Jump to content
BulForum.com

Nero

botevbeerboys

Recommended Posts

Значи извинявам се предварително за невежеството,но търсих в форума и не можах да намеря нищо за това.Интересува ме как точно става записването с Nero на музика на CD-R.Предполагам,че е някаде от Rekorder,но не знам как точно става.Още един път извинете за невейеството

Значи извинявам се предварително за невежеството,но търсих в форума и не можах да намеря нищо за това.Интересува ме как точно става записването с Nero на  музика на CD-R.Предполагам,че е някаде от Rekorder,но не знам как точно става.Още един път извинете за невейеството!

V .mp3 otivash na data CD, a v .wav otivash na Audio CD ;) i posle si add-vash failovete. Za audio CD programata sama ti konvertira mp3-kite v wave failove

• 1 year later...

Има 1000 теми за неро, ама реших тая и т'ва е.

Въпроса ми е седният. Как да направя така, че като записвам в мр3 формат, да мога да си разпечатам песните в реда, в който ми ги записва? С ковър дизайн не знам как става и дали може изобщо, понеже аз не можах. С drag'n'drop в Word пак не стана...Някой би ли ме светнал или да сменя burner-a? Трябва ми и да са номерирани по възможност песните. Някой да знае?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...