Jump to content
BulForum.com

GSM na godinata

Recommended Posts

kajete koi spored vas e telefon na godinata i za6to ???

i ako moje neka vseki si kaje kakav GSM ima!!?? :lol: ;) B) :wir :wacko: :rolleyes: :music :blink: :D :woot

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

GSM на годината според мен е SonyEricsson K700.Това е супер як GSM

ei pi4 (james bond) zadniq kapak na bateriqta dviji li ti se malko we!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! :blink: :blink: :blink: :blink:

serioznno li govori6 i az imam sa6tiq a koga si go vze!?!?!?!?!?!?!?!

ei pi4 (james bond) zadniq kapak na bateriqta dviji li ti se malko we!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Moq e edin ot purvite na promociata na Globul, a kapaka savsem leko se mradva, ama az go polzvam s kaluf. A za GSM na godinata moga da opredelq edin model, koito vidqh v Gurciq- Sharp 902,koito prosto e unikalen s

Camera 2 MP, 1632x1224 pixels, 2x optical zoom, video, flash ;
Display Type TFT, 256K colors

Size 240 x 320 pixels

- Second external display 72 x 12 pixels

- 180 degree swiveling display

a eto vi i link: http://www.gsmarena.com/sharp_902-895.php

da no neka kaja i az koi e GSM na godinata spored men i siemens

tova e SIEMENS S65--pone taka smqtam az i siemens

Абе малко неточно е формулирана темата....ясно, че ще спечели някакъв много скъп модел със 100 екстри....може би, най-популярен, най-успешен, най-добър за парите си....Скоро взех М65 - има си всичко най-необходимо, защитен е против удари и влага, камерата прави не лоши снимки, дисплеят е много добър....и не е скъп (особено напоследък).

х3х3х3х3 новак е простено му е :)

ХеКа кога ще врътнем една игра на Хек

Стига с тоя оф-топик де ;) Иначе по темата мисля че К700 е доста добро телефонче,но не съм сигурен още кой е gsm-а на годината за мен

aaaaaaaaaa sorry mnogo sorry no qvno sam se obarkal kato sam kazal 4e siemens s65 e tel na godinata spored siemens q vi6te tova--

http://communications.siemens.com/cds/fron...NrNrNrN,00.html

dano da stane sq nau4ih za noviq siemens sf65-kvo da kaja unikalen i dostoen na smartphone telefonite :lol: :) :lol:

Имам странното предчувствие, че човека взел да списва тази тема си няма и идея от мобилни телефони. Най-малкото което може да се каже е, че те също си имат класове както и колите например. Не може да се сравнява SONY-то показано на снимките (бизнес клас) по-горе със SIEMENS-а на James_Bond007. (който е среден клас). Аз лично ползвам 2 апарата. SIEMENS SL45i и SONYEROCSSON T630. Първият е бизнес клас и не го сменям и за 3 SONY-та. Пътувам много из страната и съм се уверил в предимствата му като обхват и чуваемост с очите (ушите) си. Освен това този модел има mp3-player и MMC карта, а съм го купувал в края на 2001г. За справка ще ви кажа, че рекламираното в момента SONY K700 има 40мб вградена памет за мп3, видео и снимки и нито помен от разширителна карта където да си запишете повече музика или нещо друго...... Та нека конкретизираме за какъв клас телефони говорим все пак за да не се пишат глупости !

ПОСЛЕПИС !

Хора защо не ползвате кирилица ? Достатъчно ни промиват мозъците с интернет и софтуер на английски. Започваме да се губим като нация, а след като (ако) ни приемат в евро съюза ще се изгубим изцяло. Нека уважаваме езика си !

:confused ti sq kvo ubijda6 li me bi :confused

6e mi vika ne sam razbiral kvo me boli klasata na GSMa te sq gi pravqt tolkova mnogo modeli 4e ve4e po4ti vsi4ko e ot edin i sa6ti klas

pak i kvo te boli nali temata e GSM na godinata bi ]

taka 4e o4akva se da pi6e6 koi e spored teb dostoen za tova a ne da mi razsajdava6 za klasa telefon

P.S. kvo mislite za siemens SF65 :confused :confused :confused

koito vidqh v Gurciq- Sharp 902,koito prosto e unikalen s

a eto vi i link: http://www.gsmarena.com/sharp_902-895.php

Един приятел ми говореше че това били едни от най-скъпите GSM-и на пазара!!Имало някои по 3-4 хиляди :wacko: :blink: !!Верно ли е това!! :confused

3-4 hiledarki ne ama spokoino okolo 1 hiledarka

na edin pi4 ba6ta mu e v angliq i toi sq e tam,kato se varna se poqvi s edin sharp(nai noviq model prez tova lqto)i kaza 4e struva 400 paunda

koeto e napalno vazmojno za6toto tela be6e s 256k

45gb pamet i LCD displey

Говорите, говорите Siemens, SonyEricsson, Sharp etc...А нищо не казахте за моята любима марка-NOKIA :love :love :love За мен телефона на годината (макар и от края на 2003) е NOKIA 6230 :wub: :wub: :wub:

Според мен Sonyericsson K700 е с доста добро съотношение цена/функции/качество и той е моя фаворит за телефон на 2004.Има много азиатски модели на LG,Samsung,Panasonic и NEC, които не се появявят на европейския пазар и са непознати за нас, но притежават най-последните технологични новости и са по добри от каквото и да било предлагано в Европа.

offtopic

!!!THIS NIGHT my MORTAL_DREAMS are WAIT YOU!!! - е това ако ми обясни някой какво означава ще го поздравя:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...