linuz Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 triabva mi PALM dori i da e cherno bialo, traibva mi za elektronen belejnik. Sushto tursia i platka za TV-OUT bez video karta samo TV-OUT da ima za PCI slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 prodavam 4isto nov palm 50 lv.4erno bql s mnogo funkzii,markata e TCM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 prodavam 4isto nov palm 50 lv.4erno bql s mnogo funkzii,markata e TCM <{POST_SNAPBACK}> дай нещо линк, снимки, инфо за него де Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 linuz zna4i palm4eto e prozr4no kato dizain,s ty4 skriin display,ima adresen okazatel ,4asovete v zql svqt,,dati alarmi ,mqsto za igri, programa za 4artane ne6to kato notpad ,v komplekta varvi postavaka ss usb kabel i drivers ima i mqsto za flash card sy6to taka moge da se sloge nqkakva predtavka 4etoh v edin sait i da se slu6a mp3 abe bez paro go prodavam no sam na zor a za pik dai si maila da ti pratq Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuz Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 day si GSM-a da se chuem i da se razberem kade moje da se vidim v Plovdiv za da go vidia i eventualno da go kupia maila mi e linuz@mail.bg prati mi pic i GSM-a si Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 linuz otkazvash li se ot palma az ti pisah po pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
linuz Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 ne nesam se otkazal prochetoh go suobshtenieto i si popravih maila prati mi pic az shte ti zvana da se vidim niakade v ponedelnik za da go vidia na jivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.