botevbeerboys Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Значи извинявам се предварително за невежеството,но търсих в форума и не можах да намеря нищо за това.Интересува ме как точно става записването с Nero на музика на CD-R.Предполагам,че е някаде от Rekorder,но не знам как точно става.Още един път извинете за невейеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Значи извинявам се предварително за невежеството,но търсих в форума и не можах да намеря нищо за това.Интересува ме как точно става записването с Nero на музика на CD-R.Предполагам,че е някаде от Rekorder,но не знам как точно става.Още един път извинете за невейеството! <{POST_SNAPBACK}> V .mp3 otivash na data CD, a v .wav otivash na Audio CD i posle si add-vash failovete. Za audio CD programata sama ti konvertira mp3-kite v wave failove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Има 1000 теми за неро, ама реших тая и т'ва е. Въпроса ми е седният. Как да направя така, че като записвам в мр3 формат, да мога да си разпечатам песните в реда, в който ми ги записва? С ковър дизайн не знам как става и дали може изобщо, понеже аз не можах. С drag'n'drop в Word пак не стана...Някой би ли ме светнал или да сменя burner-a? Трябва ми и да са номерирани по възможност песните. Някой да знае? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.