Jump to content
BulForum.com

Моля за съвет, имам проблем със driver!

Recommended Posts

Имам следният проблем:

преинсталирах си winXP и всичко беше ок до момента когато трябваше да инсталирам driver за souncard-ата :blink: .Използвах диска който ми беше даден със картата но въпреки всичко не можа да бъде намерен и инсталиран....Картата ми не е маркова, но има 6.1 канала и преди новата инсталация на windows всичко беше ок и драйверите бяха от същият диск???Пише ми единствено:

Media Audio Controller..Моля за съвет какво да правя и благодаря предварително! :inqn

Ато това ти е SOUND-a , дай десен бутон и UPDATE DRIVER - после само NEXT , може да захапе driver от Интернет. Виж дали нямаш устройство с питанка , и на него така направи , ако хване и качи нещо. После по модела , си драпни драйвер от сайта на производителя. Иначе най-лесно е да си отвориш компа и да видиш , ако е на платка , виж какво пише на чипа , ако е вграден огледай около AGP-то и първите PCI шини и тарси малък чип , ана който може да пише ALC*** или CMedia , и други :lol:

Мерси много..... :D Опитах както каза да потърси в интернет и то си намери драйвер само :punk Всичко е тип топ!Мерси пак!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...