Jump to content
BulForum.com

Hoyle board games

Krasi

Recommended Posts

Децата ми искат игри с това име, видяли са ги някъде и са ги харесали. Добре ама като пуснах търсачката из вареза изкочиха няколко диска с тази игра, а и други като Hoyle card games, Hoyle kids games, Hoyle puzle games и за мен стана джунгла. Та ако може да ме посъветвате какво точно да свалям и малко инфо за игрите ще съм много благодарен.

Само не пращайте на разни англоезични сайтове за инфо, че английският ми е като китайския :rolleyes: :P :D

Здравей, аз имам Hoyle board games, в тях има:шах, табла, не се сърди човече, индийски шах.. и още доста игрици. Доколкото знам, Hoyle card games са игри с карти ;) :P и останалите си личат по името :bgrin: . Hoyle board games наистина си струва, особено ако човек има излишно време :)

Лека вечер

Аз съм страшен фен на Hoyle, имам 3 различни издания на игрите им през годините.

Значи, за деца препоръчвам:

Hoyle Puzzle Games 2005 преди всичко, там има най-много достъпни за деца игри. Клонинги на тетрис и арканоид, лабиринтчета, главоблъсканици, които провокират логическото мислене и т.н.

След това, Hoyle Card Games 2005. Има ужасно много игри с карти, също и детски от сорта на война, черен петър, гледай си работата... Има и с какво да се занимае и по-възрастен човек - покер, бридж, канаста, и още един куп хубави игри, които не знам дали имат имена на български :P

Накрая, предимно за таткото или майката, препоръчвам Hoyle Board Games 2005. Не че няма какво да се играе и от малко дете - има не се сърди човече в два варианта, дама, кораби и лодки... Но по-хубавите игри са за отегчени възрастни в петък вечер :P Генерал със зарове и букви, домино, шах, табла, билярд...

Туйто! Надявам се да съм помогнал. А и като цяло, Krasi, ако си на по-бърза връзка, свали и трите части. Заслужава си!

Туйто! Надявам се да съм помогнал. А и като цяло, Krasi, ако си на по-бърза връзка, свали и трите части. Заслужава си!

Благодаря, ще ги сваля, само да попитам при инсталацията може ли да избираш какво да се инсталира , че иначе е ужасно много място на харда :P

Това само за информация, иначе твърдо свалям и трите, пък ако трябва ще купувам по-голям хард :D

Може да избереш по-малкия вариант на инсталация, където файловете с говора на противниците ти не се копират на хард диска. Спестява се доста ямсто, по около 300-350 mb на диск.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...