Jump to content
BulForum.com

Kоя Таксиметрова Фирма ползвате?

Rise_of_Day

Kоя Таксиметрова Фирма ползвате?  

211 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

От вчера ми се налага да ползвам такси по няколко пъти на ден и понеже не съм ориентиран на пазара махнах на първото което видях.Оказа се,че е "Корона-Такси".От шофьора разбрах,че в Пловдив имало някъде около 30-таксиметрови фирми. Понеже ще ми се наложи доста време да разчитам на такси,реших да се допитам до Вас. Коя таксиметрова фирма предлага най-добро обслужване и с какво е по-добра от другите, при положение, че карат на еднакви тарифи? :confused :angry1

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

аз държа на Европа, Елма и Такси 1. такси 1 са им старички колите, но са яки мерцедеси и возят меко. пък и на съседа баща му бачкаше преди там и си е "наша" фирмата :)

Ако става дума за най-евтино това са Стар Такси-6610, ама Тиката са...Ся съм с кола, но като ми се налага пътувам главно с Елма, Милениум 9199 и Такси 1.Тарифите са им еднакви.Избирай сам :)

Използвам само 6665 и съм изключително доволен от това....

Короните, защото идват навреме и най-важното- досега не съм се качвала в тяхна кола и да е звучала чалга- повечето шофьори слушат яко рок:). Пътувам с тях от 3 години, нямам оплаквания.

Елма имат много добра организация и таксиметровите шофьори са задължени на поддържат колите в приятен вид иначе има сурови глоби. Ей това ми харесва много и ме кара да се чувствам малко или много бял човек.

Елма-6665,Милениум-9199 и чат пат Корона.Първите две фирми-колите са им поддържани,много са,удобни са.Корона-като няма свободна кола от първите две фирми,защото преди доста се возих на тях и съм ги запомнил с добро

firmajia,9199 също я имат тази система

Такси 1 - колите не са само стари, имат и нови, а са най-евтини. Освне това са единствените, които имат компютърна система за получаване на обажданията - още като им се обади клиент, и на екрана се изписва адреса на клиента и знаят в тоя район дали имат кола и реагират най-бързо (е, само за цифрови телефони, ама то май скоро няма да има аналогови). Знам го, защото компютрите ги купиха от мен и ходих на място да пробваме системата - много е яка :)

Az vinagi polzvam 6662 i sam mnogo dovolenkolite sa novi pove4eto sa renaut clio ako ne se luja i vozqt super,slu4va se i da nqmat koli no rqdko kogato tova se slu4i zvunq na 6665

Полезна тема...по принцип звъня на един дето съм го запомнил...6106..Мустанг-такси ли бяха...нещо такова, но като гледам гласуването вече ще запомня и 6665. :)

6665 твърдо :)

Готино е обслужването, имат доста коли, а и не е особено скъпо.

Ми те всички (почти всички) изравниха цените. Преди да го направят ползвах 6-142 щото бяха най-евтини. Сега при равните цени ползвам 6665, защото повечето коли им са хубави и като ще давам едни и същи пари за такси поне да се возя в нещо готино ( и топло имайки предвид сезона :) )

Аха, вече е само до обслужване и до това дали удрят...като имаше отстъпки се возех на корона, но един-два пъти ме закараха от тракия до центъра за 4 лева и от тогава не ги викам. Сега ползвам 6662, колите са нови, още няма помпи и идват навреме. Като нямат коли - 6665.

аз преди ползвах само корона но от както има МЕГА ТРАНС 6662 съм само с тях според мен са най-добрите и с най новите коли.жалко че ги няма в анкетата

За да ти пуснат помпа трябва да си много пиян че да не забележиш. Като им поискаш касова бележка няма къде да ходи таксиджията. Попмаджиите по принцип са разли таксита ЕТ "Кънчо Гълабарков" и тн... Веднъж се качих на едно такова такси от нас (Гагарин) до центъра. По принцип излиза от 1.50лв до 2.00лв +-някой светофар. Тоя таксиджия така беше налашкал помпата че до бингото апарата показваше 3.50. Казах му дай ми касова бележка, и оня нещо ми измрънка под носа, вика: дай два лева. Оставих му 1.50 и излязох, защото бързах. Иначе с удоволствие бих викнал някоя патрулка да му провери апарата и фимата =]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...