Jump to content
BulForum.com

Opera 7.5

XMD

Recommended Posts

nqkoy moje li da mi kaje kak da napravq taka che Operata mi da zapomnq parilite za site-ovete. Kato napisha login-a i pass-a me pita dali iskam da gi zapomni za stranicata ili za celiq server no koeto i da izbera pri sledvashto vlizane v site-a pak ne moga da si vlezna bez da pisha acount-a i pass-a. Kak da go opravq tva

Има и друг начин.

Добавяш бутона на който пише "ключ" в лентата с бутоните и когато трябва да пишеш парола която е запомнена просто кликаш на бутона.

ayde she zadam oshte edin vapros che mi e slojna oshte taq operata

vseki pyt kato q startiram mi se poqvqva nqkav prozorec posredata i mi pishe nqkvi raboti svarzani s nqkva connect-ciq i me pita NETWORK PROBLEM ?

kak da go mahna tva ?

Ne samo za IRC sam se opitval da vlezna chrez Operata ama ne moje

may e ot tova

kak da go mahna

A i oshte neshto, nqkoi site-ove mi gi izkarva stranno i orqzani tova zashtoto ne sym s IE li e ?

• 2 weeks later...

Още едно въпросче :). Тарсих ама не намерих начин някоя страница да я направя в pdf za Adobe Acrobat възможно ли е изобщо ?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Имам още един въпрос свързан с операта. Не може да ми отваря сайта на msn i hotmail нито да влизам в пощата ми към hotmail а с Internet Explorer мога. Може ли тва някаки да се оправи ?

A nqkoi moge li da mi kage kak se svalq s flashget prez opera

10x predvarite

:blink: шльок шльок :blowup:

Това е интересен въпрос има си plugin за тази работа, но гледам не си потърсил за думите "plug" "in" "flashget" в Google за да намериш това.

http://www.amazesoft.com/browser.htm

Иначе ще кажа нещо интересно само за Opera вместо адрес отгоре напишете буквата "g" интервал и след това думите които търсите и натиснете enter. Така ще търсите директно в Google.

Това е интересен въпрос има си plugin за тази работа, но гледам не си потърсил за думите "plug" "in" "flashget" в Google за да намериш това.

http://www.amazesoft.com/browser.htm

Иначе ще кажа нещо интересно само за Opera вместо адрес отгоре напишете буквата "g" интервал и след това думите които търсите и натиснете enter. Така ще търсите директно в Google.

Мога да кажа единствено Mass Downloader + Opera :punk :love

• 3 months later...
  • 1 month later...

За да не отварям нова тема пиша в тази. Имам Opera 8.2 напъно легално лицензирана(вижте новините в data.bg ако и вие искате легална Opera), но имам следния проблем. Искам да си прехвърля Bookmarks-совете от FireFox на Opera. Възможно ли е това защото имам адски много Bookmarks и ще е голяма занимавка да ги правя на ново.

Ne samo za IRC sam se opitval da vlezna chrez Operata ama ne moje

may e ot tova

kak da go mahna

A i oshte neshto, nqkoi site-ove mi gi izkarva stranno i orqzani tova zashtoto ne sym s IE li e ?

Това е защото не си с MAXTHON browser, човеко. А за pdf ползвай Foxit free pdf reader.

Това е защото не си с MAXTHON browser, човеко. А за pdf ползвай Foxit free pdf reader.

Не е, защото няма maxthon, а щото е бърникал не където трябва. Аз съм с опера от 3 години и до сега съм нямал проблеми със сайтове (освен као няма някви зафучени javascript-ове дето само на IE работят).

И така между другото IRC client-a си работи и аз си го ползвам, когато ми трябва ;)

• 3 months later...

Понеже не исках да отварям нова тема реших да пиша тук.Значи свикнал съм с жестовете на мишката на опера ,само че наскоро си изтеглих новата версия и при инсталирането и в началото като ме пита дали искам да ги използвам жестовете на мишката , аз по погрешка натиснах не.Потърих в сайта на опера някакво опътване за повторно активиране на жестовете но намерих само нещо като рекламка на тези жестове.Ще съм ви много благодарен ако ми кажете от къде да си активирам опцията без да се налага да си я преинсталирам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...