Jump to content
BulForum.com

molq pomognete

Recommended Posts

е дай повечко описание на проблема де.

все едно аз да кажа : помощ! свиха ми портфейла,някой да познава крадеца!?

дай какво ти изписва,какво точно чуваш,постоянно ли блокира или сам на определа програма -абе подробности малко.

е дай повечко описание на проблема де.

все едно аз да кажа : помощ! свиха ми портфейла,някой да познава крадеца!?

дай какво ти изписва,какво точно чуваш,постоянно ли блокира или сам на определа програма -абе подробности малко.

ami sq go slojih na moq komp i vaob6te ne pilka.ina4e kato vkliu4a kompa i po4va skaniraneto na clusterite koeto prodaljava dosta vreme,namira 2 bad sektora.si4ko stava na momenti ne e nqkvo takova redovno-stava vapros za blokiraneto-okolo 10 min se zarejdane windowsa i posle po4va qko da caka kato 4asovnik harda i dava gre6ka v explorera i posle zabiva totalno.sqka6 raboti izma4eno.problem li e tova 4e imam partition s ntfs a operacionnata sistema e 98.rabote6e taka polovin godina i izvednaj izperka toq komp.

щом на друг комп ти работи безпроблемно, по-скоро си провери захранването и паметта. Ако в захранването имаш подути кондензатори, може да не филтрира достатъчно и от това да предизвиква грешки в диска. Другото е паметта, ако е окислена или дефектна, може диска да ти е здрав, но Уиндоуса да мисли, че чете грешно, защото в паметта не открива това, което очаква, и пак кара диска да прочете същата информация и така зацикля (извинявай за тъпото обяснение, ама не се сещам как по-образно да го кажа).

щом на друг комп ти работи безпроблемно, по-скоро си провери захранването и паметта. Ако в захранването имаш подути кондензатори, може да не филтрира достатъчно и от това да предизвиква грешки в диска. Другото е паметта, ако е окислена или дефектна, може диска да ти е здрав, но Уиндоуса да мисли, че чете грешно, защото в паметта не открива това, което очаква, и пак кара диска да прочете същата информация и така зацикля (извинявай за тъпото обяснение, ама не се сещам как по-образно да го кажа).

vsi4ki kondenzatori sa OK, a rama si ba4ka pove4e ot godina bez problemno bez da e pipan.

sega kato e varzan toq hard na moq komp. si ba4ka bezproblemnno ,prehvarlqm informaciq-stava bez6umno i barzo.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...