Jump to content
BulForum.com

The Punisher

HBK

Recommended Posts

http://www.warez.ru/games/info.php?id=702

10x to Dreamer

Преди малко я инсталнах и ми направи доста добро впечатление.Не блести особено с графика,но е доста брутална(не колкото ManHunt) и с добър замисъл :)

Вашето мнение?

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Яка е играта,но жалко,че я играх само веднъж.Сега ще я друпна малко да пострелям ;)

Как я игра само веднъж след като тя излезе едва вчера?

Може да е играл демото или пък да е играл на PS2 или Xbox :) Днес си я инсталирах (сигурно неска няма да ходя на даскало ) и останах единствено разочарован от това ,че не могат да се пипнат още малко детайлите . Добре е направена като цяло . Добро продължение на играта която играх на ръчки :D

Stenli

Аз като гледам screenshot-овете ми изглежда много ръбата

Все пак е порт от конзоли :) Хубавото е,че не е много алчна.На 1100Мгх и 256рам+ГеФорсе 4 64 мб не ми сече почти :) На ниска резолюция естесвено :P

@Stefann,играта не поддържда пад/джойстик :(

Изикванията са следните:

Minimum Requirements

-98(se)/ME/2000/XP (only)

-1 GHZ Pentium III or AMD Athlon XP processor

-128 MB RAM

-64MB DirectX 8.1 compatible AGP card with hardware transform

and lighting

-2G free hard drive space

-DirectX 8.1 compatible sound card

-keyboard/mouse

Recommended:

-2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent

-256 MB system RAM

-nVidia GeForce 4 or ATI Radeon 8500 or equivalent with 128MB

of Video RAM

igrata e prosto super i grafikata e na nivo.tova 4e e brutalna e taka no koi ne gi obi4a brutalnite igri a i filma e nomer 1

Абе играта си е хубава ама графиката според мен не е на ниво като се има в предвид съвременните изисквания на потребителя ;)

Da ponaritam malko zadnici  :devil

Ами незнам за задници но..можеш да разрежеш на някой главата със месарски ножове :)

Да го пъхнеш в камината......в фурна.....в езеро с пирани......да му разрежеш главата с перка от самолет... и т.н. ;)

Играта наистина е много брутална,но и много яка.Както каза ShitHappen играта е по-добра от онази на ръчките,но и онази беше яка :)

@nibelungen,какво стана?Истална ли я? :)

Просто играта маже!Особено 1вата битка срещу Руснака ме изкефи максимално :) Историята наистина е много добра,личи си ,че е написана от автори на комикси ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...