Jump to content
BulForum.com

The Punisher

HBK

Recommended Posts

Много добра игра...

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

А бе щом има за пуцане ... Аз съм съвсем в началото поради липса на време, но сигурно още утре ще поразмажа малко физиономии.Графиката наистина не е "трепач", но се играе.

На мен доста ми напомня на Маx Payne само дето няма bullet time a няква друга простотия punisher mode koeто ми се видя доста тъпо. За това пък има доста брутални моменти и даже в повечето случаи вместо да ги разпитам гадовете ги поубивам. Като цяло играта хич не лоша :)

какво толкова не ви харесва в графиакта :) за мен си е идеална щом гемплеят е як. Играта е малко копирана от The Suffering - Пунишер състоянието и по малко (т.е. доста) от Макс Пейн. ;)

tva ne iska da tragne na MX440 :(

Що бе аз бях със същата и ми тръгваше демото ... :)

Абе имам един въпрос.... стигнах до едни китаици там тряа да отрепа един китаец с неговия си меч след което яко пуцане....трябва да стигна до някъв офис кадето имало тайна врата...стигам до офиса натискам копчето откадето се отваря вратата

обаче каде е тази врата......той пунишера казва нещо ама немога да го разбера

Май е зад някъв кон...отивам има една статуя с кон там...стоя докато истече времето

(3 мин и нещо след което вратата се отваряла..) обаче нищо нестава ?

Някой да го е минал това ниво ? хелпппп :wacko:

трябва да намериш един , да го разпиташ , той ще ти каже ,че е зад 1 картина отиваш цъкаш на картината и се отваря врата .

ъ :blink: сигорен ли си че е същото ниво... :)

..и аз изтрепах сичко и си чакам зад коня ....... :tongue :laughing:

А значи има и един ключ дето трябва да вземеш , после да го разпиташ ония и той да ти отвори вратата .

Аз я превъртях играта , доста е кратичка .

А значи има и един ключ дето трябва да вземеш , после да го разпиташ ония и той да ти отвори вратата .

Аз я превъртях играта , доста е кратичка .

Да аз ключа го зиам и си влизам в офиса ама незнаех каде е вратата....намерих я де 10кс за помоща ;)

И аз я врътнах кратичка е наистина.... но небеше лоша като цяло :)

kato dam Play i mi izliza edno saob6tenie "Direct3D Initialization Error"

i vatre pi6e:

Filed to initialize Direct3D device

D3DERR_NOTAVAILABLE (8876086a)

Things to check when having Direct3D problems:

-Video card not compatible?

-DirectX 8.1 installed properly?

-Retry running setup/video card detection

-Contact technical support

imam DirectX 9.0c instaliran i sam dal na video card detection i mi q e zasqkal video kartata ama pak mi izkarva tova saob6tenie i ne iska da tragne igrata. nqkoi da ima ideq kakvo da pravq?

Drivers: Omega 45.23

probvah i s nai-novite draiveri ot nVIDIA ama pak ne stava.pls help

Ами незнам....аз бях до преди два месеца с MX440 и демото ми вървеше макар и да имаше доста дефекти в крафиката...:)

черти точки ужас :) ама тръгваше и нелагваше много

• 2 weeks later...

imam slednia problem:stignal sam do rusnaka i niamam ideia kak da go trepia.kato go udriam s noja ili palkata ne mu stava nishto.kachvam mu se na garba i go butam do hladilnika,tam toi pada na zemiata i punisher darji vratata na hladilnika,no v tozi moment klaviaturata i mishkata ne reagirat

gledam che tuk fenovete na igrata se kefiat na boia s toia rusnak no az nemoga da se svetna kakvo da pravia

HELLP

OFF:Гледам ,че почти всички са започнали да пишат на кирилица,това е похвално

Значи коя битка с руснака..защото те са две..доколкото разбирам е първата в един апартамент ... значи след като му се качиш на гърба и го заведеш до маркираното място (бял череп едва ли него знаеш...;) маи трябваше да го утряш с вратата на хладилника по главата ... после ще идете в друга стая ... там май трябваше да строшиш един телевизор с главата му :)

Дам,когато пак го направиш това с хладилника,мърдай нагоре мишката и Франк ще почне да го налива по главата.После по същия начин с останалите работи:)

Качваш му се на гърба,отиваш на маркираното място и бой! :)

mi az ka4ih igrata .... slojih crack-a

pusnah q tragna ... ama kato po4na samata igra nqma6e zvuk ( film4etata imaha )

minah 1 nivo i si vikam ae 6a q pusna pak .... izlqzoh ot igrata ... cakam 2x na punisher i mi izpisva :

Failed to initialize Direcr3D device

D3DERR_NOTAVALIBLE(8894086a)

Things to check when having Direcr3D problems:

-Video card not compatible?

-DirectX 8.1 intalled property?

-Retry running setup / video card detection

-contact technical support

-------

emi sq ? sled kato vednaj igrah i sled tova video kartata stava nesyvmestina s igrata ?

GeForce MX440 64MB -=- 1.9 Duron e procesora

a v setup na igrata mi q detectva GeForce mx440 i directX mi pi6e 4e imam 9.0

i punishera 4uvam kato natisna test na zvuka

Ей тва е играта!!! Просто размазвачка! Напълно в стила и атмосферата на комикса, такива изобретателни начини за убиване направо не е истина (ManHunt мене определено ме дразни с грозотия и тъпотия...)

Единствените ми забележки са, че можееше да направят повече от красивите филмчета между нивата и липсата на Save на места малко дразни...

Другари помагайте бе! Не разбирам много от такива игри и пак се закучих на тоя руснак.Тоя път е на втората среща. Хвърля по мен едни варели а аз стрелиам по варелита.После се запалва и започва да ме гони.Мисля,че има нещо общо с огъня на ракетата,но незнам как да го закарам при нея,някой ще ме светне ли???

Значи:

Когато Руснака вземе варел и го вдигне над главата си,варела се запалва-точно тогава стреляй в него и така ще му вземеш кръв :D След известно време той ще слезне при теб,тогава пак трябва да използваш варели.Руснака ще е запален и ще тръгне да те гони,заведи го до някои варели,те ще пламнат отново -пак стреляй в тях,но бъди сигурен ,че дебелака е до тях :)

Малко не съм в състояние да пиша нормално,така че сори,ако не се разбира :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...