Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM Нокиа 6610

Recommended Posts

Продавам Нокиа 6610

+ Nokia Stereo Headset HDS-3 (ползва за радиото и като handsfree)

+ кожен калъф.

Описание:Телефонът е на около половин година, в безупречно състояние, с оригналния сребрист панел. Батерията издържа 4-6 дни (в зависимост от употребата). Предлагам го с кутията и упътване.

Забележка: изключително запазен, като нов!

Цена: 190лв.

P.S. За 170лв. го давам без Nokia Stereo Headset-a!

;) Съжалявам за забавилия ми се отговор на въпроса на peachboy, но бях за малко out of time !

Да, офертата важи.

Ако не бързам с продажбата, то е защото все още не съм си купил заместника на Нокиа 6610, а за мен това е Нокиа 7610, но кой знае защо не мога да го открия в light панел и на прилична цена . :huh:

За бял Нокиа 7610 виж в "Технолукс" ( на мястото на бившия "Елит" или вдясно до входа на халите ) или пък в "Wega" (бивш Урал)! И цените са яки.

А като си вземеш нов, може би ще побързаш с продажбата!! ;)

Новини:

Имам предложение от продавач в магазин - за телефона за 160лв. , без да давам handsfree слушалките, не му пука и за зарядното дори. При същия тип Нокиа 6610 с черен неоригинален панел ( това значи яко изпускан и протрит) се продава за 199лв. без слушалките! :unsure:

Ако няма по-добри предложения, скоро ще съм принуден да го продам на този търгаш! :bgrin:

Хе, не очаквах , че цената ще падне изобщо!

Давам 160лв. веднага, за предпочитане с Headset, обаче dosn't matter! Това са възможностите на сестра ми , за нея ми трябва (не държи на радио).

Телефонът е продаден за 175лв. :D

P.S.Благодаря на peach boy, благодарение на информацията, която той ми даде, се сдобих с нов gsm на супер цена!

Моля да се затвори темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...