noro Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 molq Help zeh si slu6alki i mikrofon i koagto si govorq v skype i MSN messanger 4uvam idealno 4oveka s koito govorq ama toi ne me 4uva mislq 4e e ot nastroikite ama nz kade da go pipna. mikrofona mi se vklu4va vav zvukovata karta tq e NVidia Nforce2 Uktra 400 Epox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 molq Help zeh si slu6alki i mikrofon i koagto si govorq v skype i MSN messanger 4uvam idealno 4oveka s koito govorq ama toi ne me 4uva mislq 4e e ot nastroikite ama nz kade da go pipna. mikrofona mi se vklu4va vav zvukovata karta tq e NVidia Nforce2 Uktra 400 Epox <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че трябва да си увеличиш звука на мик...това става от:control panel-sound and audio devices-voice и след тва volume...Е,поне при мен е така,зависи пт драйвера,търсиш насройките на звука и предполагам,че там трябва да има и настройки на мик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Мисля,че трябва да си увеличиш звука на мик...това става от:control panel-sound and audio devices-voice и след тва volume...Е,поне при мен е така,зависи пт драйвера,търсиш насройките на звука и предполагам,че там трябва да има и настройки на мик. <{POST_SNAPBACK}> Не намерих! Нека някой да уточни мястото! 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 mi kvo da ti kaja opitah si4ko za koeto mojah da se setq ama ne pomogna ni6to. ne sa mi golemi poznaniqta na taq tema i ne moga da si pomogna no sas uveli4avaneto na zvuka ne stava ima o6te ne6to v nastroikite mai ne mi go razpoznava 6toto mi e prozra4en txt-a na mikrofona imam vapros ako si instaliram otnovo driverite 6 mi istrieli nastroikite na kolonite 4e sa mi mn slojni i mai pak ne sa mi kato horata no pone sega izliza zvuk Не намерих! Нека някой да уточни мястото!10х <{POST_SNAPBACK}> kato vleze6 v cntr. panel otiva6 na sounds,speeches and devices ot tam na sounds and devices i tam na VOICE i si tarsi6 volume Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 kupih si slu6alki i mikrofon za 13 lv.na Gembird i kato se opitam da govorq s skype ili msn ne me 4uvat dokato az gi 4uvam perfektno zvuka na mikrofona e do krai raz4ita go MAI i zvukovata karta mi e Nvidia Nforce2 ultra 4000 5.1 kanalna na Epox pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Преди седмица оправих точно такъв проблем на един приятел, не му работеше микрофона, звука му е вграден. Носих моя микрофон, и той не работи. Преинсталирах му драйвера за звука (свален от сайта на дъното, този, който му беше сложен, беше от диска с дъното) и всичко се оправи, редовно си говорим по скайпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Преди седмица оправих точно такъв проблем на един приятел, не му работеше микрофона, звука му е вграден. Носих моя микрофон, и той не работи.Преинсталирах му драйвера за звука (свален от сайта на дъното, този, който му беше сложен, беше от диска с дъното) и всичко се оправи, редовно си говорим по скайпа. <{POST_SNAPBACK}> toku 6to go opitah pak ama ne stana mersi za saveta ama ne6to ne se polu4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Що не пуснеш още една тема? Пробвай и може и да тръгне микрофона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Що не пуснеш още една тема? Пробвай и може и да тръгне микрофона. <{POST_SNAPBACK}> pi4 kakto vijda6 pi6e novobranez ot kade da znam kade da q pusna sled tova vidqh za hardware i re6ih da pusna o6te 1. ne sam maistor kato teb da znam si4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Awe otzad da ne si obarkal vhoda, q proveri dali vsi4ko e to4no, makar 4e sigyrno ve4e si vidql. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Awe otzad da ne si obarkal vhoda, q proveri dali vsi4ko e to4no, makar 4e sigyrno ve4e si vidql. <{POST_SNAPBACK}> ne sam ako be6e tam sq nqma6e da sam tuk si4ko e nared napraih 2 preinstall-a na driverite ednite koito mi bqha dadeni s kartata i edni koito mi gi pratiha uj bili ot saita na kartata ama ni6to edni goqlm h*i Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 За какъв дявол преинсталираш драйвери! Разрови Skype-то, там има настройки за изключване на микрофона. Поиграй си малко, и току-виж си успял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Виж да не си дал забрана на микрофона"hold" или да не си си го намалил до дупка,пък може и да си дал "Blocked"на даден user Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 За какъв дявол преинсталираш драйвери! Разрови Skype-то, там има настройки за изключване на микрофона. Поиграй си малко, и току-виж си успял <{POST_SNAPBACK}> vsi4ko e nared sas skype-a samo. problema ne e samo 4e ne moga da govorq toi izob6to ne mi dava signal nali opziq da zapisvam s mikrofona- ne stava ima testove i te ne mi ot4itat rabota na mikrofona a e nov i ako se naloji da smenqm pak ne6to predi izob6to da e zastoqlo v ka6ti ve4e 6 pobesneq taka stana i s USB kabel za siemens st60 e*i mu ...... na tiq bokluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wickedsmile Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 иди на Volume Control (долу дясно на taskbar) и виж дали микрофона не е Mute. Ако изобщо го няма като избор там, добави го от options > properties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 иди на Volume Control (долу дясно на taskbar) и виж дали микрофона не е Mute. Ако изобщо го няма като избор там, добави го от options > properties. <{POST_SNAPBACK}> ne e mute tiq raboti gi proverqvam 100 pati i daje po edno vreme zabelqzah 4e kato po4na da govorq samo se izklu4va i kato go mahna pak ne se 4uvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 as te savetvam da mari6 drug mikrofon i da testva6 to taka qvno nqma da stane No pri vsi4ki slu4ai problema spored mene e Hardueren Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 as te savetvam da mari6 drug mikrofon i da testva6 to taka qvno nqma da stane No pri vsi4ki slu4ai problema spored mene e Hardueren <{POST_SNAPBACK}> mai prav 6te se okaje6 az utre 6 go probravam u saseda da vidq dali 6 stane ako ne NOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 А из Контрол Панел-а пробвал ли си да разгледаш? В началото и аз така се чудех защо не ми работи микрофона но след 5 мин бърникане вече си говорех с едно типче по MSN Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> отгоре Audio -> Sound Recording секцията После натискаш Volume - Обърни внимание че там отдолу има и Select за съответното устройство...В твоя случай ти трябва микрофона Друго което може да прави проблеми - ако си с 5.1 система трябва временно да жертваш някой от всичките "изходи" (който си се пада там да е за микрофон на нормална 2 Speakers конфигурация) и да го направиш "вход" за микрофон (чрез съответната програма която си върви към драйверите).После говориш колкото говориш и пак повтаряш същата операция в обратен ред. (И аз съм така - докато ползвам микрофона нямам Sub Woofer Пробвай и ако не става - не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Start -> Programs -> Accessoaries -> Entertainment -> Volume Control като пуснеш Volume Control избираш Options -> Properties чукаш на Recording , слагаш отметка на Microphone и после ОК ... Microphone да е отметнат и на прозорчето Recording Control ... Ако всичко друго ти е OK, ще бачка и в Skype ... Успех! И кажи дали е станало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 А из Контрол Панел-а пробвал ли си да разгледаш? В началото и аз така се чудех защо не ми работи микрофона но след 5 мин бърникане вече си говорех с едно типче по MSN Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> отгоре Audio -> Sound Recording секцията После натискаш Volume - Обърни внимание че там отдолу има и Select за съответното устройство...В твоя случай ти трябва микрофона Друго което може да прави проблеми - ако си с 5.1 система трябва временно да жертваш някой от всичките "изходи" (който си се пада там да е за микрофон на нормална 2 Speakers конфигурация) и да го направиш "вход" за микрофон (чрез съответната програма която си върви към драйверите).После говориш колкото говориш и пак повтаряш същата операция в обратен ред. (И аз съм така - докато ползвам микрофона нямам Sub Woofer Пробвай и ако не става - не знам... <{POST_SNAPBACK}> pomislih za tova i go napravih i pak ni6to tova be6e ot 1-te ne6ta deto opitah Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 taka posleden opit za dnes taka de za v4era kade se pravi "hold" na mikrofona moje da mi se e vklu4ilo avtomati4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 А отметката на "Enable automating sound-device settings adjustment" махна ли? Хич не четете Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 ако абсолутно нищо не помогне пре-инстал на джама и при мен беше станало така та като сложих нов джам и се опраи Link to comment Share on other sites More sharing options...
noro Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 Start -> Programs -> Accessoaries -> Entertainment -> Volume Control като пуснеш Volume Control избираш Options -> Properties чукаш на Recording , слагаш отметка на Microphone и после ОК ... Microphone да е отметнат и на прозорчето Recording Control ... Ако всичко друго ти е OK, ще бачка и в Skype ... Успех! И кажи дали е станало... <{POST_SNAPBACK}> hubav savet ne go bah napravil ama pak ne stana ne6to e mn ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.