divanov Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 super zdravo naistina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Можете да ползвате програмата Key-Hole.Там не просто са качени бази данни от сателити,но имаш достъп до такива.Естествено,ако се намери някой да я кракне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Можете да ползвате програмата Key-Hole.Там не просто са качени бази данни от сателити,но имаш достъп до такива.Естествено,ако се намери някой да я кракне. <{POST_SNAPBACK}> Аз я знам KeyHole ама немога да я пусна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 В дата.бг форума има цяла тема за това как се пуска,кое и защо се прави,но не става!Мъчих се близо 2 седмици,защото програмата е много ценна и не успях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз имам KeyHole 2 PRO 2.2.990 имам User и License Code ама нямам Password Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз също Отврат е,ама няма как..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз съм ползвал Key Hole ,и мога да ви кажа ,че няма никаво покритие върху ното един град от България ,инче за по-големите Градове вади доста детайлни снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз съм ползвал Key Hole ,и мога да ви кажа ,че няма никаво покритие върху ното един град от България ,инче за по-големите Градове вади доста детайлни снимки <{POST_SNAPBACK}> Кажи нещо сериалче паролаи ние да се порадваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 няма никаво покритие върху ното един град от България ,<{POST_SNAPBACK}> А някой да знае сайт,програма или каквото и да,което да има покритие при нас???Върши ми работа и военна топографска карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Кажи нещо сериалче паролаи ние да се порадваме <{POST_SNAPBACK}> Когато я свалях имаше 7 дена Trial период и така е пробвах.Иначе сериал и аз неможах да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 awe qvno az sam mnogo prost ili programata ne e tva koeto si predstavqh kato 4uh za neq to samo pi6e razni imena i zoom-va ama samo geografska karta. az si go predstavqh malko kato po filmite da moga da zoomna i da gledam grada i ei takiva raoti... ama qvno ne e tva ili az ne6to sam opleskal. ako e vtoroto molq nqkoi da me svetne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 az si go predstavqh malko kato po filmite da moga da zoomna i da gledam grada i ei takiva raoti...<{POST_SNAPBACK}> Да,има и такива програми,ама се плащат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 awe qvno az sam mnogo prost ili programata ne e tva koeto si predstavqh kato 4uh za neq to samo pi6e razni imena i zoom-va ama samo geografska karta. az si go predstavqh malko kato po filmite da moga da zoomna i da gledam grada i ei takiva raoti... ama qvno ne e tva ili az ne6to sam opleskal. ako e vtoroto molq nqkoi da me svetne <{POST_SNAPBACK}> не знам какво разбираш под това да си гледаш града над американските градове се стига до такава резолюция другите места не са толкова детаилни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Да,има и такива програми,ама се плащат... <{POST_SNAPBACK}> Не,няма такива програми,защото предполагам той говори за маниашкия зуум дето те гледат като се покажеш през терасата и то в реално време.Може да се пробваш да хакнеш някой шпионски сателит иначе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Не,няма такива програми,защото предполагам той говори за маниашкия зуум дето те гледат като се покажеш през терасата и то в реално време.Може да се пробваш да хакен някой шпионски сателит иначе... <{POST_SNAPBACK}> Е и това е възможно ,аз сега събирам пари за Собствен сателит ,като го изтрелям ще ви дам достъп ,да имате и вие Маняшки зуум Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 А вие намерихте ли Area 51,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 А вие намерихте ли Area 51,а? <{POST_SNAPBACK}> Намира се точно на 60-90 мили от LasVegas ,Преди съм го Гледал ,но сега ме мързеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Хайде някой да обясни по подробно каксе работи с програмата след като си избереш дестинация. просто всички образи ми ги дава замъглени и нищо не мога да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 по добра резолюция може да се получи само над по големите градове.иначе отиваш на layer manger след това натискаш плусчето на images отиваш на high-resolution terrain и там иам различни опции като последните 3 са най детаилни препорачвам ти да видиш ню йорк с тях или някакав по голям град наистина е много яко програмата не е толкова сложна останалото ще можеш и сам да го разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Не,няма такива програми,защото предполагам той говори за маниашкия зуум дето те гледат като се покажеш през терасата и то в реално време.Може да се пробваш да хакнеш някой шпионски сателит иначе... <{POST_SNAPBACK}> Да,такива няма Иначе не е трудно да се хакне примерно един KH-12IR И да имаш "маняшки" зуум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Сега и аз пробвах програмата, качеството е добро, все пак се има в предвид че този спътник е на повече от 20-30 Км, а наистина ако се кракне и ако качестовто се подобри ще е повече от перфектно. Проверих в serials.ws и cracks.am но няма нищо свързано с наса Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Защо има две еднакви програми,само че едната е 200 и нещо МБ + някви 40 на отделен фаил, а другата е 171 МБ Каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Не знам дали още някой ползва програтама. Аз за известно време просто я оставих, защото ми писна. Сега обаче излезе веросия 1.3, дори патч 1.3.1. Свалих ги и мога да кажа, че има огромен напредък. Програмата е станала значително по-лека, но за сметка на това има някой бъгчета. Има добавени доста екстри, които още не съм разгледал. Менюто горе е значително по-красиво и удобно. Прозрачно е и иконките му изобразяват добре действията. На очи обаче ми се набиха 2 неща - NLT Landsat7, функция която показва природният релеф. Тук не виждате сгради и т.н. ,а планини, реки и т.н. Това мисля,че го имаше и в предишната версия, но сигурно е било страшно тъпо щом не го помня. Другото уникално нещо което е добавено е Urban Area Ortho. Това е нещо като обновена версия на Community Landsat7 + Digital Ortho. При Community-то виждахте доста дребни детайли от градовете, естествено по-големите. С Digital Ortho пък имахте доста по-детайлен образ от Community-то, но черно-бял. Сега всичко това е комбинирано и с две думи получавате това което вижда сателита. Нивото на детайлност и зуум направо ме измуи. Кварталче в ЕлЕй - нарочно го снимах по-общо за да видите колко е детайлно всичко. Ето и максималният зуум - http://free.hit.bg/rip/118.26908W_33.78305N.jpg Силно препоръчвам да свалите новата верия. Заедно с патча е около 180МБ. Аз очаквам във версия 1.4 да виждаме хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.