patzan Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Значи така имам бин файлове (Много) който са образи на CD Вътре в тях има записани аудио файлове който ми трябват ! как да ги мотирам без да ги превращтам в *.ISO файлове с утилитата bin2iso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
debilian Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Значи така имам бин файлове (Много) който са образи на CDВътре в тях има записани аудио файлове който ми трябват ! как да ги мотирам без да ги превращтам в *.ISO файлове с утилитата bin2iso! <{POST_SNAPBACK}> #mkdir /mnt/iso #mount -t iso9660 -o loop /home/iso/blq_blq.iso /mnt/iso Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 #mkdir /mnt/iso#mount -t iso9660 -o loop /home/iso/blq_blq.iso /mnt/iso <{POST_SNAPBACK}> А дали изобщо схвана какво се пита?! Не си неграмотен - гледам да пишеш можеш... А да четеш?! patzan, не мисля, че изобщо е възможно. iso файла съдържа в себе си файловата система на сиди-ром-а (май, не съм сигурен) iso9660, докато bin файла е просто архив, без файлова система - така че прави си изводите възможно ли е да го монтираш.По-скоро опитай с rar да го отвориш или потърси архиватор дето поддържа формата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squiffy Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 patzan, не мисля, че изобщо е възможно. iso файла съдържа в себе си файловата система на сиди-ром-а (май, не съм сигурен) iso9660, докато bin файла е просто архив, без файлова система - така че прави си изводите възможно ли е да го монтираш.По-скоро опитай с rar да го отвориш или потърси архиватор дето поддържа формата. <{POST_SNAPBACK}> Възможно е. Погледнете CDemu. RGDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
patzan Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Възможно е.Погледнете CDemu. RGDS <{POST_SNAPBACK}> squiffy мерси много за линка ,,,помогна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.