Krasi Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Децата ми искат игри с това име, видяли са ги някъде и са ги харесали. Добре ама като пуснах търсачката из вареза изкочиха няколко диска с тази игра, а и други като Hoyle card games, Hoyle kids games, Hoyle puzle games и за мен стана джунгла. Та ако може да ме посъветвате какво точно да свалям и малко инфо за игрите ще съм много благодарен. Само не пращайте на разни англоезични сайтове за инфо, че английският ми е като китайския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Здравей, аз имам Hoyle board games, в тях има:шах, табла, не се сърди човече, индийски шах.. и още доста игрици. Доколкото знам, Hoyle card games са игри с карти и останалите си личат по името . Hoyle board games наистина си струва, особено ако човек има излишно време Лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз съм страшен фен на Hoyle, имам 3 различни издания на игрите им през годините. Значи, за деца препоръчвам: Hoyle Puzzle Games 2005 преди всичко, там има най-много достъпни за деца игри. Клонинги на тетрис и арканоид, лабиринтчета, главоблъсканици, които провокират логическото мислене и т.н. След това, Hoyle Card Games 2005. Има ужасно много игри с карти, също и детски от сорта на война, черен петър, гледай си работата... Има и с какво да се занимае и по-възрастен човек - покер, бридж, канаста, и още един куп хубави игри, които не знам дали имат имена на български Накрая, предимно за таткото или майката, препоръчвам Hoyle Board Games 2005. Не че няма какво да се играе и от малко дете - има не се сърди човече в два варианта, дама, кораби и лодки... Но по-хубавите игри са за отегчени възрастни в петък вечер Генерал със зарове и букви, домино, шах, табла, билярд... Туйто! Надявам се да съм помогнал. А и като цяло, Krasi, ако си на по-бърза връзка, свали и трите части. Заслужава си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 Туйто! Надявам се да съм помогнал. А и като цяло, Krasi, ако си на по-бърза връзка, свали и трите части. Заслужава си! <{POST_SNAPBACK}> Благодаря, ще ги сваля, само да попитам при инсталацията може ли да избираш какво да се инсталира , че иначе е ужасно много място на харда Това само за информация, иначе твърдо свалям и трите, пък ако трябва ще купувам по-голям хард Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Може да избереш по-малкия вариант на инсталация, където файловете с говора на противниците ти не се копират на хард диска. Спестява се доста ямсто, по около 300-350 mb на диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 OT kade moga da si drupna hoyle puzzle games,6toto po-princip imam edin disk ama mi zacepva pc-to ot nego i ne moga da gi instaliram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ето тук - Цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Blagodarq ti mn Curunir !taka sum se zaribila po taq igra 4e ne e istina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Моля, моля! И аз много време търсех и после доста играх, та знам какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.