Mate Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ste probvam pak, nisto 4e nqkoi ot moderatorite mi trie vsi4ki postove. Zna4i puskam comp. i mishkata koqto e opti4na ne mi tragva kakto i keyboarda. Smenih mishkata s PS/2 normalna tq tragna no kogato klikna varhu edna icona primerno na desktopa mi markira vsi4kite koito sa tam i mi gi otvarq na kup. Pi4a oba4e nqma antivirus, ta vazmojno li e da e virus ili ot kvo moje da e. Pls HELP. 10x Kolkoto se otnasq do moderatoBa ili administratora koito trie vsi4ko moe, pone da mi obqsni kade barkam. Ako ne az ste te namerq k....e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 Da taka beshe az gi opravih, no ne e ot tova. Vobste i keyboarda ne raboti normalno. Mislq 4e e virus no ne sam sigyren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 nai veroqtno e virus.Probvai da iztriesh vsichki temp failove i si skanirai vsichko s antivirusna.Az go imah sushto i sled triene na temporary files i restarta na kompa se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.