Jump to content
BulForum.com

50g BG Rock po BTV

Dal Gurak

Recommended Posts

Някой смята ли да запише концерта "50 г БГ рок" тази вечер по Бтв и евентуално да го ъплоудне в някъв човешки формат, че аз не мога :cry

Heavy Metal Forever! :punk

за където ще да е тва не е важно важно е човек сетне да може отнякъде да го дръпне така че кико желаем ти успех брат :music

Трагедияяяя.Трябва 1 литър водка БГ рок/пиеш водката и след тва гледаш/.Пак Сигнал/на групата/,Данчо Караджов се вживява,Гилъна пее Сийк енд Дистрой и е облечен с безумна блузка.Не е рок това :(

sotko,не мислиш ли,че е жалко това?За момента само старите муцуни ми харесаха,но всъщност те винаги ми харесват.

Трагедияяяя.Трябва 1 литър водка БГ рок/пиеш водката и след тва гледаш/.Пак Сигнал/на групата/,Данчо Караджов се вживява,Гилъна пее Сийк енд Дистрой и е облечен с безумна блузка.Не е рок това :(

Мъка, мъка! Идолите на няколко поколения на нищо не приличат вече... Остави го Гилъна, той може да се прави на клоун колкото си иска, то си му е артистичното амплоа. Освен това Контрол имаха такова парче, майтапчийски кавър. Ами останалите? Нито един не чух дотук да отсрами гилдията.

:cry

A кажи какво е рок тогава? По-точно какво е БГ Рок? Колкото и да си кривим душата това са групите на БГ Рокa.

записах го но не е готово още за upload - трябва да се компресира, да се изрежат рекламита, да се види дали не се губи синхринизация между звука и картината...

иначе съм съгласен че беше трагедия, чудя се дори дали си заслужават усилията

И аз успях да го запиша, ама с много кофти качество(нещо имам проблеми с тунера на бтв и канал 1)...ама си ли чи кой кой е де...все пак ще чакам някой друг да го качи...мойто направо не си струва времето дето ще се изгуби...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...