Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми авто MP3 Player

Recommended Posts

Извинявам се,ако има вече такава тема,аз поне не открих в търсачката...Та интересувам се от авто CD-Player-и,които четат MP3.За сега съм се спрял на AIWA CDC-X504MP и на LG TCH-M900R,но не мога да избера кой от двата.Ако имате някакъв опит с тези животинки,пишете.

Също така искам да попитам:понеже гледам,че в инфото за моделите няма еквалайзер,това означава ли,че няма да мога да си нагласям леви-десни и предни-задни колони?

JVC sashto sa mnogo dobri samo gleday kvoto i da si zemesh da ne se diga panela za da vlezne diska shtoto sled vreme se razvalq osobeno ako smenqsh chesto diskovete

a pyk za ekvalayzara she mojesh da si naglasqsh tonkolonite prosto nqma da mojesh da digash visoki niski s edna duma ti da si naglasqsh ekvalayzara.

Точно над този модел на LG имам наблюдения.Може да си коригираш тонколоните/леви,десни,предни,задни,басове,глупости/.Дисковете не прескачат/дори и като са аудио сд,което ме учудва малко/.Има и дистанционно,което можеш да го хвърлиш в някой прашен ъгъл,щото няма как да се закрепи на волана или някъде дръгаде,без да изглежда отвратително грозно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...