Jump to content
BulForum.com

купувам кубче на рубик

Recommended Posts

Значи някой може ли да ми продаде по-запазенко или да ми каже къде има да си купя?А случайно някой ако има и книжка към кубчето да я качи поне ще е супер! :)

тва кубче на рубик да не е един куб дет трябва да го вариш така че всички страни да са с един цвят? Ако е тва братовчед ми има едно такова ма не е от най запазените :bgrin: обаче сам сигорен че няма да му трябва ако нещо не намериш мога да го попитам

Значи някой може ли да ми продаде по-запазенко или да ми каже къде има да си купя?А случайно някой ако има и книжка към кубчето да я качи поне ще е супер! :)

Имам едно малко (към 4х4х4) и едно по-голямо, стандартен размер - и двете са запазени, понеже не съм ги въртял много. :) Само дано не го бързаш много, че от години не съм ги ползвал и трябва да ги търся....кой знае къде съм ги прибрал....

Едит: Абе цитирам по памет....едното наистина е много портативно, а другото (стандартното) беше поне 4 пъти по-голямо и в никакъв случай не е 3х3х3.....ама ти да нямаш предвид бройката? Щото аз говоря за сантиметри... :P

Имам едно малко (към 4х4х4) и едно по-голямо, стандартен размер - и двете са запазени, понеже не съм ги въртял много.  Само дано не го бързаш много, че от години не съм ги ползвал и трябва да ги търся....кой знае къде съм ги прибрал....

/offtopic Не че нещо ама тва 4х4х4 никак не е малко, щото стандартния размер е 3х3х3, а най-малкото е 2х2х2...

Така; сега по темата...И аз от доста време търся, но не мога да си намеря! :( Питай по книжарниците...а ако на Мидекс "малкото" е 2х2х2 имам интерес...

Az moga da predloja edna ekzotika. Moga da q nareka "piramiga na Rubil", prosto shtoto e triugalna piramida za narejdane. Inache kubcheto sum go zagubul, a ako ti trqbva da se uchish na kubcheto kato si namerish shte sednem da izpiem po 2-3 biri i shte te naucha.

Cena za piramidkata 8 leva.

как стандартно ще е 3х3х3 ве ти нещо съвсем си се объркал -та по темата аз имам и не ми трябва лепенките му са изпадали и съм му правил от лейкопласт което пък си е предимство щото оригиналните лепенки са боклуци а иначе имам и брой 10 на списание дъга там има известен и разпространен алгоритъм за редене -обещавам да се заровя на тавана и ако не е вече на село ще го намеря и ще ти ги подаря барабар с дъгата обаче ако са на село няма да мога да ти помогна -ако ги издиря ще пиша тук а иначе съм ги виждал продават се из сергиите и май в магазините всичко по 1 кинт

Az moga da predloja edna ekzotika. Moga da q nareka "piramiga na Rubil", prosto shtoto e triugalna piramida za narejdane. Inache kubcheto sum go zagubul, a ako ti trqbva da se uchish na kubcheto kato si namerish shte sednem da izpiem po 2-3 biri i shte te naucha.

Cena za piramidkata 8 leva.

Ми можеш ли да дадеш снимка на тая пирамидка?Или няма нужда аз поне не искам пирамида.Ще се придържам към oldskool кубчето :)

как стандартно ще е 3х3х3 ве ти нещо съвсем си се объркал

/offtopic

A колко е стандартното ако не 3х3х3 според теб???

rubiccube.jpg

Та отново по темата...Кубчето от магазин по 1 лев ти върши работа ако искаш да се учиш...Ако искаш да правиш рекорди по бързо решаване по-добре си намери някое хубаво и лесновъртящо се кубче...

П.П: В Евроленд имаше кучета по 50 стотинки, доколкото си спомням...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...