drugdealer Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 harda izdava mn stranene zvuk.kompa si izmislq nqkvi gre6ki i blokira.daite savet pls.ima li nqkav software s koito da si sajivq harda,6toto na nego ima programa,koqto mn trudno se prenasq na drug hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 е дай повечко описание на проблема де. все едно аз да кажа : помощ! свиха ми портфейла,някой да познава крадеца!? дай какво ти изписва,какво точно чуваш,постоянно ли блокира или сам на определа програма -абе подробности малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 е дай повечко описание на проблема де.все едно аз да кажа : помощ! свиха ми портфейла,някой да познава крадеца!? дай какво ти изписва,какво точно чуваш,постоянно ли блокира или сам на определа програма -абе подробности малко. <{POST_SNAPBACK}> ami sq go slojih na moq komp i vaob6te ne pilka.ina4e kato vkliu4a kompa i po4va skaniraneto na clusterite koeto prodaljava dosta vreme,namira 2 bad sektora.si4ko stava na momenti ne e nqkvo takova redovno-stava vapros za blokiraneto-okolo 10 min se zarejdane windowsa i posle po4va qko da caka kato 4asovnik harda i dava gre6ka v explorera i posle zabiva totalno.sqka6 raboti izma4eno.problem li e tova 4e imam partition s ntfs a operacionnata sistema e 98.rabote6e taka polovin godina i izvednaj izperka toq komp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 щом на друг комп ти работи безпроблемно, по-скоро си провери захранването и паметта. Ако в захранването имаш подути кондензатори, може да не филтрира достатъчно и от това да предизвиква грешки в диска. Другото е паметта, ако е окислена или дефектна, може диска да ти е здрав, но Уиндоуса да мисли, че чете грешно, защото в паметта не открива това, което очаква, и пак кара диска да прочете същата информация и така зацикля (извинявай за тъпото обяснение, ама не се сещам как по-образно да го кажа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 щом на друг комп ти работи безпроблемно, по-скоро си провери захранването и паметта. Ако в захранването имаш подути кондензатори, може да не филтрира достатъчно и от това да предизвиква грешки в диска. Другото е паметта, ако е окислена или дефектна, може диска да ти е здрав, но Уиндоуса да мисли, че чете грешно, защото в паметта не открива това, което очаква, и пак кара диска да прочете същата информация и така зацикля (извинявай за тъпото обяснение, ама не се сещам как по-образно да го кажа). <{POST_SNAPBACK}> vsi4ki kondenzatori sa OK, a rama si ba4ka pove4e ot godina bez problemno bez da e pipan. sega kato e varzan toq hard na moq komp. si ba4ka bezproblemnno ,prehvarlqm informaciq-stava bez6umno i barzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 по-скоро си провери захранването и паметта. Ако в захранването имаш подути кондензатори,<{POST_SNAPBACK}> vsi4ki kondenzatori sa OK<{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.