Jump to content
BulForum.com

Kоя Таксиметрова Фирма ползвате?

Rise_of_Day

Kоя Таксиметрова Фирма ползвате?  

211 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Използвам винаги Короната.Претпочитам да звъня от jsm-a и съм сигурен, че няма да има накрая помпа.Сега поръчвам и отивам да Плюща.

estestveno 4e 6665 :bgrin:

.....emi naistina sa im novi kolite,ne e skupo sravnenie s drugite,edinstveniq im nedostatuk e 4e vupreki mnogoto koli s koito razpolagat sutrin 4esno nqma svobodni

Rise_Of_Day,препоръчвам ти "Корона" - такси,защото това според мен е най-добрата фирма.Защо?Първо - колата винаги идва на време (почти никога не ти дават да чакаш повече от 3-4 минути),защото винаги имат поне по 5 коли във всеки район.Второ - с тях можеш да си сигурен,че ще стигнеш навреме за където пътуваш.Трето - облужването им е много добро,а колите им са в отлично състояние (не като разбитите тико-та на 6166 :tongue ).Отскоро вече имат и услугата "Набери и затвори" (телефона е 61 92).

6662 (0889666622)-MegaTrance наи добри са те жсички коли са им рено предимно клиота но има и един два мегана возят меко(все пак френска кола :D поддържат евтини цени не удрят с помпички шофьорите са готини (поне повечето) и возят наи бързо нема малки колички дето да се згъваш на четери и миришещи шофьори :rolleyes:

Елмата са с най-добрите коли, а то това сега е основния критерий, при еднаквите цени. Не знам само дали имат номер за "Позвъни и затвори" :confused

6662 (0889666622)-MegaTrance наи добри са те жсички коли са им рено предимно клиота но има и един два мегана возят меко(все пак френска кола  :D  поддържат евтини цени не удрят с помпички шофьорите са готини (поне повечето) и возят наи бързо нема малки колички дето да се згъваш на четери и миришещи шофьори  :rolleyes:

Дам така си е и аз ползвам МегаТранс :D

Най-много ми харесва 9199 , но когато нямат коли в квартала, а то се случва доста често звъня на 6665 ! :wacko:

Аз лично ползвам "Елма". Преди ползвах услугите на "Милениум", но след като ми отказаха няколко пъти кола заради това че, мястото на което отивам било много близко минах на "Елма" - с тях нямам никакви проблеми. А колкото до "Корона Такси" - някой от шофьорите им заслужават да бъдат уволнени! Качвам се аз една вечер в тяхна кола и най-учтиво му обяснявам на шофьора от къде да мине за да ме закара до вкъщи. А той пича си кара от където си знае. Това ми се случи няколко пъти с коли на "Корона Такси" и от тогава просто избягвам да ползвам услугите им.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...