Jump to content
BulForum.com

грабежи

peet

Recommended Posts

а уе хора може ли даме посаветавате малко

много оби4ам филми за обири edit:и шпионски филми (ама не хамалски ,а професионални)

от рода на:

the Italian Job

Ocean 11 i 12

Catch that kid

Perfect score

I spy

Spy kids

James bond

Johny english

гледал съм и още,но сега не се сещам

ама не занам много заглавия

та ако някои знае някои подобен тук е мястото

10x на всички предварително :punk

Stark Raving Mad

Heist

Foolproof

тези трите ме изненадаха ,не бях ги чувал дори ,е вече ги дърпам де

Gone in 60 seconds :punk

тожа е наистина як филм ,които малко хора не са гледали ;)

Ако си търсиш филми за обири мога горещо да ти препоръчам "Аферата Томас Краун", "Най-обикновен престъпник"(с Кевин Спейси), двете култови филмчета на Гай Ричи-"Две димящи дула" и "Гепи". "Клопка" няма да го споменавам. Иначе "Нищо за губене"с Тим Робинс и Мартин Лорънс е една от любимите ми комедии. :)

Това се сещам за сега.

Гледай "Добре Доши в Коливуд" (Welcome To Collinwood)много луда комедиика,в която има един доста интересен обир :blink:

Още малко заглавия, свързани с обири и измами:

"Критична точка"-доста е старичък, но си заслужава

"Хвани ме, ако можеш","Джаки Браун","Жега" :) :) :) :) ,"Обир" с Джийн Хекман"Присъда за продан"(пак с него) и "Фатални жени"(отново с него) :D

ЕЙЙЙЙ как можах да забравя "Шпионски игри" с Брад Пит и Робърт Редфорд :)

Heat за мен е най-великият филм изобщо(De Niro & Pacino друго не ти трябва да знаеш за да го разбереш...:) ) .Освен изброените до тук мога да добавя и Фатална Жена(Femme Fatale му е оригиналното заглавие) на Брайан Де Палма...

• 1 month later...

Hurly Burly - намерих го тук

Truth or Consequences, N.M. - тва па го няма никъде въпреки че има релийз DVDRip

Shallow Grave (1994)

като определно съм учуден че първите два липсват в каталога на нащо мило фри. ша зема да ги кача :D

Скоро гледах "3000 мили до Грейсланд"(Кевин Коснър и Кърт Ръсел) и се разбих от смях; "Прецакване"(Колин Фарел) е доста свежичък. Вече не помня кои филми бяха споменати в началото на темата, но ако повторя, извинете ме- "Бандити", има един доста старичък"Инкогнито"(за един фалшификатор на картини). Това се сещам за сега.

FrAgMaKeR, "Две димящи дула" не е забравен...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...