sandman Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Дълго се рових из форума и не открих такава тема, за това реших да направя. Когато нямаш възможност, време или материали от където да учиш по някога не ти остава нищо друго освен да прибегнеш към измама - пищови! Така, че предлагам всеки, който търси или може да предложи пищови по каквото и да било да пише тук. Съветвам тези материали да се разменят безплатно - нали за това сме "колеги" - да си помагаме! Значи аз търся материали по един предмет. Едва ли ще успея да намеря тук, но все пак да пробвам! Имам изпит по Топлотехника (студент съм в УХТ - Пловдив) Ако някой има или знае къде мога да намеря да пише! Ще съм му адски благодарен! Пък ако си взема изпита ще почерпя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Преди време имах доста адреси на това дето търсиш, но сега установих, че повечето вече ги няма... Ето 2 полезни (според мен) линка: http://kaiowas.dir.bg/math/ http://referati-bg.com/modules.php?name=Downloads Не е точно това, но мисля, че има връзка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ми като има такъв топик, кажете и къде да ги качваме въпросните пищови. Създайте някаква директория и кажете коя е Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 @sandman Каква точно топлотехника за технически или технологичен факултет ? Сигурно си проверил,но ако не си,потърси в книжарница "Дики" ,по мое време там имаше пищови почти по всичко Ако си при А.Костов научи от I дял основните закони ,а от II - топлопреминаване (топлопредаване и топлопренос) ,това винаги го дава като допълнителни въпроси Ако си МиУ ще потърся Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Sandman нямаш късмет точно преди месец си продадох учебника по Топлотехника на един второкурсник.А пък и при Костов вече не е като едно време,сега малко по-ларж го дава и пуска по лесно(за стстистиката-редовно си късаше всички).Мога да ти кажа,че в Дики-то има пищови по почти всички предмети,готово направени само трябва да си ги нарежеш и нагънеш.Виж само за задачите май ги няма и трябва да си ги намериш(около 100-на са) във общежитията съм сигурен,че ги имат. Айде и успех на изпита Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Leper_Messiah, няма нужда да създаваме нова директория - ако трябва да качваш нещо ъплоудваш го в папката Docs в някоя друга папка(примерно на твое име) и тук даваш линк просто. pyroman, при Костов съм и видях днес какви промоции оусна и ще си изям ушите от яд! В дикито има, но не са много хубави. Аз и без това се отказах от пищови - предпочитам да науча няколко теми. Взима се изпита, но мен ме наплашиха че няма взимане! jijane, аз учебника го имам, а задачите не са ми толкова трудни! Човека на една тема и малко пишеше 3, ама аз тъпата шматка не седнах поне малко да уча! Така че моя съвет е по-добре да учите отколкото да разчитате на пищови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.