Jump to content
BulForum.com

The Punisher

HBK

Recommended Posts

Imam edin vapros.NA vtoro nivo kato iztrepa vsi4ki v serviza niama na kade da se hodi.Obratno li da se vrushtam ili da produljavam napred(to niama kad napred de).

I za ManHunt:abe pishe v PC maniata 4e ne triaa da sa igrae ot maloetni shtoto bila mnogo brutalna i imalo nasilie.Verno li e tva? :tongue

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Моето мнение за играта е, че въпреки доброто начало се оказа лош клонинг на max payne - аз лично не можах да я издържа до края въпреки че в началото ми хареса.

dead to rights е доста по-зарибена от нея - има я на сървъра така че ако искате пробвайте я :)

аве хора и при мен няма звук деа и бозата ;)

уж на менютата и на анимациите има, но като почна и играта и ядец звук...

някой да помогне ? :blink:

аве хора и при мен няма звук деа и бозата ;)

уж на менютата и на анимациите има, но като почна и играта и ядец звук...

някой да помогне ? :blink:

Soundriverite kvi ti sa,a sound kartata

Soundriverite kvi ti sa,a sound kartata

ами Realtek AC'97 5.1 вградена е на дъното, а драйверите... ами мисля че са нови, при един от последните преинстали свалях драивери за дъното и всичко вградено там ;)

все пак идеята е добра, ще погледна няма ли нещо по-ново за моя Gigabyte ;)

http://www.warez.ru/games/info.php?id=702

10x to Dreamer

Преди малко я инсталнах и ми направи доста добро впечатление.Не блести особено с графика,но е доста брутална(не колкото ManHunt) и с добър замисъл :)

Вашето мнение?

mi kazaha mi 4e bila hubava i za tva sam si q izteglil po skoro q iztegli brat mi i sq 6te vidq koga 6te q instaliram ,6toto po princip sam dosta myrzeliv 4ovek i moje da si posedi taka 2 3 sedmici v kompa bez da q pipna .Dano da ima ne6to ob6to s max payn

Хаха, врътнах я преди 2 дни, тъкмо на време за да почна КотОР 2!!!

Чакам втората част на Punisher-a!

А някой ако закучи някъде или както стана с един приятел - затриха му се сейвовете. Значи правите си профил и го кръщавате V PIRATE (с големи букви) - отключва всички мисии, бонуси, арт, филмчета и пр. екстри. Аз го използвах накрая за да разгледам кориците от комиксите и concept art-a

• 1 year later...

Доколкото си спомням слабото място на Bullseye е главата.За целта използвай гранати,като го улучиш ще се зашемети-тогава го стреляй в гадната кратуна! :) Мисля че така беше ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...