mazzzter Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Визте ся имам мноооого голям проблем(всъштност татко ми ама тежестта пада на моя гръб). Та Flex type-а нешто се скапа и дажа нештата написани на бългърски с некви долни черти, квадрадчета и подобни.И преди се е случвало и тогова качих неква друга програма която оправи нештата. Та въпроса ми е "Как се казваше" Моля кажете ми всички подобни програми които наподобяват Flex Type.Ако видя името и ще я позная. П.П. Моля ви помогнете че на моя комп нема интернет а на татко ми компа има и ако тва не се оправи нема интернет. HELP PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Визте ся имам мноооого голям проблем(всъштност татко ми ама тежестта пада на моя гръб). Та Flex type-а нешто се скапа и дажа нештата написани на бългърски с некви долни черти, квадрадчета и подобни.И преди се е случвало и тогова качих неква друга програма която оправи нештата. Та въпроса ми е "Как се казваше" Моля кажете ми всички подобни програми които наподобяват Flex Type.Ако видя името и ще я позная. П.П. Моля ви помогнете че на моя комп нема интернет а на татко ми компа има и ако тва не се оправи нема интернет. HELP PLS <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru:8085/Win_Appz/Flex.Type.2k.+.crack/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Визте ся имам мноооого голям проблем(всъштност татко ми ама тежестта пада на моя гръб). Та Flex type-а нешто се скапа и дажа нештата написани на бългърски с некви долни черти, квадрадчета и подобни.И преди се е случвало и тогова качих неква друга програма която оправи нештата. Та въпроса ми е "Как се казваше" Моля кажете ми всички подобни програми които наподобяват Flex Type.Ако видя името и ще я позная. П.П. Моля ви помогнете че на моя комп нема интернет а на татко ми компа има и ако тва не се оправи нема интернет. HELP PLS <{POST_SNAPBACK}> Ми преди си теглих разни: "Кирилица - парен чук" и тем подобни от човек на име Генади Атанасов мисля че сайтът му беше в HIТ.BG или DIR.BG провери може това да е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazzzter Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 laury75 Flex type-a ми е с крак а Black_Hacker може ли малко по-подробно pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Много пъти е ставало дума за т. нар. "кирилизатори", ама айде, нали си новобранец ето линк - чети, мисли и тогава действай: Сайта на инжИнера Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Не можах да се сдържа .... няма такова нещо ШТ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Не можах да се сдържа .... няма такова нещо ШТ ... <{POST_SNAPBACK}> Какви работи?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Визте ся имам мноооого голям проблем(всъштност татко ми ама тежестта пада на моя гръб). Та Flex type-а нешто се скапа и дажа нештата написани на бългърски с некви долни черти, квадрадчета и подобни.И преди се е случвало и тогова качих неква друга програма която оправи нештата. Та въпроса ми е "Как се казваше" Моля кажете ми всички подобни програми които наподобяват Flex Type.Ако видя името и ще я позная. П.П. Моля ви помогнете че на моя комп нема интернет а на татко ми компа има и ако тва не се оправи нема интернет. HELP PLS <{POST_SNAPBACK}> Зейми са налчи дъ пишъш молти съ Реинсталирай стария flextype през add/remove programs и го install-ни наново Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Зейми са налчи дъ пишъш молти съ Реинсталирай стария flextype през add/remove programs и го install-ни наново <{POST_SNAPBACK}> писах му вече на ПМ дано да го прочете и направи щото после може и да яде бои от баща му Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazzzter Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Мерси "alchemy" това е програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazzzter Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Ся пробвах с тази програма на инжинера. Предишния път стана ама сега неште. Може би защото преди бяха квадрадчета а ся са долни черти. Също преди ми отваряше документите, а ся неште не може да ги намери. Така че може би проблема е друг. Затова моля ви ако имате някви други предложения как да се справя с този проблем(изклучвам преинсталацията на Flex Type-a) кажете ми. PLS П.П. Не става от Flex Type-a.Преинсталация не помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Start Menu->Control Panel->Regional and Language Options->Advanced и там избираш Bulgarian рестартваш компа и би трябвало да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 И аз имах такъв проблем преди и го оправих с смяна на Flex-Type-a!!Пробвай ТОЯ!!!Аре успех!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.