4e dosega6niq opit koito imam e 4e trqbva da se izprati nqkakva pesen na angliiski ezik. no tova ne e zadaljitelno uslovie (minalata godina v turcia Syrbite vanaxa 2-ro mqsto s svoqta narodna pesen). no kakto i da e pove4e vnimanie privli4at po barzite pesni s tanci........ ili pak bavna pesen no trqbva da predstavqt blestq6tni vokalni sposobnosti (koeto e dosta trudno....). nito edin ot u4astnicite mai ne se be6e setil da vidi dali popada v tezi kriterii,.... no taka ilina4e trqbva da se izprati 4ovek...pak da izpratim 4ovek koito pone da ide na final (tam ima i polufinal sled koeto se izbirat u4astnicite za finala koito sa mislq 24). ako stigne Bulgaria do final....povqrvaite mi tova e golqm uspex! o6te ne6to zabravix da kaja....... ako se goni po predno mqsto...100% garancia vi davam 4e ako izpratqt Azis...toi ne sam 6te otide na final a 6te e v 10-kata (koeto ozna4ava 4e sledva6tata godina bez predvaritelen konkurs BG 6te u4astva na Evrovizia).... no az vsa6tnost ne xaresvam azis...pak i nikoi ot tam de. prosto tuk ne trqbva da se gleda koi xaresvame a koi 6te moje da se predstavi nai dobre (a tova se vijda ot mqstoto koeto e zael u4astnika) ---mod note: Бутона EDIT под всеки твой пост служи за това - като се сетиш още нещо, да го добавиш към поста си, вместо да правиш нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 4ух доста мнения,но все пак се 4удя...Кой според вас заслужава да представи България на международния конкурс ЕВРОВИЗИЯ>О4аквам мненията ви,благодаря предварително P.mS.Slavi i Sofi sa №1 spored men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.