Jump to content
BulForum.com

Service pack 2

Didro

Recommended Posts

Започвам да инсталирам SP2 само че ми казва че когато съм инсталирам WindowsXP може би не съм въвел правилен CD key:sick .Как мога да си сложа SP2 без да инсталирам наново windows-a???Благодаря предварително!

Започвам да инсталирам SP2 само че ми казва че когато съм инсталирам WindowsXP може би не съм въвел правилен CD key:sick .Как мога да си сложа SP2 без да инсталирам наново windows-a???Благодаря предварително!

smeni si seriiniq nomer

v warez vidqh takava programka

Ако можеш да ми дадеш link или името на тая програма ще съм ти задължен!!! :D

Тая програма само търси валидни сериини номера за XP-то, тя не променя Cd key на Windowsa, мисля че по лесен начин за смяна на key-а няма. като вариант може да преисталирасш Windowsa в/у стария така ще ти се запазят програмите и информацията.

malko offtopik// AZ (a moge i brat mi) instalirah nqkakuv update na xp to i sq bulgarskite nadpisi na pesni i failove sa precakani, dage i bgmirc taka li e normalno ili kakvo?

P.S. sega me pita dali da instalna service pack 2 i se 4udq dali e redno

Хич не ми се преинсталира windows имайки предвид че преди 2 дена го инсталнах.Предложете нещо ако може да се направи без преинсталация pls!!! :P

malko offtopik// AZ (a moge i brat mi) instalirah nqkakuv update na xp to i sq bulgarskite nadpisi na pesni i failove sa precakani, dage i bgmirc taka li e normalno ili kakvo?

P.S. sega me pita dali da instalna service pack 2 i se 4udq dali e redno

Control Panel->Regional & Language Options.Правиш всичко в Regional Options и Advanced на Bulgarian и си готов!

Смених серийния номер с тая програмка само че отново ми дава същото-че не мога да инсталирам SP2, защото серийния номер не е валиден

Айде да се научите, че не се пускат сто теми за едно и също нещо. Потърсете първата. Това за номерата е обяснявано, обяснявано, обяснявано...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...