Jump to content
BulForum.com

Търся принтер

Recommended Posts

С дълбоко прискърбие споделям, че принтерът ми, Canon S300, тотално и безвъзвратно сдаде багажа. Търся да закупя нов, който да отговаря на следните условия:

1. Мастилено-струен, с възможност за печат на фотоснимки

2. Резолюция 4800 X 1200 DPI

3. USB 2.0

4. Опции all in one/заедно със скенер/, печат върху CD, интегриран факс, директен печат на фотоснимки и т.н., не ме вълнуват.

5. Добре е картриджите за черно-бяло и цветно принтиране да са отделни.

6. Цена до 200лв.

Като поразгледах в интернет, като че моите условия изпълняват следните модели/от Техномаркет Пловдив/:

- HP DJ3845 139lv.

- HP DJ3650 125lv.

- Canon Pixma IP1000 109lv.

- Canon I250 115lv.

-Canon I350 119lv.

Моля, споделете вашия опит и предложете нещо.

Днес проверих в Most и Техномаркет за HP Deskjet 5740, той действително, като че отговаря на изискванията ми. Особено добре е, че черния и цветния картридж са разделни и могат да се пълнят /при стария ми принтер това не беше възможно/ . Особено ми хареса опцията за фотопринтираща глава.

На Епсона ми се види малка разделителната способност.

Ще поумувам още малко. ..

Моят принтер е Hewlett Packard Deskjet 840C и сам много доволен от него.

Днес проверих в Most и Техномаркет за HP Deskjet 5740, той действително, като че отговаря на изискванията ми. Особено добре е, че черния и цветния картридж са разделни и могат да се пълнят /при стария ми принтер това не беше възможно/ . Особено ми хареса опцията за фотопринтираща глава.

На Епсона ми се види малка разделителната способност.

Ще поумувам още малко. ..

Не се заблуждавай от големите (в повечето случаи интерполирани) цифри, те са за да заблудят клиента!! Резолюцията не е най същественото нещо (е има минимум), мастила (цената им), технология и др. са също много важни. Крайния резултат е важен, а не бомбастичните приказки и цифри...

HP за мен са лидери в лазерния печат, но отстъпват на Epson при incjet-тите. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...