samkijot Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 ... на бая годинки е. може би 3 кара (мисля, че е купуван 2001 лятото). правеше ми проблем с картата(от време на време не я разпознава), но с други карти няма проблем. на капака езичето е счупено, но се затваря батерията държи м/у 2-3 дена, но ако говориш доста ще трябва да я зареждаш вечерта ... цена: 45 лв. - зарядно - книжка - кабел за връзка с PC-то кутията май съм я изхвърлил, защото не мога да я намеря ...... но яко я открия + кутия син на цвят върви с това лого и screensaver : Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumecat Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 25 лева.За 45 лева ще си купя западно возило тип трабант Разтърсих се и ми хареса.Давам 30 лева ако намериш кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 40 лв. ... без кутията ::edit:: телефонът за сега е уговорен на тази цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 все още се продава .... до следващото ми пребиваване в шопландия btw в stand-by режим държи 4-5 дена ... и е купуван 2002 лятото, а не 2001. моя грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Давам 30лева.Ако те устройва се обади! С кои оператори работи?БГ меню? Кутия не ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 - не ме устройва - и с двата оператора - има бг меню Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 телефонът е продаден. кабелът остана. ако някой проявява интерес към него -> PM pls close the topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Тъй като темата все още не е , реших да питам дали кабелът все още се продава и каква е цената му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 мда, продава се. - 8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.