a_krastev Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Imam edin vapros.NA vtoro nivo kato iztrepa vsi4ki v serviza niama na kade da se hodi.Obratno li da se vrushtam ili da produljavam napred(to niama kad napred de). I za ManHunt:abe pishe v PC maniata 4e ne triaa da sa igrae ot maloetni shtoto bila mnogo brutalna i imalo nasilie.Verno li e tva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Моето мнение за играта е, че въпреки доброто начало се оказа лош клонинг на max payne - аз лично не можах да я издържа до края въпреки че в началото ми хареса. dead to rights е доста по-зарибена от нея - има я на сървъра така че ако искате пробвайте я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Na men mnogo mi haresa ima dosta gunove.Ima mnogo na4ini za ybivane.Moje6 da izpolzva6 vragovete kato jiv 6tit.Ima bosove.I e napravena po mnogo iak film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аве хора и при мен няма звук деа и бозата уж на менютата и на анимациите има, но като почна и играта и ядец звук... някой да помогне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 аве хора и при мен няма звук деа и бозата уж на менютата и на анимациите има, но като почна и играта и ядец звук... някой да помогне ? <{POST_SNAPBACK}> Soundriverite kvi ti sa,a sound kartata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Soundriverite kvi ti sa,a sound kartata <{POST_SNAPBACK}> ами Realtek AC'97 5.1 вградена е на дъното, а драйверите... ами мисля че са нови, при един от последните преинстали свалях драивери за дъното и всичко вградено там все пак идеята е добра, ще погледна няма ли нещо по-ново за моя Gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 http://www.warez.ru/games/info.php?id=70210x to Dreamer Преди малко я инсталнах и ми направи доста добро впечатление.Не блести особено с графика,но е доста брутална(не колкото ManHunt) и с добър замисъл Вашето мнение? <{POST_SNAPBACK}> mi kazaha mi 4e bila hubava i za tva sam si q izteglil po skoro q iztegli brat mi i sq 6te vidq koga 6te q instaliram ,6toto po princip sam dosta myrzeliv 4ovek i moje da si posedi taka 2 3 sedmici v kompa bez da q pipna .Dano da ima ne6to ob6to s max payn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Хаха, врътнах я преди 2 дни, тъкмо на време за да почна КотОР 2!!! Чакам втората част на Punisher-a! А някой ако закучи някъде или както стана с един приятел - затриха му се сейвовете. Значи правите си профил и го кръщавате V PIRATE (с големи букви) - отключва всички мисии, бонуси, арт, филмчета и пр. екстри. Аз го използвах накрая за да разгледам кориците от комиксите и concept art-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 hei nqkoi moje li da mi kaje kak da mina edin gadni4ak tip deto samo mi hvarlq nojove Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 9, 2006 Author Share Posted October 9, 2006 Доколкото си спомням слабото място на Bullseye е главата.За целта използвай гранати,като го улучиш ще се зашемети-тогава го стреляй в гадната кратуна! Мисля че така беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 da naitina taka se trepe tozi. blagodarsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ako moje pak malko pomosht. kak moje da se ubie tozi deto se biesh na pokriva na zatvora. edin deto leti i te strelq s nqkav lazer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.