Jump to content
BulForum.com

Programa za presmqtane.

Valesh

Recommended Posts

Imali takava programa koqto kato napi6e6 nqkoq zada4a da ti dade podrobno neinoto re6enie , a ne samo otgovora nakraq.

Tarsih za podobni temi ama ni6to ne namerih.Ako ima druga takava tema mi daite link za neq i iztriite moita.

Imali takava programa koqto kato napi6e6 nqkoq zada4a da ti dade podrobno neinoto re6enie , a ne samo otgovora nakraq.

Tarsih za podobni temi ama ni6to ne namerih.Ako ima druga takava tema mi daite link za neq i iztriite moita.

ооо това ще е яко , но едва ли има :( поне така мисля , защото ако имаше щеше да е супер разпространено :lol: ох ... а дано някой да постне за такава ще е лударче :lol:

Май искаш се тарикатиш нещо... :D ...ами по памет....ако не ме лъже...май имаше някаква програмка, която решаваше цели уравнения и задачи....като че ли беше руска разработка....ама как се казваше....мисля, че беше Мathematika ....дано си спомням правилно....гледам в нета има някаква версия 3.0, ама дали беше същата....я се поразтърси малко. ;)

Едит:....ама дали ти дава подробно пътя на решението....ей това не знам...

MATHCAD

решавал съм разни диференциални уравнения и интеграли с нея по ТОЕ 2 (някви прехдни процеси бяха)

Но дава само крайния резултат.

успех

мисля, че беше Мathematika

Mathematika 4-английска разработка е, малко сложно се борави с нея(ползвал съм я), но няма задача която да не съм успял да реша на нея(а съм я ползвал само за виша математика) ама не дава подробно цялото решение, само отговорите. Но ако ти трябва за функции ти дава цялата графика

Math2000 e programata koqto ti trqbva

pomnq 4e q svalih to download.bg , kato bqh o6te na telnet

ina4e re6ava , dava pytq na re6enie ( samo na nqkoi , poradi pri4inata 4e moqta be6e demo versiq )

tyrsil sym q , no ne q otkris.

edit:na ruski e

И MathLab MathCad и Mapple могат да ти свършат работа защото позволяват да се решават задачите постъпково и да ти дават междинни резултати - за повече информация чети им хелп-овете. обаче за интеграли и диференциални уравнения няма начин програма да ти даде междинните решения, тъй като там за пресмятането им се използват числени методи на приближение, вместо аналитично преработване и свеждане до таблични интеграли, както се прави на ръка.

не знам за какво ти трябва програмата с междинните решения, но не мисля че съществува програма пишеща домашни работи. всички математически програми са правени да пресмятат само грубите сметки (аритметиките) и да пестят време и нерви на хората, но не и да мислят вместо тях.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...